4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: 4-0630-1-1 Hornád č.1

Poslaťod Martinbati » Pia Mar 30, 2012 12:26 am

nachytas vsade po hornade, dobra je krasna v hlbsej vode, ale aj v meste kde je nad meter vody, no i v prudoch.. pod splavmi tak isto si dobre zachytas, ale aj nad nimi.. ale teraz na hornade ryby moc neberu, este sa zrejme neprebrali po zime.. a nerozliezli zo zimovisk..
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod cristal » Pia Mar 30, 2012 5:34 pm

paolino píše:Zdravým Vás, ked6e som zmenil trvalý pobyt, tak som zmenil aj zvaz......a kedze v KE nepoznam ziadneho rybara, tak ani neviem kam je dobre ist na ryby.....neviete mi nahodou poradit nejake lokality hornadu na podustavy, nosale atd...?
ďakujem pekne..

Nič si z toho nerob, aj mi čo sme vedeli tak po povodni z 2010 sa zmenil charakter rieky a tak tiež hľadám nové miesta.
cristal
.
.

Poslaťod mraznickar » Sob Mar 31, 2012 6:54 pm

Dnes musím pochváliť RS, že sa ukázala v Myšli a poriadne prekutrala brehy. Pevne dúfam že ešte prídu a vo vhodný čas(napr. po daždi vtedy sa tie cigančiska vyroja zo sakmi).
mraznickar
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod cristal » Ned Apr 01, 2012 8:13 pm

mraznickar píše:Dnes musím pochváliť RS, že sa ukázala v Myšli a poriadne prekutrala brehy. Pevne dúfam že ešte prídu a vo vhodný čas(napr. po daždi vtedy sa tie cigančiska vyroja zo sakmi).

Boli dvaja? Bez policie? Lebo dnes som bol za krasnou oproti štrkovisku a po oproti po druhom prehu popri hornade dvaja chlapíci tiež prekutravali breh. Pokukovali po mne že čo je to za blazna v takom vetre :) . Za celé doobedie jeden jalec. Konečne mi rozmrzla pickerka ...
cristal
.
.

Poslaťod mraznickar » Ned Apr 01, 2012 8:43 pm

cristal píše:
mraznickar píše:Dnes musím pochváliť RS, že sa ukázala v Myšli a poriadne prekutrala brehy. Pevne dúfam že ešte prídu a vo vhodný čas(napr. po daždi vtedy sa tie cigančiska vyroja zo sakmi).

Boli dvaja? Bez policie? Lebo dnes som bol za krasnou oproti štrkovisku a po oproti po druhom prehu popri hornade dvaja chlapíci tiež prekutravali breh. Pokukovali po mne že čo je to za blazna v takom vetre :) . Za celé doobedie jeden jalec. Konečne mi rozmrzla pickerka ...

Nie, boli 6-ti. Napred išli traja fyzicky zdatnejší (jeden z nich hola hlava, niečo cez 2m a 120kg minimálne) a za nimi išli 3 starý dedovia s časovým odstupom. Boli bez polície, aspoň nikto z nich nebol v uniforme alebo boli v civile :?:
mraznickar
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod orim » Str Apr 04, 2012 11:33 pm

no takze minula moja prva rybacka na hornade cca 2tyzdne dozadu dopadla tak ze som chytil jedneho ostrieza :D chytal som nad splavom pri rybe - no ak sa to da nazvat chytanim, dosiel som tesne poobede a bol do vecera cca do osmej, za ten cas som asi 2x prehodil :lol: skor to bolo o pijacine, ale tych zopar zaberov co som mal tak jednoznacne az pred vecerom a potom som odtrhol hacik lebo ten pazravy ostriez mi ho zhltol tak ze som ho ani s peanom nedokazal vybrat a uz som jednoducho nebol schopny naviazat novy - stalo by ma to velmi vela sil :lol: tak sme sa zahrali na trampov, urobili si "mensi" ohnik a zacali opekat, co samozrejme neuniklo oku nejakeho poctiveho obcana a preto o malu chvilu na to nas navstivili mestski, ale boli to v pohode mladasi, nechali nas opekat dalej s tym ze potom ohen musime uhasit :D inak mam vo zvyku vzdy ked idem ku splavu ku rybe ze po vystupeni z busu vzdy ked je cista voda sa idem pozriet na most ci neuvidim nejake rybky a tentoraz som uvidel asi 100 - 150 podustiev minimalne ako sa prevalovali z boku na bok, medzi nimi aj dost pekne kusky :P a co sa tyka toho jazierka pri rybe tak ja som pocul ze je tam poplatok nejakych 5eur a mozes chytat 12hod ci jak, minuleho roku tam nasadili asi 200-300ks kapora 2-5kg, v lete ich bolo krasne vidiet ako sa vyhrievaju na hladine 8-)
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Martinbati » Štv Apr 05, 2012 12:28 am

hornad je este skupy, ja som viac krat utrel hubu tuto sezonu :D to jazierko pri rybe neskor urcite vyskusam. tesim sa kedy budu povolene stojaky, a clovek si v klude zachyta
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod orim » Štv Apr 05, 2012 12:41 am

tak zo zaciatku by som nepovedal ze to bude v klude :lol: prave ze teraz je to v klude :D
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Apr 05, 2012 8:40 am

orim a nesiel okolo cronicle??? ten je proti otvorenemu ohnu :lol: :lol:
kura11

Poslaťod orim » Štv Apr 05, 2012 3:53 pm

kura11 píše:orim a nesiel okolo cronicle??? ten je proti otvorenemu ohnu :lol: :lol:

tak musel by sa s tym zmierit :D...a co je vlastne s nim?? dajak ho tu nevidno :)
orim
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia