Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod IG0R » Str Feb 08, 2012 9:05 pm

Kolac píše:Igor a kde patria tahanovce ?

Ja by som tipoval Mlynský náhon , ale to by mal zodpovedat niekto kto tomu rozumie. Neze ma vezmes za slovo :)
IG0R

Poslaťod Martinbati » Str Feb 08, 2012 9:06 pm

Igor, ja som niekde pocul ze ti, co nemaju trvale bydlisko v Ke, patria do Obo 3, tak preto sa pytam.. neviem stale ako to je :geek:
snad niekto kompetentny nam tu da odpovede cim skor :!:
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Str Feb 08, 2012 9:12 pm

plavec ja som tu nepisal o 'spravnych' ako vybor!, poukazujem cely cas na praktiky vedenia, nehodnotim ich robotu ci je dobra alebo zla..
Naposledy upravil kura11 dňa Štv Feb 09, 2012 1:29 am, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod basta » Str Feb 08, 2012 10:27 pm

kurka> bol si na schôdzi? Asi nie, nepísal by si to takto. Lebo čo ja pamätám nikdy nikto z výboru a z funkcionárov vôbec neprikazovali ani nanavádzali ostatných a to písomne, že keď nebudú vedieť ako voliť, tak nech pozerajú na dvoch pánov, ktorých nebudem menovať a nech hlasujú tak ako oni. Že keď nebudú vedieť kto sú(tí páni) tak budú mať v ruke biele papiere. Je potreba zvoliť 12 ks delegátov na konferenciu. Vážne ma rozosmialo tých 12ks (baranov,ovečiek alebo čoho kusov) Boli tam síce aj nejaké mená, niektorých poznám,ale nikdy by som ich nepovažoval za kusy. Ale možno sa oni tak cítili, keď sa nechali zvoliť. To bol ozaj vrchol demokracie a slobodnej vôle naverbovaných členov.
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod kura11 » Str Feb 08, 2012 10:35 pm

naverbovany? Alzo a dalsi co ani neboli pritomni boli kym navrhovany? Skoda sa o tom bavit
kura11

Poslaťod basta » Str Feb 08, 2012 10:40 pm

Košice sú rozdelené do obvodov podľa územia v obvode III sú sídliská Dargovských hrdinov, Ťahanovce a všetci členovia bývajúci na východ od Košíc( Koš. Olšany, Rozhanovce, Budimír, Ruskov, Bidovce, ). K obvodu č. V.(sever) patria Podhradová, Mier, členovia bývajúci v obciach na sever (Družstevná, Kysak, Lodiny) IV. obvod Juh sídlisko Nad Jazerom, Bohdanovce, Hutky, Slanec a pod. Obvod č.I. je Staré mesto a obce v okolí Čane to je zhruba(z pamäti) členenie.
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod basta » Str Feb 08, 2012 10:41 pm

Alžo ako člen výboru sa ospravedlnil, lebo mal pracovné povinnosti.
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod maro » Štv Feb 09, 2012 12:01 am

basta » Kde je hranica medzi ObO 1 a ObO 5?
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Štv Feb 09, 2012 12:07 am

Basta cudne aj ja som mal pracovne povinnosti a keby som bol nebodaj na kandidatke tych odporcov??? vyzvete naj sa postavia delegati a zrazu ja chybam... zatial som nezavysli, druhu stranu nepoznam, ale! ani vasa hra sa mi nejako nepaci... vobec tu nemal "vybor" davat blud o pretekaroch, co ma dost nahnevalo lebo mi to pripada ako by aj mi, co si len chytame ryby pre radost a snazime sa kusok reprezentovat a ver ze o KE pocuju aj inde a dokonca velmi chvalia nase vody!! Ale toto tu vsetko na nete rozputal prispevok od "vybor", co cakal ze sa stane??? par znamych bolo na clenskej prvej a mna tieto veci zaujimaju ,ale bohuzial som sa tiez nemohol zucastnit tak aspon poreferovali aky bol cirkus a ake moresy su aj z vasej strany... nejaka kritika tu musi byt... nekritizujem vasu robotu, len tu snahu uhasit iskru ktora zacina mozna vzblkat ... minimalne by som bol za ak by kontrolna komisia bola vzdy ina!!! Vies ako sa vraví, doveruj ale preveruj a tu sa mi zda ze je evidentna snaha dakoho chranit...co ziadali tí akoze revolucionarí na schodzi??? Vas odchod alebo co??? ste voleny na roky takze ani na konferencii vas odvolat nemozu... takto si sami sebe skodite.. zasa chapem ze najlepsia obrana je utok... pridem na schodzu teraz v sobotu a som zvedavy velmi ci budem moct tam ist... lebo moj obvod bol minule asi... bohuzial aj tie obvody su dost nestastne riesene... preco nie je ako su delene KE na I, II, III, IV...
kura11

Poslaťod caddis » Štv Feb 09, 2012 9:05 am

kurka_pekne si to povedal....Francois Rabelais v 16. storočí napísal známy výrok - "stačí keď je koryto a svine sa už nájdu"...a tu evidentne začína ísť o to koryto...idem aj na schôdzu si ujasniť situáciu,len či budem vpustený :shock: ...ak sa zmení súčasný STATUS QUO(pokus o nevpustenie členov z iného obvodu na schôdzu, čo doteraz bolo vporiadku) tak neviem ako to dopadne...zaužívané pravidlá sa predsa nemôžu meniť podľa toho, ako to niekomu vyhovuje....
caddis
..
..

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia