Rotteno píše:Fliper a Rybopet ... ja som hovoril o normalnom "ľudskom" love dravcov na rybku!!!! Na dravce sa dostanem asi 3 krát do roka ... a ked som nieco aj pochytal tak v cca 80% pripadoch rybku nezažral, pretože sekam nie ked je rybka zažrata, aby sa pripadna mala ryba dala pustiť späť.... Tak tu nepleť nejakých skarancov zo Šíravy čo vysekávajú rybám črevá.... Ak už si s tým začal ... videl som milión krát vláčkarov ako odháčkujú malých ostriežov - aj so žiabrami ... Rybky a srnky .... kua ak si taky silne citiaci clovek ... tak sa zamysli nad genocídov a hladomorom a vojnami ... Nemám rád takéto reči a drísty aké tu praktizujete .... Na papieri omáčky a sračky a naživo reál pri vode úplne o niečom inom ... Kritizovat to hej ...Tak nedristaj tu a chod robit nieco proti tomu ....
A pre teba a podobných netových aktivistov : V živote som lovom na rybku nezabil žiadnu rybu .... Ak takýmto spôsobom chytám... nenechávam rybku zažierať .... EXPERT ....
Ja nikoho neodsudzujem ... pokiaľ neporušuje zákon a netrýzni ryby ....
Toto celé čo tu okolo toho vzniklo bolo na podnet Rybopetových kktín čo tu píše a písal : že odpisuje rybárov ktorý nelovia podľa jeho gusta ....
Veľký vláčkari ... ale ked zahajuje pstruhofka ... tak sa na tých jatkách toho poteru zúčastňujete pravidelne .....
HAWK ...
Rotteno. Rotteno, volajaky si prchky clovek, skor sa dotkolo Tvoje ego vsak?? Inac to neviem povedat ked si tak vybuchol...Tych smradov zo Siravy som napisal, len ako priklad, vidis niekde, ze Ta spajam s nimi?? Aj keby si len raz isiel k vode a presival rybku, tak to neuznavam, ako som pisal, moze Ti byt jedno co ja uznavam a co nie...Ano aj pri vlacke sa moze stat, ze ryba zhlatne trojhaciky hlbsie a poskodi ju to, prave preto pouzivam,len jeden trojhak a hacikom trochu stlacim protihrot, tym eliminujem poranenie ryby na minimum, ale to je moj folklor, nikoho nenutim aby to robil. Ide tu len o pristup k tomu co robis, co chces urobit a ako, nic viac..Neverim, ze si nikdy nezabil rybu ked si chytal na rybku ako pises, to akoze sorry, bud dobrovolne, alebo ak si ju poranenu pustil spat..ako vies presne ustrazit, ked Ti zaberie hladny dravec, ten tu rybku ma za 3 sekundy v pazeraku, rybku rozkusne ziabrovymi zubami a hacik je v pazeraku...ak sa Ti to zatial nepodarilo, tak klobuk dole si vazne dobry profik...
Najviac si ma pobavil s genocidou, hladomorom a vojnami...si uvedomujes co pises? Co tu pleties take veci, bavime sa o rybacke nie o problemoch svetoveho meradla, ako ja to prosim Ta pekne mam vyriesit a ked sa len zamyslim, co to zmeni? Co tak jadrovy program v Irane ci Korei.Hmmm? Mam ist na to? Si vtipny clovek aj so svojou reakciou, ze vraj som aktivista

Pravdu Ti poviem mam u riti co sa vo svete deje, ak ma to priamo neovplyvnuje, kedze to ja vazne neviem ovplyvnit ,takze s humanitnimi kecmi na mna nechod, zaujima ma co sa deje v mojom okoli a co v nom viem zmenit.
Nechcem sa k tomu viac vracat, ked uz si schladol, urcite si fasa chlap a nechcem Ta zase rozohnit aby sa to tu nezmenilo na slovnu prestrelku a aby sme sa nakoniec nemuseli niekde vonku stretnut a rozmlatit si drzky, lebo ja s tym vazne problem nemam, ale nebol by som rad. Bavime sa tu s chalanmi o normalnych veciach, sem tam do seba zarypneme, ale berieme to s rezervou, humorom a normalne argumentujeme, vyjadrujeme svoje nazory, postrehy a nie sloven utocenie. Ak som Ta urazil tak sorry, ale bol to moj nazor a nepouzil som priamy utok na Teba, bolo to konstatovanie, tak mier , ok?
Presne ako pises, nepozname sa, mozno by sme mali jeden na druheho iny nazor...
A s tou vlackou nemas pravdu, vlacka a ko muskarenie je uplne iny sposob ako na rybku, nehovorim, ze je to umenie, ale urcite jednoduche to nie je, potebujes prax na presneost hodu, niekedy mas len jeden hod ak tu rybu vidis... Ty toho dravca vies vydrazdit k utoku aj ked je nazraty,zautoci nie od hladu, ale od toho, ze si brani teritorium a chce tu rybku odohnat..priklad pstruh potocny.. nebudem Ti tu basnit o rozdieloch lovou, kazdy ma svoje caro, ked rad lovis tak ako lovis, ok, Tvoja vec ak si pri tom spokojny, ved o to ide, mat klud a relax pri rybacke..