Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod kura11 » Pia Mar 16, 2012 5:28 pm

Kolacu nahravky ukazuju aky skutocne su, ich pravu tvar a osobnosti bez chrbtice... do zrkadla by sa mal pozret Harvanek ale co od takeho cloveka cakat, len podrazi... nechape ze clenovia si ich bandu uz nepraju ze stacilo a nech uz vypadnu... uz aj mne lezu na nervi a to som sa ich snazil zastavat... otvorili sa mi oci, neskutocna arogancia
kura11

Poslaťod plandavcik » Pia Mar 16, 2012 7:17 pm

ani na jednej zo schodzi pokial viem neboli volebne komisie ,hned na prvej schodzi myslim ze to bol ten najvyssi sef r.h povedal ze volebnu komisiu nie je potrebne volit takze asi tolko.
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Mar 16, 2012 8:46 pm

Plandavcik teraz sa fakt zhodneme a musim uznat ze je to hadie trio... fakt si mal pravdu!!! kde bol Harvanek ked bola schodza ObO4??? kde bol ??? vtedy nemal gule prist a kecat o volebnych poriadkoch!! kedy a na ktorej boli volebne komisie??? CS bola uznasaniaschopna, zvolila si svojich a nepodporila stary vybor, CS skoncila namietky neboli.. co je na tom nepochopitelne??? peknee pekne im to ide nasierat clensku zakladnu... uz som si utvoril nazor na cele toto chore vedenie... treba im odstrihnut hadicu z ktorej cicaju!!!! banda jedna
kura11

Poslaťod plandavcik » Pia Mar 16, 2012 9:02 pm

treba prist 30. marca pred rybarsky dom , treba oboznamit svojich kamaratov so vzniknutou situaciou a dat celej tej zlodejskej bande na javo co si o nich myslime , bude treba vycistit rybarsky dom ktory tu tito ludia dlhe roky spinia a ked bude treba tak ich vynesieme aj s tymi stolickami ktore maju prirastene k zadku .
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Mar 16, 2012 9:04 pm

Plandavcik vidime sa tam, aj ked sme sa nepohodli v minulosti tak si mal pravdu... snazil som sa zachovat chladnu hlavu ale toto co predvadzaju to sa uz neda prehliadat.. absolutne nerespektovanie nicoho a vobec nie clenskej zakladne... ako pisem tam si 3 ja ludia budu robit co chcu... tak to su na velkom omyle... tebe sa samozrejme ospravedlnim 30 teho, mal si pravdu!! s nimi treba jednat tak ako oni jednaju s nami...
kura11

Poslaťod plandavcik » Pia Mar 16, 2012 9:10 pm

kura11 píše:Plandavcik vidime sa tam, aj ked sme sa nepohodli v minulosti tak si mal pravdu... snazil som sa zachovat chladnu hlavu ale toto co predvadzaju to sa uz neda prehliadat.. absolutne nerespektovanie nicoho a vobec nie clenskej zakladne... ako pisem tam si 3 ja ludia budu robit co chcu... tak to su na velkom omyle... tebe sa samozrejme ospravedlnim 30 teho, mal si pravdu!! s nimi treba jednat tak ako oni jednaju s nami...

v pohode
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bobo » Pia Mar 16, 2012 10:41 pm

kapo bol vo forme lebo bola kontrolna komisia zo Ziliny v Kosiciach a mu asi slubili ze secko bude neplatne co chce. Na druhy tyzden ma rada v Ziline zasadnutie tak uvidime ci sa k nam bude vyjadrovat, je tam jeden paragraf ze rada moze v nejakom dovolani zrusit secko co len chce a Som zvedavy ci to je podobna parta ako ta nasa. CEST PRACI
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Igor Podlubny » Pia Mar 16, 2012 11:05 pm

este k tym sumcom: tento tyzden po zabezpeceni dostatocnej dokaznej situacie padlo trestne oznamenie na konkretnych pachatelov za trestny cin pytliactva a za trestny cin zalozenia, zosnovania a podpory zlocineckej skupiny...
http://www.srzke.sk
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod bobo » Pia Mar 16, 2012 11:37 pm

hej to :-)
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pia Mar 16, 2012 11:57 pm

nech to vsetko skusia zrusit, potom sa urobia nove CS ka a pojdu prec
tak ci tak... a uz aj s tou volebnou komisiou ktorou sa ohanaju puci... zilina takym krokom ukaze skor svoju slabost a to ze sa citi byt ohrozena a to snad otvorí oci aj inym MO na slovensku akych hadov karmime... :!: toto neni mozne ze 4 roch ludi nemoze odvolat vecina... clenovia... toto je ta org SRZ???
Naposledy upravil kura11 dňa Sob Mar 17, 2012 5:49 pm, celkovo upravené 1
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia