Šarky, neviem kto si, čo si, ale som rád, že si sa ozval. Mám rád otvorené diskusie na fóre, lebo si môžem veci zvážiť a nemusím vždy reagovať pod tlakom emócii. Asi si rád páliš prsty za druhých (čo si mimochodom vážim), ale to je Tvoja vec. Takže odpoviem Ti, ako najlepšie viem.
Keďže očividne hádžeš vinu na proreformných, je mi jasné na ktorej si strane. Interpretuješ to tak, že je vina na tej strane, ktorá chce zmenu. Ja Ti neviem dopredu povedať, ako sa situlácia bude vyvíjať, ale Ty si si už vytvoril definitívne stanovisko. To Ti ho poskytla veštica Teodora, alebo si k tomu došiel vlastnou dedukciou?
Uvedom si 1 vec. V celom SRZ sú funkcionári volení na základe vôle členskej základne. Ak pred 2 rokmi bola vôľa členov taká, že si zvolili za tajomníka p. R H je to ok, ale dnes je vôľa iná. A kto nerešpektuje túto vôľu ? Je to p. R H.
Jemu sa poďakuj za vzniknutú situláciu, lebo on hľadá a uplatňuje obštrukcie a skulinky v stanovách, ako túto vôľu obíjsť.
Veď nech regulérne zopakuje trebárs aj všetky schôdze obvodov

Nech ukáže, akú má v skutočnosti podporu členov

Kto za ním stojí

Pár prisluhovačov, čo za povolenku zapredajú aj vlastných rodičov?
To je väčšina

Tí sú zodpovední

Čím argumentujú tí čo tam sedia a chcú sedieť

Harvánek tam bol, keď sa povedalo: "volebnú komisiu netreba". Prečo vtedy nebol múdry a neoponoval?
Odpoviem si sám :
Lebo už vtedy vedel, že to napadne a spochybní

Lebo už vtedy vedel, žeby prišla o živobitie celá jeho rodina a pár jeho lokajov

Takže milý Šarky, nehádž láskavo vinu na proreformných, lebo pokiaľ by sa rešpektovala vôľa členov zo strany p. tajomníka, ľudia by sa vymenili a SRZ-KE by fungoval bez akýchkoľvek problémov a v pohode ďalej.