Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod šarky » Pia Apr 13, 2012 12:06 pm

Ja som len praktický človek a sledujem čo sa okolo deje nielen v rybárstve a z toho mi vychádza len to ako to v takých prípadoch chodí , že to bude trvať dosť dlho kým sa to vyrieši. Určite sa do tohto sporu zapojí aj Žilina a tá má zatiaľ svoju silu. Odovzdávanie majetku neprebehlo oficiálne preto sa s majetkom nesmie hýbať a to vraví za všetko.
šarky
..
..

Poslaťod sbiro » Pia Apr 13, 2012 12:35 pm

Šarky, možem Ťa ubezpečiť, že Kopčo,Hammer,Sajko, Hiriak, Kočiš, Podlubný a spol urobia všetko pre to, aby SRZ-KE fungovalo k spokojnosti členov. Pokiaľ bude niekto robiť obštrukcie tak je to RH.
Boli časy, keď p. extajomník a exprezident mohol takpoveiac " odíjsť so cťou", ale už je to v pasé.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod šarky » Pia Apr 13, 2012 12:48 pm

Som zvedavý či sa v utorok budú vydávať povolenky tak ako zvyčajne od 16 - 18h, keď nie tak to celé bolo načasované úplne zle a zase na to doplatí len radový rybár. A ktorý člen RS zahájil sezónu na Bukovci? Trebalo volať Políciu, alebo Jankesa. A k tým členom ktorých si menoval poznám aspoň z videnia a viem, že v Mo Ke už pôsobia dlhšie a ešte nedávno si s RH podávali ruky a vedeli spolupracovať, len ten Podlubny neviem skade prišiel a čo má za sebou, že tých ľudí tak rozoštval proti sebe, len aby to nedopadlo nakoniec tak, že oni budú plakať a Polubný pôjde podlubovať inde. Sami musia vedieť či im to stálo za to spojiť sa s takým človekom a vydať sa na cestu z ktorej už niet návratu.
Naposledy upravil šarky dňa Pia Apr 13, 2012 12:59 pm, celkovo upravené 1
šarky
..
..

Poslaťod plandavcik » Pia Apr 13, 2012 12:51 pm

šarky píše:Som zvedavý či sa v utorok budú vydávať povolenky tak ako zvyčajne od 16 - 18h, keď nie tak to celé bolo načasované úplne zle a zase na to doplatí len radový rybár. A ktorý člen RS zahájil sezónu na Bukovci? Trebalo volať Políciu, alebo Jankesa.

Správa o p. Marcinkovi je pravdivá,bol vyšetrovaný políciou a dnes bolo voči nemu vznesené obvinenie.Toto už ututlať ani nemôžu a jemu by som zobral lístok doživotne!!!! " citoval som niekoho zo srzke"
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod ungi* » Pia Apr 13, 2012 2:32 pm

Počúvaj ,, šarky “ stretávaš sa s viacerými rybármi .Všetci boli spokojní s touto situáciou čo tu bola ?Chceš mi povedať že za posledne roky to tu je všetko košer? Zobuď sa a otvor si poriadne oči .Naše vody zívajú prázdnotou .Tie nezmyselne zarybňovania a pre vyvolených plné mrazáky a peňaženky .To že nás neinformovali a gazdovali si ako chceli to neznamená ,že každý tu žerie seno .Konečne sa našli ľudia ktorý sa do toho pustili . Pani ďakujem mate moju podporu!!!!
ungi*
..
..

Poslaťod altero » Pia Apr 13, 2012 5:23 pm

Nerozumiem preco ste sa teraz obuli do sarkyho. Dava celkom logicke otazky, napr. ako to bude teraz s vydavanim povoleniek, atd atd...

a na ten slubovany rybarsky raj, kde budu jazera a rieky plne ryb, seriozne fungujuca RS, transparentnost pri zarybnovani atd atd. som fakt moc zvedavy... :)

ale urcite vam vsetkym zucastnenym a zucastnujucim sa, drzim palce :!:

hlavne dufam, ze prvy tunel nebude pri montazi GPS do sluzobnych vozidiel a nebude ho robit spriaznena firma... :lol:
Obrázok užívateľa
altero
Diskutér
Diskutér

Poslaťod IG0R » Pia Apr 13, 2012 5:59 pm

:grin: +1 altero
IG0R

Poslaťod andy » Pia Apr 13, 2012 9:31 pm

Raj rybárov mal byt aj na revíri chyt a pust,zial pustali sa do mrazaku cest vynimkam z krasnej a jazera ...seriózne fungujuca R.S.pod akym vedenim ??? kedy sa vyskolia pri kom sa naucia svedomite pracovat pri Motyke alebo pri Hodikovi v kuchynskom kotly ? Odkial budu hospodari to su fakta a bez nich to nepojde ...ale vlastne mate tam par chorych jedincov a ze to ercite skonci na sude to je iste jak ked rano vykukne slniecko.preco nenapisu pani pretekari kto alebo ako sa dostali k vybavam pretekarov , pred tym ste pisali ze treba tych starcov vymenit ale vy davate za tajomnika 76 rocneho cloveka a terajsi tajomnik ma 69 rokov ... pracu s mladezou davate Motykovi ktoremu sa trasu ruky od alkoholu a nevie ani na schodzi nic precitat suvisle alebo dalsi alkoholik Podlubny,alebo Sajko lovec v dobe hajenia disciplinarne potrestani aby som nezabudol na bledeho plesateho kona Viciana a par dalsich takzvanych pretekarov ... alrero dobre vystihol ze vam dava sarky otazky na ktore neviete reagovat a ani odpisat ...ma pravdu ze to skonci pred sudom a sud nech rozhodne ...satele tu pisete o povolenkach za darmo nech napise pretekar ze si kupil povolenku atd...taky tu nebude! dlho som tu nebol ale niekedy napisal plavec ze lod odplava jeho neodplavala ale moja uz dvihla kotvy a uz vyplavala ...
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod altero » Pia Apr 13, 2012 10:40 pm

nie ja som ten kto tu robi zakopovu vojnu, ini este neprestali kadit aj ked dosiahli svoje a pokial dokazu splnit to co slubuju, tak aj moje, ale nech uz konecne prestanu kadit a zacnu sa venovat tomu na co vsetci cakame :)

ja len davam relevantne otazky, podla mna teda, a aj ked je mozno este skoro na odpovede, aspon sa tu netoci vsetko SMERom lebo Harvanek...

to mi pripada ako nasa pravica, za vsetko je zodpovedny Fico, ale sami nespravili nic... tak aby to tak nedopadlo aj s tou nasou organizaciou....
Naposledy upravil altero dňa Pia Apr 13, 2012 10:42 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
altero
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bobo » Pia Apr 13, 2012 10:41 pm

andy píše:Raj rybárov mal byt aj na revíri chyt a pust,zial pustali sa do mrazaku cest vynimkam z krasnej a jazera ...seriózne fungujuca R.S.pod akym vedenim ??? kedy sa vyskolia pri kom sa naucia svedomite pracovat pri Motyke alebo pri Hodikovi v kuchynskom kotly ? Odkial budu hospodari to su fakta a bez nich to nepojde ...ale vlastne mate tam par chorych jedincov a ze to ercite skonci na sude to je iste jak ked rano vykukne slniecko.preco nenapisu pani pretekari kto alebo ako sa dostali k vybavam pretekarov , pred tym ste pisali ze treba tych starcov vymenit ale vy davate za tajomnika 76 rocneho cloveka a terajsi tajomnik ma 69 rokov ... pracu s mladezou davate Motykovi ktoremu sa trasu ruky od alkoholu a nevie ani na schodzi nic precitat suvisle alebo dalsi alkoholik Podlubny,alebo Sajko lovec v dobe hajenia disciplinarne potrestani aby som nezabudol na bledeho plesateho kona Viciana a par dalsich takzvanych pretekarov ... alrero dobre vystihol ze vam dava sarky otazky na ktore neviete reagovat a ani odpisat ...ma pravdu ze to skonci pred sudom a sud nech rozhodne ...satele tu pisete o povolenkach za darmo nech napise pretekar ze si kupil povolenku atd...taky tu nebude! dlho som tu nebol ale niekedy napisal plavec ze lod odplava jeho neodplavala ale moja uz dvihla kotvy a uz vyplavala ...

andy to podla teba akoze dalsich 5 rokov tu nebude ziadna schodza pokial sud nerozhodne??? Lebo podla rady v Ziline ma byt mestska konferencia do 30.6.2012 to v reci normalnych ludi znamena zopakovat 2 a 4 obvod, aby boli pravoplatne a potom urobit mestsku, tak som zvedavy na Harvanka kedy ich navrhne lebo ked nie Zilina zacne skakat po hlave Harvankovi. Nie barst dobre ze?? A co sa tyka hospodara tak co som sa bavil so starym hospodarom Hudakom aj ked pil ako duha tak ma viac rozumu dokopy ako cely vybor s Harvankom na cele. Ja si osobne vazim ludi co sa v niecom rozumeju a nie ako nas hospdar truhlik Halmi priekupnik s rybami.
bobo
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť