4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: 4-0630-1-1 Hornád č.1

Poslaťod orim » Uto Jan 10, 2012 6:27 pm

TATTOmen2 píše:hornad je uzasny a je tazko povedat ,ake velke ryby sa tam nachadzaju,ja osobne mam dost kaprov okolo 7-8 kg,bezne su take kolo 3-4kg,ale viem o ulovkoch aj cez 10 kg ,dokonca kapre nad 15kg,....kaprov je hodne roznych velkosti a taktiez aj dravych ryb HORNAD je jedna uzasna voda,je to moj najoblubenejsi revir a asi aj najviac nevstevovany ,mnou...

tak tak, hornad je uzasna voda, chodim tam od malicka a cim dalej tym viac sa o tom presviedcam...minuly rok mam z tamad cca 25 kaprov, ale bohuzial vsetko len do tych 60cm - preto bohuzial, lebo viem ze su tam aj ovela vacsie kapre, sam som videl dokazy o 70-80cm riecakoch priamo z mesta...dufam ze tento rok sa mi aspon jeden taky podari :) na nich budem asi musiet trosku zmenit system - prist na to ako na nich 8-)
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod orim » Uto Jan 10, 2012 6:45 pm

stewik a nerobi ti problem to ze na feeder mas vela zaberov a naslednych seknuti do prazdna? lebo mne sa velmi na podustvy feeder neosvedcil, vzhladom na to ze ma dost tvrde pysky - skor nejaky kratsi tvrdsi teleskop s feedrovou montazou...a aj sa stavim ze ked si chytal takym sposobom ze jedna feedrovka a jeden teleskop, tak ze na teleskop si vytiahol ovela viac podustiev ako na feeder - u mna to tak vzdy fungovalo :) ale mozno to plati len v silnejsom prude 8-)
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Uto Jan 10, 2012 7:10 pm

orim - na ten teleskop ma veľmi nebavilo chytať keď som si kúpil prvý feeder :) Na teleskop som väčšinou dal väčšiu nástrahu, že či náhodou nechytím kosatku :D

Na podustvy používam po novom muškárske kriváky bez protihrotu. a nezasekávam hneď pri prvom zatrasení špičky, ale vždy si počkám až keď ryba potiahne nástrahu.
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen2 » Uto Jan 10, 2012 10:00 pm

rado,,ja niesom az taky vasnivy privlaciar,ale nejake tie hodiny,dni mam uz na hornade prevlacene a ked mam byt uprimny,tak bud neviem,alebo neviem vlacit,lebo okrem pstruhov a jalcov som nic ine nechytil.......dost smutne na tom je ,ze vlacim jak magor,skusam kade co,menim nastrahy,sposoby vlacenia,no proste vselico a nic,a pride iny magor,alebo kamarat ,hodi do vody zivu nastarhovu rybku a .............kapitalne dravce v miestach kde som vlacil.krasne ryby.........
trhas nastrahy tak ako vsade inde,ide o to na co lovis.
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod orim » Uto Jan 10, 2012 11:46 pm

stewik píše:orim - na ten teleskop ma veľmi nebavilo chytať keď som si kúpil prvý feeder :) Na teleskop som väčšinou dal väčšiu nástrahu, že či náhodou nechytím kosatku :D

Na podustvy používam po novom muškárske kriváky bez protihrotu. a nezasekávam hneď pri prvom zatrasení špičky, ale vždy si počkám až keď ryba potiahne nástrahu.

no tak to aj ja, milujem tie zabery podustiev, ked nie raz som pomaly udicu tahal z vody :lol: mam na mysli tie tvrdsie mensie teleskopy, co nie su az tak ohybne ako feeder :D
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Str Jan 11, 2012 8:23 pm

orim píše:
stewik píše:orim - na ten teleskop ma veľmi nebavilo chytať keď som si kúpil prvý feeder :) Na teleskop som väčšinou dal väčšiu nástrahu, že či náhodou nechytím kosatku :D

no tak to aj ja, milujem tie zabery podustiev, ked nie raz som pomaly udicu tahal z vody :lol: mam na mysli tie tvrdsie mensie teleskopy, co nie su az tak ohybne ako feeder :D

No taká podustvička nad 43 cm vie tiež pekne zatriasť s feedrovkou :D Ale na mreny nemá nikto :D Raz som zabudol povoliť brzdu a o pár minút keď som bol otočený chrbtom sa kamarát vrhá po mojej udici :D nebiť neho tak mrena má možno prívesok za 150 E :D
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Martinbati » Str Jan 11, 2012 8:28 pm

kaprici su podla mna bojovnejsi
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod stewik » Str Jan 11, 2012 8:36 pm

Martinbati píše:kaprici su podla mna bojovnejsi

čo tam po kapríkoch :D Mrena je MRENA :D
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Jan 12, 2012 12:59 pm

... Mrena nad 50 na mucharke to je pretahovana :-)
kura11

Poslaťod Martinbati » Pia Jan 13, 2012 7:58 pm

jj na mucharke hej, ale o feedri sme sa bavili ;)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia