šarky píše:Som zvedavý či sa v utorok budú vydávať povolenky tak ako zvyčajne od 16 - 18h, keď nie tak to celé bolo načasované úplne zle a zase na to doplatí len radový rybár. A ktorý člen RS zahájil sezónu na Bukovci? Trebalo volať Políciu, alebo Jankesa.

andy píše:Raj rybárov mal byt aj na revíri chyt a pust,zial pustali sa do mrazaku cest vynimkam z krasnej a jazera ...seriózne fungujuca R.S.pod akym vedenim ??? kedy sa vyskolia pri kom sa naucia svedomite pracovat pri Motyke alebo pri Hodikovi v kuchynskom kotly ? Odkial budu hospodari to su fakta a bez nich to nepojde ...ale vlastne mate tam par chorych jedincov a ze to ercite skonci na sude to je iste jak ked rano vykukne slniecko.preco nenapisu pani pretekari kto alebo ako sa dostali k vybavam pretekarov , pred tym ste pisali ze treba tych starcov vymenit ale vy davate za tajomnika 76 rocneho cloveka a terajsi tajomnik ma 69 rokov ... pracu s mladezou davate Motykovi ktoremu sa trasu ruky od alkoholu a nevie ani na schodzi nic precitat suvisle alebo dalsi alkoholik Podlubny,alebo Sajko lovec v dobe hajenia disciplinarne potrestani aby som nezabudol na bledeho plesateho kona Viciana a par dalsich takzvanych pretekarov ... alrero dobre vystihol ze vam dava sarky otazky na ktore neviete reagovat a ani odpisat ...ma pravdu ze to skonci pred sudom a sud nech rozhodne ...satele tu pisete o povolenkach za darmo nech napise pretekar ze si kupil povolenku atd...taky tu nebude! dlho som tu nebol ale niekedy napisal plavec ze lod odplava jeho neodplavala ale moja uz dvihla kotvy a uz vyplavala ...

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia