Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod maro » Pon Apr 16, 2012 3:13 pm

šarky » Vodná plocha pri Teplárni ale je majetkom Teplárne, oni zrušili výkon ryb. práva pre SRZ. Zväz nie je majiteľom revírov, nemôže ich predávať ani prenajímať.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod plandavcik » Pon Apr 16, 2012 3:22 pm

šarky píše:Plavec v sobotu na brigáde zástupca hl. hospodára nám povedal, že p.Podlubny a spol nerešpektovali papier na ktorom bolo jasné vyjadrenie Žiliny, že kým sa tento prípad nedorieši v rámci SRZ vedením a správcovaním MO Ke. ostáva výbor zvolený legitímne na konferencii v roku 2010. Podpísaný prezidentkou. Z toho mi vyplýva, že keby p.Podlubný a Kopčo boli vydržali až do tej konferencie ktorá má byť v júny mohlo ísť všetko bez problémov po starom a po konferencii možno po novom, ale tým,že vymenili zámok na dverách Rybárskeho domu nedokázali absolútne nič len narobili kopec problémov podľa mňa sebe a aj nám obyčajným rybárom.

ked budes so zast.hlavn hosp. opytaj sa ho kto dal suhlas prezidentke a tajomnikovi na taketo rozhodnutie , ci im ho schvalilo prezidium alebo rada srz ? a este sa ho opytaj ci nahodou nevie kde su prezencme listiny z minulorocnych brigad lebo extajomnik harvanek ich nemoze najst !!! porozmyslaj kolko ludi chodi na brigady a pozri si cislo v uctovnej sprave ktore tam svieti , co myslis kolko by sa zarybnilo za tie peniaze ?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 3:31 pm

plandavcik píše:
šarky píše:Plavec v sobotu na brigáde zástupca hl. hospodára nám povedal, že p.Podlubny a spol nerešpektovali papier na ktorom bolo jasné vyjadrenie Žiliny, že kým sa tento prípad nedorieši v rámci SRZ vedením a správcovaním MO Ke. ostáva výbor zvolený legitímne na konferencii v roku 2010. Podpísaný prezidentkou. Z toho mi vyplýva, že keby p.Podlubný a Kopčo boli vydržali až do tej konferencie ktorá má byť v júny mohlo ísť všetko bez problémov po starom a po konferencii možno po novom, ale tým,že vymenili zámok na dverách Rybárskeho domu nedokázali absolútne nič len narobili kopec problémov podľa mňa sebe a aj nám obyčajným rybárom.

ked budes so zast.hlavn hosp. opytaj sa ho kto dal suhlas prezidentke a tajomnikovi na taketo rozhodnutie , ci im ho schvalilo prezidium alebo rada srz ? a este sa ho opytaj ci nahodou nevie kde su prezencme listiny z minulorocnych brigad lebo extajomnik harvanek ich nemoze najst !!! porozmyslaj kolko ludi chodi na brigady a pozri si cislo v uctovnej sprave ktore tam svieti , co myslis kolko by sa zarybnilo za tie peniaze ?

Plandavčík mal si prísť na brigádu aj ty a spýtať sa ho sám, ďalšia brigáda má byť na potoku Ružinok tak sa zúčastni a pýtaj, lebo dopadne asi podobne ako tá na Alpinke.
šarky
..
..

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 3:35 pm

plavec píše:šarky - len tak na okraj jednu otázku: Sú p. prezidentka a p. tajomník ústredným orgánom SRZ ? (pozri § 11 ods. 2 Stanov SRZ). Nebolo dosť času riešiť situáciu v zmysle Stanov SRZ ?

Bolo, ale jedna pravda je aj to, že sa to veľmi zle načasovalo.
šarky
..
..

Poslaťod plandavcik » Pon Apr 16, 2012 3:38 pm

sarky dva mesiace sa pytam kde su prezencky ? vies preco nie su prezencky ? tri krat hadaj mozno uhadnes hned na prvvy raz co ty nato ???,
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Mato » Pon Apr 16, 2012 3:53 pm

plandavcik píše:sarky dva mesiace sa pytam kde su prezencky ? vies preco nie su prezencky ? tri krat hadaj mozno uhadnes hned na prvvy raz co ty nato ???,

Na brigáde sme sa riadne zapisovali. Meno priezvisko, číslo preukazu a podpis každého kto tam bol.
Mato
..
..

Poslaťod Mato » Pon Apr 16, 2012 4:08 pm

plandavcik píše:sarky dva mesiace sa pytam kde su prezencky ? vies preco nie su prezencky ? tri krat hadaj mozno uhadnes hned na prvvy raz co ty nato ???,

Myslíš si že ak neboli prezenčky tak predávali pečiatky, alebo čo tým chceš naznačiť? Že dávali pečiatky kamarátom? Ak o tom vieš a máš dôkaz tak to predlož. Každé porušenie pravidiel alebo trestný čin treba nahlásiť, zadokumentovať a zaistiť aj dôkazy. Ináč z toho môže byť krivé obvinenie. Ja teraz napríklad neviem komu mám veriť ako radový člen...

Nech ma nikto neopíja suchým rožkom, že tí starí sú zlí, zlodeji a neviem čo ešte a tí noví perfektní, bez chýb a plní zodpovednosti.

Jediné čo mi ostáva je rešpektovať riadne zvolené vedenie - teda "staré". To "nové vedenie" tak ako sa prezentuje je dosť nedôveryhodné to musím teda úprimne povedať. Zaujímalo by ma, kto zvolal, viedol, ako aj na základe čoho tú "konferenciu", kde malo byť zvolené "nové vedenie"? "Nové vedenie" má moc, ale nenesie za nič zodpovednosť... Výsledkom je chaos, hosp. škody a zamedzovanie vo vykonávaní rybárskeho práva radových členov, lebo si nemajú ako zabezpečiť povolenia na rybolov... Toľko k situácii.
Mato
..
..

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 4:44 pm

Plandavčík bol si vôbec niekedy na brigáde? Z každej sa musí odovzdať správa hlavnému hospodárovi s menami a číslami členských preukazov zúčastnených aspoň tak som to počul od hospodára, takže tie správy má hl. hospodár, alebo kontrolná komisia. Veď ti vravím choď na najbližšiu a pýtaj sa odpovedia ti v pohode ako nám. Ešte ti zrobia aj spoločné foto budeš sa môcť na ňom aj usmievať.
šarky
..
..

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 5:04 pm

Jedna vec je istá, keby VČS prebiehali slušne bez arogancie niektorých zúčastnených mohlo byť už dávno po konferencii a bolo by jasné kto by tvoril výbor. Ale ruku na srdce nebolo to všetko kóšer. Niektoré schôdze mali pokojný priebeh a kandidáti boli zvolený tí ktorých chceli zvoliť. A neverím ani to , že za tieto zmeny je nadpolovičná väčšina košických rybárov. Mnohí ani nevedia, ako nám bolo povedané na tej brigáde v sobotu že to vlastne všetko začalo kôli pretekárom hoci dostávali ročne viac ako 10 000 eur na svoju činnosť a aj to sa im málilo ešte chceli chodiť niekde do Nemecka a Poľska s deťmi na rybárske zájazdy čo by stálo ďalších pár tisíc eur a to všetko na úkor zarybnenia z peňazí vybratých za členské a povolenky. Pravdu vedia naozaj len tí čo to začali , ale začali to riešiť spôsobom ktorý sa mi vôbec nepáči.
šarky
..
..

Poslaťod plandavcik » Pon Apr 16, 2012 5:17 pm

šarky píše:

Plandavčík bol si vôbec niekedy na brigáde? Z každej sa musí odovzdať správa hlavnému hospodárovi s menami a číslami členských preukazov zúčastnených aspoň tak som to počul od hospodára, takže tie správy má hl. hospodár, alebo kontrolná komisia. Veď ti vravím choď na najbližšiu a pýtaj sa odpovedia ti v pohode ako nám. Ešte ti zrobia aj spoločné foto budeš sa môcť na ňom aj usmievať.

ty nebudes radovy clen , tie tvoje nazory mi niekoho pripominaju ze sa nemylim ?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť