Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod šarky » Pon Feb 13, 2012 2:19 pm

Pýtam sa kto chce tieto zmeny vlastne robiť ? Na základe čoho? Kto bude prípadne v novom vedení ? Má na to zodpovedajúce vzdelanie? Kam bude potom smerovať naša Košická organizácia? Aký majú títo ľudia program? atď..... Nevieme si odpovedať, lebo nevieme ani o koho ide a ani o čo ide. Vieme , len jedno, že si pred celým rybárskym Slovenskom robíme poriadnu hanbu. Keď chcem odvolávať takého človeka akým je pán Harvánek , ktorého uznáva celý SRZ tak na to musíme mať mimoriadny dôvod, ale ten sa určite nenájde nakoľko som presvedčený , že žiadny ani neexistuje.Na poslednej schôdzi im išlo len o delegátov, aby mohli na konferencii odvolávať výbory, ale ani jeden nebol schopný verejne vystúpiť a prečítať koncepčný program na základe ktorého chce táto skupina ľudí pracovať a koho chce presadiť do vedenia, ani jeden.
Určite to tak dopadne aj na ďalších schôdzach , ale uvedomme si, že oveľa ľahšie je búrať ako stavať a na konferencii sa bude pravdepodobne " Búrať". Obyčajný rybár má právo aby mohol porovnávať a zvoliť si jednu, alebo druhú stranu no zatiaľ nieje čo porovnať! Mimochodom poniektorý čo sa v danej veci najviac angažujú a sedia v oblekoch s kravatami by sa mali zamyslieť aj nad sebou či všetko robia košér....Ako sa vraví nech hodí kameňom ten čo je bez viny.
šarky
..
..

Poslaťod lono » Pon Feb 13, 2012 2:36 pm

kura11 píše:plavec aj ja vravim kde je dalsich 3500clenov, co nepridu zasiahnut proti tej akoze skupinke??? asi ich dianie vobec nezaujima...takych mame aj clenov ze sa zaujimaju len o to kedy sa nasadilo a kedy sa uz moze chytat... kriteria pri prijimani clenov su take smiesne ako aj tie testy co spravy kazdy aj dement... staci platit... nech pridu vsetci na CS nie len skupinka... a ja som tam bol sam za seba...

AK SI OCHOTNÝ PRÍSŤ 18.02.2012, PRÍDEM AJ JA, SOM INVALIDNÝ DÔCHODCA ZŤP-S, LEBO OSTATNÝ TERMÍN MÁM NABITÝ PREDVOLEBNOU KAMPAŇOU.
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Feb 13, 2012 2:53 pm

ja tam nepridem na co... nemam tam co robit... je to na clenoch obvodov... bol som 11 teho a zbytocne... potom sa tu vypisuje ze tam bola skupinka a bla bla... mna sa to uz netyka... mozem uz len diskutovat... a pisat co sa mi paci a co nie... napr. sa mi nepacilo ako pan Tajomnik, odbornik, ktoreho uznava cele srz argumentoval a vykladal si svoje pravdy... tym na neho neutocim ale argumentacie ze to bude takto ako on povedal su poburujuce..
kura11

Poslaťod lono » Pon Feb 13, 2012 2:59 pm

DISKUSIOU NIČ NEDOSIAHNEŠ, AKURÁT, ŽE SI TO TU PREČÍTA PÁR ĽUDÍ, KTORÍ MOŽNO ČASOM NIEČO S TÝM AJ SPRAVIA. MOŽNO AJ TEN JEDEN BUDEM JA. ALE TO NECHÁM AŽ NA ČAS PO VOĽBÁCH.
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 13, 2012 4:24 pm

martin hrvanek : dufam ze ma zase vypojis z diskusie !!!! vyzbierane peniaze za clenske v sume 66 O54 eur uz to je dovod aby tvoj cisty tatik odstupil aj cela kontrolna komisia . ja pojdem osobne na policiu a posam trestne oznamenie !!!!
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod lono » Pon Feb 13, 2012 4:43 pm

Ešte mi vysvetlite jednu vec. Ako je možne, alebo prečo to je, že všade je členské od 17 - 20,- EUR, len KOŠICE majú 23,- EUR. RÁD BY SOM VEDEL DÔVOD, LEBO SME POČTOM RYBÁROV NAJVEČŠI RYBÁRSKY ZVAZ ?
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 13, 2012 4:45 pm

pre borisa esta raz : bol som na schodzi , dostal som nejake informacie a tie nejako nesedia o ktorej tu pisem uz tri dni. chcel som ist na druhu schodzu nevpustili nas asi preco ? chcel som tam byt ako host nie hlasovat . ako host mam na to pravo . chcel som sa pytat kolko bolo vydanych zvyzovych pov. kaprovych pov. kaprovych so zlavou, pstruhovych , kolko penzistov ma povolenku zeny povolenky ? chceme dostat tieto informacie uz rozumies boris ? zoznam ludi ktori boli v roku 2011 na brigade. uz rozumies boris ? pocet objednanych povoleniek zo ziliny , pocet clenskych znamok zvazovych, kaprovych mistnych , miestnych so zlavou ? uz rozumies boris? kolko bolo spatne vratenych do ziliny? vsetko to musi byt niekde v programe na zvaze , ked to maju takto ine organizacie tak to musi mat aj mso kosice nic viac nic menej. o toto tu presne ide . doteraz som nevedel ktoje to kopco , hirjak , hammer. ale ked dostanem informacie ze organizacie ma 4297 dospelych clenov tak nemusim byt ani nejaky matematik a kazdy priemerne inteligentny jedinec si vie spocitat ze nekd ese chybicka vloudila. boris si za to aby bola uctovna sprava zverejnena prehladne a transparentne? dakujem za odpoved
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Feb 13, 2012 4:53 pm

ja som tiez za to aby sa odvolala kontrolna komisia ktoru nejak privelmi vybor ochranuje a nejako si to nepraje ... a ako vsetci vieme tak odvolat sa da jedine na mestskej konferencii, ale vybor ho isto odvolat nemieni preto je tu show... nikde som nepocul ze by chceli zburat celu MsO ale jedna, dva hlavy by dole ist mohli... moj nazor.. a tiez by tu mohol dakto kompetentny napisat nieco k tym cislam co tu plandavcik vypisuje lebo moze to viest k presvedceniou ze daco nesedi a podla tejto matematiky to nesedi... tak ako je to??? normalne vysvetlenie tychto cisel, aby nevznikali pochybnosti...
Naposledy upravil kura11 dňa Pon Feb 13, 2012 4:56 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod Boris » Pon Feb 13, 2012 4:55 pm

lono-Treba sa na schôdzi pýtať nie na fóre
plandavcik- No môžem ti to zopakovať, lebo si sa to už raz pýtal, a pýtaš sa znova, tak ANO som za to, aby sa to transparentne zverejnilo, a nemusíš sa opakovať ;)
Ale, stale nechapem, že neideš na zvaz neopýtaš si tie čísla, a ked zistiš, že to nesedí tak to rieš... alebo riešme všetci, či si sa urazil, že ťa nepustili na tu schôdzu? nechapem
či myslíš že ťa pošlú domov? a info ti nedajú? Skus mi odpovedať priamo ano či nie, ja som to urobil
Naposledy upravil Boris dňa Pon Feb 13, 2012 4:58 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod lono » Pon Feb 13, 2012 4:58 pm

No čo tak zájsť na MOSRZ Košice a vyžiadať si doklady o tom všetkom. Podľa zákona máme nárok.
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia