Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod sbiro » Pon Apr 09, 2012 10:00 am

:D
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Pon Apr 09, 2012 8:06 pm

Všetky relevantné informácie tu : http://www.ta3.com/ :D
:lodka:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Apr 09, 2012 8:13 pm

Tak tak... plavec ma pravdu.. rad by som vedel kedy sa potvrdia statutarí, lebo momentalne to vyzera na mrtvom bode... mame dva vybory... jeden neuznava ten druhý ale co s tym?? kto potvrdi oficialne kto je vlastne pravoplatny statutar MO?? aby sa to zasa netahalo... a niekto nemal dostatok casu na jarne upratovanie :lol:
Naposledy upravil kura11 dňa Pon Apr 09, 2012 9:17 pm, celkovo upravené 2
kura11

Poslaťod sbiro » Str Apr 11, 2012 7:23 pm

Každá firma koná tak, aby z podnikania mala prospech ona samotná. Táto firma konala v tak, aby prospech z jej podnikania mali košickí rybári.
Nie je vám ľúto, že táto firma už v rybodome nepodniká :?:

http://www.ico.r3.sk/home/10824057-rudo ... ---stavroz

Pripomínam, že v Barci Vodnú ulicu nenájdete?
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod altero » Štv Apr 12, 2012 8:18 am

Dopredu napisem, ze som za kazdu zmenu k lepsiemu, ale...

... toto co zatial predvadzate, mi pripada, ako hladanie a hadzanie spiny za kazdu cenu. Myslim, ze kto si chcel utvorit nazor, si ho uz utvoril a ten kto nie, tak toho tazko k niecomu dotlacite, hlavne pri takomto malom pocte ludi, ktori sa premelu na tomto fore.

Pre mna tato snaha za kazdu cenu nieco na niekoho vyhrabat zacina posobit kontraproduktivne a musim suhlasit s plavcom, ze su to same kecy a dristy.

Ale neda mi sa neopytat. Co okrem tychto kecov ste uz urobili? Kolko trestnych oznameni ste uz podali? Ci stale sa len tliacha do vetra? Co konkretne ste okrem, zatial nepotvrdenej zmeny vedenia, urobili preto aby sa Mso KE pohla dopredu? Zaujimaju ma konkretne ciny. Aby som, a nielen ja, vedel, ci vlastne za nieco stojite, alebo len padneme z dazda pod odkvap?

Pretoze info o nejakej firme, ktora skoncila svoju cinnost pred 10timi rokmi ma fakt, ale fakt nezaujima. Skusme sa pozriet aj do buducnosti a nielen stale "lebo Harvanek".
Obrázok užívateľa
altero
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Štv Apr 12, 2012 8:36 am

altero píše:Dopredu napisem, ze som za kazdu zmenu k lepsiemu, ale...

... toto co zatial predvadzate, mi pripada, ako hladanie a hadzanie spiny za kazdu cenu. Myslim, ze kto si chcel utvorit nazor, si ho uz utvoril a ten kto nie, tak toho tazko k niecomu dotlacite, hlavne pri takomto malom pocte ludi, ktori sa premelu na tomto fore.

Pre mna tato snaha za kazdu cenu nieco na niekoho vyhrabat zacina posobit kontraproduktivne a musim suhlasit s plavcom, ze su to same kecy a dristy.

Ale neda mi sa neopytat. Co okrem tychto kecov ste uz urobili? Kolko trestnych oznameni ste uz podali? Ci stale sa len tliacha do vetra? Co konkretne ste okrem, zatial nepotvrdenej zmeny vedenia, urobili preto aby sa Mso KE pohla dopredu? Zaujimaju ma konkretne ciny. Aby som, a nielen ja, vedel, ci vlastne za nieco stojite, alebo len padneme z dazda pod odkvap?

Pretoze info o nejakej firme, ktora skoncila svoju cinnost pred 10timi rokmi ma fakt, ale fakt nezaujima. Skusme sa pozriet aj do buducnosti a nielen stale "lebo Harvanek".

tej spiny je bohuzial strasne vela a dufam ze vsetka vyjde na povrch ked bude dostatok informacii potom sa budes divit ake veci sa tu diali za posledne roky, a ktej buducnosti , pozri si stranku srzke a poriadne citaj co vlastne chcu ti " pozberanci z ulice " .
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod altero » Štv Apr 12, 2012 8:49 am

plandavcik píše:tej spiny je bohuzial strasne vela a dufam ze vsetka vyjde na povrch ked bude dostatok informacii potom sa budes divit ake veci sa tu diali za posledne roky, a ktej buducnosti , pozri si stranku srzke a poriadne citaj co vlastne chcu ti " pozberanci z ulice " .

1) Nákup povoleniek len formou: prevodný príkaz, šeková poukážka, internet banking, platobný terminál počas 3 mesiacov(žiadny cash)
2) Namontovanie gps systému do všetkých služobných áut z dôvodu dôkladnej kontroly vozidiel patriacich SRZ Košice
3) Kontrola zarybnenia kľúčom pri každom nákupe minimálna zostava: hospodár, kontrolná komisia, dvaja stále iní členovia obvodných organizácií,ktorí podpíšu dodací list a spáruje sa z došlou faktúrou od dodávateľa
4) Presná kontrola vydávaných členských známok, povoleniek
5) Nákup rýb na základe výberového konania zverejnenom na internete
6) Informovanosť členskej základne cez internet o všetkých dôležitých udalostiach(zarybnenie, zápisnice zo zasadania
mestského výboru, predsedníctva a iné)
7) S peniazmi narába pokladník,nie tajomník. Hospodár riadi hospodársku skupinu nie rybársku stráž.

Citam poriadne a nehnevaj sa, nevidim nic svetoborne, nic co by nemalo byt samozrejmostou. Ano suhlasim, ze by to tak malo byt, ale neviem ci je to dost na to, aby ste presvedcili vacsinu clenskej zakladne. Ako vravim, zatial len hadzete spinu a ja osobne nevidim ziadnu "pridanu hodnotu" aj ked pokial aspon nieco z toho zrealizujete, budem to povazovat za posun, ale, zatial je tu stale to ale...

Ono, aj v politike vidime, ze ked vtacka lapaju pekne mu spievaju, tak pevne verim a dufam, ze toto nebude tento pripad...
Obrázok užívateľa
altero
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Štv Apr 12, 2012 10:21 am

Altero, ja nie som organizátor, ale len viacmenej nespokojný člen. Mám nejaké informácie, ale zďaleka nie všetky.
Dlhodobo sa tu snažím upozorniť na situláciu a na prehmaty, čo najviac členov SRZ.
Ty sleduješ z obďaleč, čo sa deje a nič svetoborné nevidíš. Samozrejme čakáš, že sa situlácia sama od seba nejako vyrieši.
Ak by sa nedialo nič svetoborné, tak by sa dotyční tak nebránili. Pár ľuďom ide o živobitie a niektorým hrozí aj väzenie.
Ešte raz prízvukujem, že nemám všetky relevantné informácie, ale ak sa podávajú trestné oznámenia tak určite nejde o fazuľky.
Takže poviem Ti to polopate :
Pokiaľ sa avizované zmeny zrealizujú tak v košických vodách pribudne pár ton rýb a do kasy SRZ-KE pribudne pár desiatok tisíc €
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Štv Apr 12, 2012 11:50 pm

Dnes, som mal možnosť spoznať, ľudí, ktorých si vážim a ktorí, dokázali zabojovať za svoju pravdu. Bolo mi cťou, spoznať vás osobne. Odišiel som skôr, ale som rád, že ste ostali. ;)
Robo Nigut
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod altero » Pia Apr 13, 2012 6:45 am

super, vsetci sa tesime, ze si nam to oznamil... :roll:
Obrázok užívateľa
altero
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia