plandavcik- ved to je trápne čo píšeš, ved nám to vypočítaj !!! keď to vieš len ty a nikto iný! Veď z čoho vychádzaš, ked ani nevieš kolko sa vyzbieralo, len zo sumy čo sa vyzbierala deleno členov? veď to je blud!
plandavcik - to ako píšeš, že som jedným z nich, no neviem čo máš na mysli ved povedz! Som obyčajný člen nič viac, nič a menej a reagujem len na nezmysli ktoré tu prezentuješ aj ty za účelom dosiahnutia nejakého pochybného cieľa.
Plavec-ani mňa nikto z tých nových nepresvedčil...
plandavcik-To zo zverejňovaním na stranke, treba dať návrh na schodzi, a aj ja si myslím, že by to mohlo byť aj do detailov rozpísané ...keď to niekto požaduje, mne je to teda na ...a aj funkcionárov srz v Ke môže niekto kontrolovať, ale nebudeš to ty ani ja! Môžme ich kontrolovať, ale len z pozície členov nič viac. Uvediem príklad. Aj policajta napr. nemôže prešetrovať občan, ale len išpekcia a tiež ho platíš zo svojich daní. Inak by tu bola anarchia, ale možno o to tu niekomu ide...
Plandavcik- ved povedz ako garantuješ, že chýbajú peniaze hm? tak, že si to ty povedal?