šarky píše:Plavec v sobotu na brigáde zástupca hl. hospodára nám povedal, že p.Podlubny a spol nerešpektovali papier na ktorom bolo jasné vyjadrenie Žiliny, že kým sa tento prípad nedorieši v rámci SRZ vedením a správcovaním MO Ke. ostáva výbor zvolený legitímne na konferencii v roku 2010. Podpísaný prezidentkou. Z toho mi vyplýva, že keby p.Podlubný a Kopčo boli vydržali až do tej konferencie ktorá má byť v júny mohlo ísť všetko bez problémov po starom a po konferencii možno po novom, ale tým,že vymenili zámok na dverách Rybárskeho domu nedokázali absolútne nič len narobili kopec problémov podľa mňa sebe a aj nám obyčajným rybárom.

plandavcik píše:šarky píše:Plavec v sobotu na brigáde zástupca hl. hospodára nám povedal, že p.Podlubny a spol nerešpektovali papier na ktorom bolo jasné vyjadrenie Žiliny, že kým sa tento prípad nedorieši v rámci SRZ vedením a správcovaním MO Ke. ostáva výbor zvolený legitímne na konferencii v roku 2010. Podpísaný prezidentkou. Z toho mi vyplýva, že keby p.Podlubný a Kopčo boli vydržali až do tej konferencie ktorá má byť v júny mohlo ísť všetko bez problémov po starom a po konferencii možno po novom, ale tým,že vymenili zámok na dverách Rybárskeho domu nedokázali absolútne nič len narobili kopec problémov podľa mňa sebe a aj nám obyčajným rybárom.
ked budes so zast.hlavn hosp. opytaj sa ho kto dal suhlas prezidentke a tajomnikovi na taketo rozhodnutie , ci im ho schvalilo prezidium alebo rada srz ? a este sa ho opytaj ci nahodou nevie kde su prezencme listiny z minulorocnych brigad lebo extajomnik harvanek ich nemoze najst !!! porozmyslaj kolko ludi chodi na brigady a pozri si cislo v uctovnej sprave ktore tam svieti , co myslis kolko by sa zarybnilo za tie peniaze ?

plavec píše:šarky - len tak na okraj jednu otázku: Sú p. prezidentka a p. tajomník ústredným orgánom SRZ ? (pozri § 11 ods. 2 Stanov SRZ). Nebolo dosť času riešiť situáciu v zmysle Stanov SRZ ?

plandavcik píše:sarky dva mesiace sa pytam kde su prezencky ? vies preco nie su prezencky ? tri krat hadaj mozno uhadnes hned na prvvy raz co ty nato ???,

plandavcik píše:sarky dva mesiace sa pytam kde su prezencky ? vies preco nie su prezencky ? tri krat hadaj mozno uhadnes hned na prvvy raz co ty nato ???,

šarky píše:plandavcik píše:sarky dva mesiace sa pytam kde su prezencky ? vies preco nie su prezencky ? tri krat hadaj mozno uhadnes hned na prvvy raz co ty nato ???,
Plandavčík bol si vôbec niekedy na brigáde? Z každej sa musí odovzdať správa hlavnému hospodárovi s menami a číslami členských preukazov zúčastnených aspoň tak som to počul od hospodára, takže tie správy má hl. hospodár, alebo kontrolná komisia. Veď ti vravím choď na najbližšiu a pýtaj sa odpovedia ti v pohode ako nám. Ešte ti zrobia aj spoločné foto budeš sa môcť na ňom aj usmievať.

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť