Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod rarasto » Pon Dec 08, 2008 8:56 pm

dnes prvá feedrovačka v živote na ružíne. Voda jak kakao, ale tak ked už som tam prišiel, musel som to skúsiť. Miesto - tam okolo tunela lala la. Od ôsmej do druhej ani ťuk. Najprv pokus o hlbočinu - nástrahy kuku, lis.rohlík, mini fish-pelety a nič. Potom zmena miesta,krmitko padalo na dno namiesto 15sekund iba asi 4-5, no ani tam som sa záberu nedočkal. Menil som dlžku návezca,hrúbka ostala 0,12, no nič. Počasie tiež "ideálne" - najprv "ranná" zima, potom asi 15min slnka vystriedali 3 hodiny vetra a snehových mrakov,, a ked som si myslel že to už zabalím tak sa vyčasilo,tak som ešte 2 hodinky ostal no aj tak nič z toho... hmm,prečo ma to tam stále tak láka neviem, ale dúfam že sa voda rýchlo vyčistí a mrazi ešte počkajú... ;)
rarasto
....
....

Poslaťod rybopet » Uto Dec 09, 2008 9:33 pm

Na mrk-u bežia úlovky ako na bežiacom páse,napr. Na Hrone v Kozmálovciach chlapíci nachytali jalce 50,bolene,plotice.Pravda,že na malé nástrahy.Cez víkend marmyškujem!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod joysi » Uto Dec 09, 2008 10:53 pm

Ja som si dnes spravil peknu prechadzku. Ruzin. Isiel som na Ypsilonku, isiel som po hlavnej ceste smerom na Folkmar. Prejdem cestny most pri Bradani a potom o 3 km zabocim smerom do lesa. Auto som nechal pri lyz. vleku. Potom cesta dole. Pridem k vode a co nevidim ciste kakao, uplne nechytatelne. Som vedel ze sa kali Ruzin ale som nevedel ze uz to prislo (tak rychlo) az tam. Takze som sa vystveral spat, totalne mokry. Uz sa mi nic nechcelo. Zabehol som aspon na chvilku ku vtoku opatky, chytil som 2 mini ostriezikov na kopytko - fishunter. Aspon som neostal bezrybka . A isiel som domov.

all: A co ste pochytali vy ?
Napr. by som bol zvedavy na Dr. Davida ... nikdy nic nepise ... :D
A tiez Maro ? Bol si vtedy na Ruzine ?
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod pace » Str Dec 10, 2008 11:06 am

Chlapci nevyskusame v sobotu Vypust, tecie dost vody mozno tam bude nieco natiahnute.
pace
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod maro » Str Dec 10, 2008 5:41 pm

Ahoj Oto, nakoniec som nebol nikde, mal som pracovno Mikulassko oslavovy vikend, preto som nic nenapisal ... pokecame v pondelok.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Str Dec 10, 2008 9:54 pm

Pace-Výpusť je zabitá,škoda času.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Str Dec 10, 2008 9:57 pm

Joy-práve že si mal chytať,aj ked to bolo kalné.Všetky ostrieže a zubáče teraz ležia tak pol metra od brehu a reagujú na vibrujúci chvostík.Chyba,veľká chyba!!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod brandys » Str Dec 10, 2008 10:10 pm

Joysi: Tak, veru! Tak to si prepásol, mutná voda, chvosty....somariny! Viem si predstaviť, jak si sa štveral hore kopcom naštvaný. To je prekvapko, poznám to dôverne.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Dec 11, 2008 7:14 pm

brand-štverať sa do kopca je nezmysel,ked je ten kopec strmý... :lol: ,poznáš tú pesničku?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Dec 11, 2008 8:06 pm

Pace-kura bol dnes na výpusti,len plesky a karas za kabáty!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia