Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod plandavcik » Sob Feb 11, 2012 9:33 pm

pre martina harvanka: zverejnite kolko ludi malo zvazovu povolenku a aky bol odvod do ziliny , kolko ludi malo pstruhovu povolenku a aky bol odvod do ziliny, kolko ludi malo miestnu kaprovu a aky bol odvod do ziliny , kolko ludi malo miestnu kaprovu so zlavou a aky bol odvod do ziliny , detske do 14 rokov a odvod do ziliny , od 15- 17 rokov a odvod do ziliny nic viac nic menej . verim tomu ze sa nedopracujeme k sume 147 261 eur jasne transparentne a potom sa vam hlboko ospravedlnim
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bobo » Sob Feb 11, 2012 9:35 pm

Cronicle ja sa snazim asi 10 rokov dokopat do takeho niecoho http://pv-tv.tv/slovakia/?p=2532
ale neda sa to ani bohovi, lepsie je nakupit. Na rozdiel od madarov by som ich vysadzal az na jesen ked budu mat aspon 8cm a vacsiu sancu prezit.
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod plandavcik » Sob Feb 11, 2012 9:36 pm

co sa neda urcit presne to chces spochybnit cislo 66 054 vsak to mate v uctovnej uzavierke no ale chapem ked niekde lieta 8 530 eur tak uz sa to neda urcit presne
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod zyx » Sob Feb 11, 2012 9:42 pm

Myslel som to tak, ze JA neviem teraz z domu presne napisat uplny rozpis do detailov, chodte sa opytat slusne do SRZ, ako vam bolo povedane dnes na schodzi, nemaju problem vam to ukazat.
zyx
...
...

Poslaťod zyx » Sob Feb 11, 2012 9:55 pm

assassin píše:2. Povinnosti členov zväzu:
b. zúčastňovať sa na členských schôdzach, školeniach, aktívoch, prednáškach a iných akciách organizovaných základnou organizáciou,
je to nasa povinnost ale dnu ta nepustia - fakt prefektne . spravaju sa jak diktatori

Uplne slusne Vas prosim dolozit, na akych a kolkych skoleniach, aktivoch, prednaskach a inych akciach ste sa zucastnili Vy osobne. Fajn by bolo otvorene napisat, ci sa kazdy z Vasich 5x12 delegatov podielal na nejakej cinnosti rybarskeho zvazu. Aj minule roky ste sa takto vehementne dozadovali ucasti na tychto schodzach, ci prave len tento rok ucelovo z popudu urcitych ludi zrazu mate snahu byt velmi aktivny clen?

Mimochodom, pan, ktory sa tak velmi chcel ist vycurat a stal za zamknutymi dverami vonku pred zasadackou, mohol v klude odist vykonat potrebu domov. Schodza bola v plnom prude a jeho tam vonku nikto nedrzal.
zyx
...
...

Poslaťod IG0R » Sob Feb 11, 2012 10:00 pm

Myslim si, ze mnohym konfliktom a nedorozumeniam by sa dalo predist, ak by boli zverejnene dokumenty, kde by bolo detailne napisane kolko sa vyzbieralo, a na co presne sa pouzili tie peniaze.
zyx> Myslite, ze by to slo?
IG0R

Poslaťod assassin » Sob Feb 11, 2012 10:13 pm

zyx píše:
assassin píše:2. Povinnosti členov zväzu:
b. zúčastňovať sa na členských schôdzach, školeniach, aktívoch, prednáškach a iných akciách organizovaných základnou organizáciou,
je to nasa povinnost ale dnu ta nepustia - fakt prefektne . spravaju sa jak diktatori

Uplne slusne Vas prosim dolozit, na akych a kolkych skoleniach, aktivoch, prednaskach a inych akciach ste sa zucastnili Vy osobne. Fajn by bolo otvorene napisat, ci sa kazdy z Vasich 5x12 delegatov podielal na nejakej cinnosti rybarskeho zvazu. Aj minule roky ste sa takto vehementne dozadovali ucasti na tychto schodzach, ci prave len tento rok ucelovo z popudu urcitych ludi zrazu mate snahu byt velmi aktivny clen?

Mimochodom, pan, ktory sa tak velmi chcel ist vycurat a stal za zamknutymi dverami vonku pred zasadackou, mohol v klude odist vykonat potrebu domov. Schodza bola v plnom prude a jeho tam vonku nikto nedrzal.

clenstvo som si obnovil pred 5 rokmi. Zucastnil som sa 3 clenskych schodzi. Nie su ziadny moji delgati. osobne poznam 3 kandidatov.kedze sa nezucastnujem inych aktivit nepoznam ani starych delegatov. nikdy som sa velmi nezaujimal o chod organizacie nakolko som to nepovazoval za potrebne. bol som na schodzi obvodu 2 . ci miznu peniaze alebo nemiznu - to ja neviem ( ale uz si myslim svoje ) - vestko co je mestske alebo statne funguje rovnako na zauzivanych pravidlach aspon to takto vyzera.
Jedine co ma zarazilo bolo vystupovanie vyboru, nehovorim o 1.schodzi kedze ani p.Podlubny to nezacal riesit normalne a v klude . a bola tam velka nervozita.
ale to ze si upravuju stanovy a volebny poriadok ako sa im zmysli a vyhovuje je chore a nezakonne . v podstate su ako diktatori a mozu si spravit co chcu.
prehlasuju ich - nevadi , sak si zmenime pravidla, anulujeme schodzu a mame vyhrane . takto to vnimam ja .
a teraz nam mozte prezradit aj vy preco ste taky aktivny ? Podla Vas je vsetko v poriadku? Viem ze je to pre Vas ovela tazsie sa tu vyjadrovat kedze ste synom tajomnika ale skuste objektivne . dakujem
assassin
...
...

Poslaťod Boris » Sob Feb 11, 2012 10:14 pm

Plandavcik- Presne týmto tu poburuješ ludí, a kto do toho nevidí uverí tvojim pochybným výpočtom. Bol si dnes na schôdzi? Tam to podrobne vysvetloval koľko je členov a koľko sa vyzbieralo peňazí a na čo boli použité. Buď si tam nebol, alebo si mal štuple v ušiach, alebo chceš len poburovať rybárov. Si pozri ceny povoleniek ked mudruješ atam zistíš že inak platia dospelí, ženy nad 62 rokov, invalidný dôchodcovia, študenti nad 18 rokov, študenti od 15 do 17 rokov,deti do 14 rokov, držitelia ZŤP a dôchodcovia nad 70 rokov. Tak si to vyhladaj, je to tu na stranke, v sekcií povolenky, 10 sekund mi to trvalo a našiel som to. Či to neberieš na vedomie?
A tvoje POCHYBNÉ počty si nechaj každý vie rátať sám! A keď vieš že ťa srz v KE podvádza, môžeš na inštitúciach na to určených urobiť oznámenie a predložiť dôkazy a argumenty. A nie len mať silné reči....a ešte prečo ty diktuješ čo má kto robiť? Z akého titulu? hm?
Toto bude dlhá plavba ako vidím... :lodka:
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod zyx » Sob Feb 11, 2012 10:30 pm

Nie som proti tomu, aby sa veci v SRZ vylepsovali a zmenili k lepsiemu. Urcite, cim viac napadov, tym lepsie a treba o nich diskutovat. Mna len mrzi, ze namiesto konstruktivnej kritiky, vecnych pripomienok a navrhov rieseni sa skupina ludi uchyluje ku klamstvam a zavadzaniu. Bijete sa tu teraz o cisla, miesto toho, aby ste sa kludne isli opytat na SRZ, idealne v utorok alebo stvrtok poobede. Ved, ked chcem zistit pravdu, tak si ju idem najprv preverit a nie teraz vselijak pocitat od buka do buka, len aby som mohol nieco kriticke napisat.

Ako som pisal na tej druhej stranke, na dnesnej schodzi som podporil dvoch delegatov navrhovanych spoza clenov "tej druhej skupiny" (neviem ako to nazvat, ale boli medzi 12 delegatmi, ktorych chceli za kazdu cenu schvalit) a hlasoval ZA, pretoze ako jedini vystupovali v diskusii vecne a ja nemam problem podporit aj dobre navrhy. Okrem spominanych dvoch panov v diskusii nevystupil nikto z nimi navrhovanych 12 delegatov. Nemali co povedat, alebo ani nevedeli, co povedat? To chceme, aby v SRZ rozhodovali ludia, ktori doteraz pre SRZ absolutne nic neurobili (nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca, tak sa vopred ospravedlnujem dotknutym)? Ja naozaj nemam problem podporit ludi, ktori su konstruktivni a maju dobre napady.

V inteligentnej spolocnosti sa veci daju riesit racionalne a bez zbytocnych osocovani, klamstiev, nepodlozenych tvrdeni a nadavok. Preco to skupina z druhej stranky nevie pochopit? Preco potrebuju vytvarat dojem akehosi okradania, ked mnohi z nich ani nevidia do fungovania SRZ, myslim ako sa veci riesia. Napr. ake su suvislosti so zarybnovanim, ktore boli vysvetlene na dnesnej schodzi. Kazda cinnost ma svoj sposob riesenia, ked sa tomu venuju odbornici a ti dokazu vysvetlit preco to tak robia. Preco sa niekto uchyluje k znevazovaniu ludi? Myslite, ze ohovaranim a nadavanim do komunistov ukazete svoju inteligenciu? No, vlastne ukazete, len... aku.

Urcitou schopnostou inteligentnych a charakternych ludi je priznat si, ze sa mylil a ospravedlnit sa. Aj na tomto fore bolo popisanych vela hluposti, ktore som sa snazil hned vyvratit konkretnymi dokazmi. Smutne je, ze zatial nikto, kto tieto hluposti napisal, sa nezmohol aspon na jednoduche "prepacte, mylil som sa". Ja viem, cielom tychto ludi nie je pocut pravdu.

Martin Harvanek
zyx
...
...

Poslaťod Boris » Sob Feb 11, 2012 10:31 pm

Assasin- Sám si odporuješ, keď nevieš či miznú peniaze, ale myslíš si svoje... Veď tu sa obviňuje bez dôkazov a to je neprípustné! Keď sa ti to nepáči, že je to mestske, alebo štátne, tak lov ryby na súkromnom a až tam ti majiteľ nadiktuje čo máš robiť. Správanie sa ani mne nepáčilo, ale to bola následná reakcia na to čo sa tam dialo...od začiatku.
Ja nie som nikoho synom, ani nič podobné, len obyčajný radový člen, a rád ti aj ja odpoviem, aktivita vyplýva z toho, že sa tu šíri lož, nepravdy a špina bez argumentov a dôkazov na súčasné vedenie srz v KE
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia