Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod sbiro » Pon Mar 05, 2012 11:46 pm

TA3-bez komentára :D
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Pia Mar 09, 2012 6:40 pm

:lovec:
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Máj 15, 2012 8:56 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Pia Mar 09, 2012 8:14 pm

Plavec, smola, tá počítačka počíta len doláre. Musíš ju preinštalovať na €.
Dereš sa mi pozdáva, ale kone nie.
Ukrajina bicykel by nestačil ? :D
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kolac » Pia Mar 09, 2012 10:40 pm

sbiro, bol som nedavno vybrat papiere pre oca, a hned som vyplnal anketu, ako chcem zaplatit povolenku...., boli tam 3 moznosti 1. kes, 2. postova poukaska, 3. bankovy provod. nesom si isty ale myslim ze to bolo tak ako pisem...,
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sbiro » Sob Mar 10, 2012 12:34 am

Koláč, tá anketa je účelová.
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Máj 15, 2012 8:54 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jozef » Sob Mar 10, 2012 2:25 am

sbiro píše:Koláč, tá anketa je účelová. Ide o to vyvolať dojem, že platba hotovosťou je najjednoduchšia a zrejme sa niekomu hodí, že sa narába s hotovosťou.
Platbu hotovosťou eviduje, len MO SRZ-KE, ale platbu kartou, prevodom respektíve na účet eviduje aj banka.
Navyše bezhotovostný platobný styk je bezpečnejší.
Na Slovensku nie je vzácnosťou, že človeka prepadnú, alebo aj zamordujú kvôli pár €, alebo mobilu. Hotovosť bude vyhovovať, len dovtedy kým tam zlodeji nejakého báčika nevyfliaskajú a neokradnú. :!:
Ale my sa nemusíme báť.
Veď pozri na predsedníctvo. Každý vyzerá jak barbar Conan v najlepšej forme a každý už 50 rokov trénuje s Chuckom Norrisom. Každý 1 kedykoľvek vymláti aj oboch Kličkovcov naraz skôr, ako narátajú do 3.

sbiro-: Klobúk dole!!!
Obrázok užívateľa
jozef
..
..

Poslaťod sbiro » Sob Mar 10, 2012 8:32 am

Evidencia platieb je na SRZ mizerná.
Mal som osobne možnosť si to overiť, keď mi v apríli 2010 ukradli taštičku z dokladmi, aj s povolenkou. Kým na mestskom úrade moju platbu za ryb. lístok evidovali a vystavili mi duplikát RL v ryb. zväze som si zaplatil povolenku znovu v plnej hodnote. Keď som sa pýtal prečo ? Bolo mi povedané, že pravidlá sú nastavené takto, pretože sa nálepka, ktorá sa lepí do povolenia považuje za kolok a nedá sa len tak nahradiť.
Nálepka je bez akýchkoľvek ochranných prvkov a jej kópie by na počkanie urobili v takmer každom copycentre.
Pripadá mi absolútne neprijateľné, že ak si raz rybár povolenku zaplatí a napriek tomu musí pri odsudzení, strate, poškodení a pod zaplatiť znovu plnú sumu.
Pokiaľ by bola evidencia platieb v SRZ na adekvátnej úrovni tak, by stým nebol žiadny problém :!:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Mar 10, 2012 11:02 am

Ja si myslim ze je to skor aj preto aby nedochadzalo k zneuzivaniu R.povolenia, ja si ako rybar vezmem zakonny limit ryb a potom sa zahram na chudaka co stratil povolenku a za maly poplatok mi vydaju novu, myslim ze takto by to fungovat nemohlo.. Tiez som stratil doklady a mal som ich za dost vela penazi kedze tam bola celoslov. Kaprova, lipnova a miestna pstruhovka, tiez som si zanadaval ale len na seba a svoju hlupost.. Clenske som druhykrat neplatil len povolenia..
kura11

Poslaťod kura11 » Sob Mar 10, 2012 11:53 am

na povolenku si treba davat pozor, je to akoby dotycny kupoval novu ako ked vycerpe limit, tych spekulantov by bolo.. K tej ankete sa ani nevyjadrujem, stat hodiny v sore a platit cash moze chciet snad neandrtalec, preto sa vobec divim ze sa dakto koho to stanie tam bavi najde a podpise sa za to! A love z brigad idu rovno do vrecak
kura11

Poslaťod Igor Podlubny » Sob Mar 10, 2012 3:52 pm

plavec: To, co v poslednom prispevku navrhujes, bude zavedene do praxe. Momentalne je material hotovy a v procese pripomienkovania zainteresovanymi odbornikmi z radov clenskej zakladne. Plne s tebou v tomto suhlasim, je treba zaviest poriadok. Lebo riadit sa nazormi "prilahlich obci a dedin" nie je normalne.
PS: Kto este stale nevie, ako jednaju a ako sa spravaju sudruhovia na Vodnej, vypocujte si parsekundovy usek ;) :
http://srzke.sk/mp3/Riesime_veci_podla_prilahlich_obci_a_dedin_preto_laskavo_vypadnite_lebo_vas_vyrazim.mp3

IP
http://srzke.sk/
Igor Podlubny
...
...

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia