Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod sbiro » Uto Feb 14, 2012 12:58 pm

Už len malá poznámka : Predpokladám, že SRZ-KE koná v zmysle stanov a pravidiel, len tie pravidlá už zrejme nevyhovujú požiadavkám rybárov a preto sa do toho obuli. Je načase si to uvedomiť. Bodka.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Uto Feb 14, 2012 1:01 pm

som rad sbiro ze si konecne pouzil vyraz zalozenie a zosnovanie zlocineckej skupiny a tito pisalkovia co tu vypisuju ake maju zasluhy na cinnosti mso kosice su mozno prave ti isti ludia ktorym ide o vela . mozno sa mylim mozno su to len nejaki chlapci ktori nemaju paru o co vlastne ide . konecne sa to pohlo , veci sa dali do pohybu a dufam ze vsetko bude riadne presetrene aj ked v tejto republike uz clovek straca nadej ze ten kto nieco ukradne by mal patrit do basy. u nas bohuzial je skorumpovane vsetko , pocnuc politikmi , sudmi , prokuraturou , sice podla organizacneho poriadku mso kosice hmotnu zodpovednost za majetok organizacie ma TAJOMNIK !!!!!!!!
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Uto Feb 14, 2012 1:46 pm

:ryba:
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Máj 15, 2012 9:37 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Uto Feb 14, 2012 1:48 pm

ja som si velmi rad precital Sbirov prispevok a myslim ze ho nepisal v ziadnej zlosti, iba v zdravej triezvosti
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sbiro » Uto Feb 14, 2012 1:58 pm

Eko, dík ;)
Len zlosť nestačí. A som si toho vedomý.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Uto Feb 14, 2012 2:11 pm

Sbiro - zlost plodi este vacsiu zlost ...len tu tej zlosti je miestami az prislis vela ..mali by sme byt skor taka rodinka... nuz len to ostane asi pri tom slove ..."mali" .., ale uz ked nic tak aspon nech sme hlavne vsetci zdravi ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod lono » Uto Feb 14, 2012 2:13 pm

DÁVAM EKOVI AJ SBIROVI ZA PRAVDU A TEBA CRONICLE KED TO NEBAVÍ CITAT TAK SA VYPNI. SU TU VECI, KTORE NIEKOHO A PRE NIECO ZAUJIMAT BUDU.
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod šarky » Uto Feb 14, 2012 2:39 pm

Všetci už vieme koho chcete odvolávať a na koho dávať trestné oznámenia, len stále nevieme koho chcete dosadiť potom. Napíšte tých ľudí menovite nech aj oni dostanú tú šancu aby sme sa k ich osobám mohli vyjadriť. Ináč sa správame ako ovce bez baču čo je hanba. Každý si tu robí čo chce. Jediné čo nás v minulosti spájalo bola bieda, vtedy nikto nikomu nezávidel a ľudia si viac pomáhali. V tomto štáte chýba disciplína a tú je počas anarchie ťažko nastoliť.
šarky
..
..

Poslaťod sbiro » Uto Feb 14, 2012 2:41 pm

:ryba:
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Máj 15, 2012 9:34 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Uto Feb 14, 2012 2:56 pm

sbiro-Je zaujímave že sa stávaš ne akým ochrancom par ľudí,bez toho aby si vedel o čo ide ! Pred tým si sa do mňa obul kvôli cigánovi ! Teraz pre zmenu pre plandavcika,radšej sa staraj o seba aby si vedel kam patria rybári bývajúci v Šaci ! Patríte na ObO2- Nové Mesto(Terasa) !Veci okolo učtovníctva sa môžeš dozvedieť na Vodnej v Ryb.dome v utorok a vo štvrtok! A čo ja som spravil pre RZ sa tu nezmestí !!!Len za posledné dni som s vlastnou zbraňou zastrelil už do 100-ky kormoránov! Môžeš si prepočítať koľko rýb som zachránil ! Každý deň zje O,5kg ryb a možná raz toľko pozabíja! pre info.aby si bol v obraze keď si to nevieš prečítať RS neudeľuje pokuty! Venuj sa viac čítaniu stanov a obhajovať baranov ktorý nevedia čo chcú! prečítaj si SCENÁR na CL schôdzu ObO 2 kde si mal byť aj ty lebo tam patríš! Ešte ťa láskavo poprosím zlez zo mňa dole a nechaj ma na pokoji !!!
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia