Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod kura11 » Uto Okt 28, 2008 8:17 am

Ju mna uz svrbia palce ta uz stvrtok vybehnem na celodennu vlacku na ruzin konecne.... od bozieho rana do bozieho vecera... uz sa tesíííííííííííííííím...
kura11

Poslaťod rybopet » Ned Nov 02, 2008 6:24 pm

PPPPPPPPPPPPPPPPPpíííííííííííííííííííííííííííšššššššššššttttttttttttttttteeeeeeeeeeeee dajaké úlovky,neverím,že nechodíte na ryby,čo sa Vám nechce?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Mato » Pon Nov 03, 2008 10:22 am

Vcera Hornad, vybral som sa na mreny a parada. Za hodinu a pol som mal 5ks, niekolko som nezasekol a jedna sa vypla. Neskocila sice ani jedna mierecna vsetko vacsinou od 30 do 38, ale to nevadi, aj tak by sa vratli spat. Nejde o pekac, ale zachytat si. Naozaj super pocasiko na rybacku, aktivita pekna.
Mato
..
..

Poslaťod joysi » Pon Nov 03, 2008 6:15 pm

revir: Tam niekde pri vode ...
Musel som vyskusat tie Fishuntre od Mikada co mi dali chalani v Gabcikove...
Chytil som asi 12-15 ostriezov sice nic vacsie, naj mal 26 cm, vacsina mensia, ale potesili ... :-)
Asi najlepsia bola tato farba:

Obrázok
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Laci » Str Nov 05, 2008 3:45 pm

Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kolac » Sob Nov 08, 2008 10:29 am

tak aj ja dneska vyrazam na lov, sice este neviem kde ale niekde idem... uz som dost dlho nebol 2 tizdne, skola ma nepustila ale teraz uz mozem :mrgreen: :geek:
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Kolac » Sob Nov 08, 2008 6:20 pm

no tak dneska sa postastily dva male kudly ... nic moc ziadna slava, stuky ako si neboli pri chuti :( mal som asi 4 alebo 5 utokov no nebolo to to prave agrsivne :(
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Ned Nov 09, 2008 9:55 pm

Sobota skoro ráno,prívesný vozík,čln,motor,batéria/všetko kamošove/,nástrahy od výmyslu sveta,smer:Bodrog.Bolo to úchvatné,plaviť sa po Bodrogu,vnímať tú úžasnú krásu nádhernej rieky a predstavovať si kde leží obrovský sumec,pod ktorým konárom leží šťuka,kde za vírom s hlbkou aj 6 metrov odpočívajú zubáčiská.Realita však bola krutá,za 9 hodín aktívneho lovu,2 šťučky na vláčenú mrtvu rybku a moj jeden ostriež na Rapalku svedčia o dvoch veciach:.O našej neschopnosti chytiť ryby na prívlač/čomu neskromne neverím,pretože naše "prutohodiny" a kamošove dlhoročné vláčkarske skúsenosti a mnohoročné návštevy "dolniakov" tomu nie sú "naklonené"/ alebo o prázdnej vode medzi Viničkami a Boršou.Teraz dobre počuvajte.Na úseku rieky asi 3 km je domácimi vybudovaných na oboch stranách také množstvo lovných stanovíšť,že ked tam všetci v sobotu poobede,ked skončia práce v záhradkách,nahodia svoje udice do nedele poobedia a robia tak určite od júna do oktobra/teraz sa začali trúsiť okolo 15 hod/,tak tú rieku musia VYDRANCOVAŤ!!To je môj názor.Na slušnú otázku hociktorému miestnemu:Čo chytáte?,dostávam slušnú odpoved:Čo príde!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod brandys » Ned Nov 09, 2008 10:12 pm

rybopet: Asi to tak bude ako hovoríš. Ja mám Viničky a Boršu zafixovanú spred 20 rokov, keď sme chodili na podkovu chytať šťuky. To bolo iné kafe. Len problém bol v tom, že sa tam predávalo výborné červené. Kamoš stále pod zámienkou, že mama má problémy s tlakom, načapoval 5 lit. demižón, hoci sme chodili tak piati, úplne nás to zložilo. V tomto sa nezmenili ani teraz, lebo sme stavali pred dvoma rokmi po celom Tokaji a víno je stále rovnako silné. Len ryby sú na úteku :?
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kolac » Ned Nov 09, 2008 11:11 pm

tak deska to iste co vcera len na inu nastrahu :D :geek:
Kolac
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť