Návrhy na zmeny v miestnom rybárskom poriadku pre rok 2012

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: Návrhy na zmeny v miestnom rybárskom poriadku pre rok 2012

Poslaťod martino5 » Str Nov 02, 2011 3:31 pm

Cronicle píše:..
Tak isto by trebalo jasne deffinovať zavážanie zavážaciou lodičkou..- zakázať pod 10ha..

:shock: ešte raz si po sebe prečitaj čo si napisal.

..najbližšie čo zakažeme? lov na udicu dlhšiu ako 2,5m? :lol:
..jo , a kto maže ten jede :zaber2:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Str Nov 02, 2011 3:39 pm

ako si prišiel na to ,že je to zakrmovacia a nie zavažacia lodička? .. :o

napr. tu pišu niečo ine:

http://www.rami.wbl.sk/Zavazacie-lodky.html
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod alterko » Str Nov 02, 2011 3:49 pm

on nevie co pise, nieco vymyslel a teraz sa zubami nechtami bude toho drzat, nevie co je zavazacia lodicka, nepozna definiciu maleho plavidla, ale bezdovodne bany rozdava jedna radost...

na tento nick mi nemas dovod dat ban a vlastne si nemal dovod ani na tie predchadchadzajuce...
alterko

Poslaťod kura11 » Str Nov 02, 2011 3:58 pm

altero vsetko zakazovat nie ale zakazy su urcite prospesnejsie momentalne ako nejaka osveta... nemyslim ze na bordelarov a tych co nemaju svoj moralny kodex voci rybacke a prirode zmenis nejakou osvetou ale zakazami a tvrdymi trestami za porusenia ano, ludia zacnu dodrziavat lebo zistia ze to nie je sranda... slovenskeho rybara len tak neosvieti... pred par rokmi som prisiel s navrhom na clenskej aby sa zakazali pet flase, clenska to odobrila a na rok uz bol v poriadku zakaz, namiesto pet flasi sa objavili polystireni a kadejake plavajuce haraburdy... zda sa mi ze aj tak to malo zmysel lebo je toho menej ako bolo tych pet flias predtym na vodnej hladine, ale rybar sa vynasiel a namiesto par korun na bojku co si pekne vybere a zobere domov tak dal penu... zakazovat vsetko nie ale zakazy su urcite potrebne hlavne tie ktore pomahaju skor vode a rybam ako cloveku... :!: myslim ze cronicle to mysli dobre akurat ide barz hrrr do vsetkeho :-))
kura11

Poslaťod kura11 » Str Nov 02, 2011 4:00 pm

... cronicle s tymi banmi to posieras... kazdy ma pravo na nazor, a zakazovat takto pristup na forum je ubohe... zamysli sa :?:
kura11

Poslaťod alterko » Str Nov 02, 2011 4:01 pm

ja chapem, ale na nezmyselne zakazy doplatia aj ti slusni rybari, ktori pravidla dodrziavaju teraz a budu aj potom, nemozme vsetkych hadzat do jedneho vreca a vyvysovat sa nad nich, uz tak mame tych zakazov viac nez dost...

a hlavne si myslim, ze tych slusnych je vacsina, skusil by som to s povinnymi skoleniami alebo brigadami pod podmienkou nevydania povolenia pre tych, ktori boli dajme tomu za posledne 3 roky potrestani za nejaky prehresok, nie hned plosne zakazovat nieco...

cronicle je pripad sam o sebe, s nim sa neda diskutovat...
alterko

Poslaťod sbiro » Str Nov 02, 2011 4:06 pm

...niekto mi zablokoval nick s0krates a vymazal môj posledný príspevok... nevieš niečo o tom Cronicle ?
...čo urobíš teraz?... zablokuješ ma znovu?...pokiaľ sa Ty navážaš do ľudí je to ok?
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Str Nov 02, 2011 4:08 pm

Vraťme sa nas5 k teme ;) lov nekaprovych ryb na pstruhovke ,teraz je tam tušim navrh ,že lov povoliť 7 dni v tyždni .čo tak nejak časovo obmedzit lov na plavanu či ťažko? :zaber:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod alterko » Str Nov 02, 2011 4:12 pm

ja by som to nechal tak ako to je, myslim, ze je dost revirov kde sa da na plavanu a polozenu chytat, nemyslim, ze je potreba to pustit aj na pstruhovky...
alterko

Poslaťod martino5 » Str Nov 02, 2011 4:21 pm

Aky ma suvis lodka na DO so Štatnou plavebnou spravou? 8-)

resp. som nepochopil tuto definiciu:
"Štátna plavebná správa a ich definície plavidla nijako nesúvisia so zavážaním. Ak to niekomu nie je jasné, tak to zopakujem - je úplne jedno, či bude niekto zavážať na nafukovačke, plávaciom kolese, člne - je to zavážanie.
Vdaka za vysvetlenie :geek:
martino5
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť