Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod sbiro » Pon Feb 27, 2012 9:32 pm

Plandavčík, netreba byť zbytočne útlocitný a cez niektoré veci sa treba preniesť napriek tomu, čo sa stalo.
Rybári sú chlapi a občas sa invektívam nevyhneme.
Ak prídu do výborov noví ľudia, predsedníctvo bude musieť všetko náležite zdokladovať. Počkajme.
Osobne si myslím, že Basta je momentálne v SRZ-KE ťažko nahraditeľný. Má dlhoročné skúseností túto robotu robiť nemôže robiť hocikto.
Možno na niektoré otázky nechce, alebo nevie odpovedať, ale je pragmatik a vie sa prispôsobiť.
"Zabite ma", ale myslím si to :!:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Pon Feb 27, 2012 9:39 pm

Plandavcik- Porozmýšlaj o tej zlobe o ktrorej písal basta.
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 27, 2012 9:41 pm

sbiro píše:Plandavčík, netreba byť zbytočne útlocitný a cez niektoré veci sa treba preniesť napriek tomu, čo sa stalo.
Rybári sú chlapi a občas sa invektívam nevyhneme.
Ak prídu do výborov noví ľudia, predsedníctvo bude musieť všetko náležite zdokladovať. Počkajme.
Osobne si myslím, že Basta je momentálne v SRZ-KE ťažko nahraditeľný. Má dlhoročné skúseností túto robotu robiť nemôže robiť hocikto.
Možno na niektoré otázky nechce, alebo nevie odpovedať, ale je pragmatik a vie sa prispôsobiť.
"Zabite ma", ale myslím si to :!:

kazdy je nahraditelny !!!!
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 27, 2012 9:45 pm

Boris píše:Plandavcik- Porozmýšlaj o tej zlobe o ktrorej písal basta.

co keby si sa vyjadril k tym cislam co tu pisem ? ci tebe to je jedno , ty mas asi povolenku zdarma ? mam pravdu?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Feb 27, 2012 9:53 pm

Co som si vypocul nahravku tak myslim ze bola na slusnej urovni a aj basta slusne a spokojom reagoval, isto viedol alebo odpovedal lepsie kludnejsie ako Harvanek a to co bolo na konci co sa tu rozpitvava bola skor nestastna zhoda nahod... takto sudit cloveka veru nemozno... :roll:
kura11

Poslaťod Boris » Pon Feb 27, 2012 9:56 pm

Plandavik- K číslam sa nebudem vyjadrovať ja tu nie som od toho, ale toto su tvoje čísla o tom sme sa už bavili. Veď som tu už povedal, neraz, som obyčajný rybár nič viac, už to pochop a nemám NIČ zdarma, ani nič zadarmo nechcem. Pekný večer prajem
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 27, 2012 10:00 pm

Boris píše:Plandavik- K číslam sa nebudem vyjadrovať ja tu nie som od toho, ale toto su tvoje čísla o tom sme sa už bavili. Veď som tu už povedal, neraz, som obyčajný rybár nič viac, už to pochop a nemám NIČ zdarma, ani nič zadarmo nechcem. Pekný večer prajem

to nie su moje cisla to su cisla mso kosice aj tvoje , aj moje , nase cisla. aj tebe pekny vecer
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Feb 27, 2012 11:02 pm

Netreba takto reagovat na Bastu ja si ho vazim aj napriek tomu co povedal....ja som v zivote vela krat povedal veci ktore velmi lutujem a nemyslel som ich vazne a myslim ze kazdy jeden z nas urcite nieco vypustil z ust co nemal..stava sa!!! ...treba riesit konkretne veci prejst k jadru, nezamotavat sa
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pon Feb 27, 2012 11:15 pm

Eko basta to vypustil nevedomky, bohuzial na adresu cloveka ktory to realne zazil... za to by som na neho nehadzal vinu... viem ze je tu vela nevrazivosti, jedny, druhy,,, sam chcem ine fungovanie MO nove , modernejsie, s inymi principmi a hlavne neprihliadat na platiacich clenov ale na clenov ktory maju k vodam vztah... ale jednostranne odpisat cloveka za chybnu poznamku je dost scestne a kompromitujuce.. s bastom som nikdy problem nemal, aj ked sa mi model zarybnovania nepaci a nesuhlasim s hospodarenim na pstruhovke ale vzdy bol v pohode, porozpraval a nikdy nebol nervozny alebo podrazdený... hodnotim ho ako cloveka akeho som ho poznal ja z tych par stretnuti... ale doba ide dopredu, vody chabnu a treba sa tomu zacat prisposobovat... aj za cenu clenov ktory nemaju k vode vztah a beru povolenku len preto ze sa oplati... :!:
Naposledy upravil kura11 dňa Pon Feb 27, 2012 11:51 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod Eko » Pon Feb 27, 2012 11:19 pm

Kurka - tak tak ...to co si napisal je prikladna konstruktivna kritika a malo kto z nas ju tu pouziva co je velka skoda
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia