Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod plandavcik » Pon Apr 16, 2012 7:58 pm

hradzni píše:Toto je tu čo za bordel tu si už každý robí čo chce na tom Slovensku? Násilné vniknutie do budovy to čo ma znamenať? Prečo ty ľudia nesedia vo vyšetrovačke ktorý násilne vnikli do budovy? Ja sám keby som vnikol do budovy tak ma zoberie polícia. Prečítal som si tu toho dosť a jedine s plavcom sa zhodujem v názore. Ja som sa dostal do pozície rukojemníka. Z rôznych rodinných dôvodov som si nemohol zakúpiť pstruhovu povolenku skôr, tak teraz môžem tak akurát si pískať.

hradzni to bolo take nenasilne male skoro prebratie rybodomu a boli sme velmi slusni a vo vysetrovacke by mal sediet niekto iny , co ty nato ?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Pon Apr 16, 2012 8:25 pm

Páni rybári - Čo píše šarky je čista pravda - ja nezavádzam a zabratie R.Domu ne ni čiste! Môj názor - skonči to na súde, viac o tom nepíšem! Ak by dnes nebola začala P. sezónna tak by som nebol otvoril diskusné fórum MO SRZ KE. Dnes som s kolegom čl.R.S. zadržal povolenie na rybolov otcovi dvoch pretekároch ,na našej P-M vode. Mal privlastnené 11 ks P.D. 3 ks zapísané do záznamu o úlovkoch, 8 ks P.D.vyčistené a odložené v igel.taške,ktorá bola v jeho plecniaku(ruksak) vnútornosti samozrejme pohodené na miestach kde boli ryby vyčistené na brehu !!! Viac nepíšem ale takých mäsiarov bolo určite viac ale mali šťastie,že si do mrazáku naložili pár kusov aj vaších a mojich rýb !!!
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod Boris » Pon Apr 16, 2012 8:46 pm

Plavec - Vy vravíte, že nespokojná je väčšina členskej zákadne tak kde boli 30.3.2012 ? Asi by vás došli podporiť. Keby bola riadna MK bolo by ich tam asi viac ! nie? A aspoň 60 delegatov a tak to má byť. Nie urobíme si vlastnú MK to kde sme?
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 9:07 pm

Jankes ten pretekárov otec si myslel, že je na pretekoch :P ešteže ste ho vymákli lebo ktovie na akom čísle by skončil.
šarky
..
..

Poslaťod stewik » Pon Apr 16, 2012 9:10 pm

jankes píše:Páni rybári - Čo píše šarky je čista pravda - ja nezavádzam a zabratie R.Domu ne ni čiste! Môj názor - skonči to na súde, viac o tom nepíšem! Ak by dnes nebola začala P. sezónna tak by som nebol otvoril diskusné fórum MO SRZ KE. Dnes som s kolegom čl.R.S. zadržal povolenie na rybolov otcovi dvoch pretekároch ,na našej P-M vode. Mal privlastnené 11 ks P.D. 3 ks zapísané do záznamu o úlovkoch, 8 ks P.D.vyčistené a odložené v igel.taške,ktorá bola v jeho plecniaku(ruksak) vnútornosti samozrejme pohodené na miestach kde boli ryby vyčistené na brehu !!! Viac nepíšem ale takých mäsiarov bolo určite viac ale mali šťastie,že si do mrazáku naložili pár kusov aj vaších a mojich rýb !!!

11kuskov ??? snáď povolenku tak skoro neuvidí
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod IG0R » Pon Apr 16, 2012 9:11 pm

Jankes hlad je hlad (11 pd) ... Gratulujem k ulovku.
IG0R

Poslaťod stewik » Pon Apr 16, 2012 9:14 pm

IG0R píše:Jankes hlad je hlad (11 pd) ... Gratulujem k ulovku.
áno hlad je hlad, ale obžerstvo je hriech :D
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kopco » Pon Apr 16, 2012 9:22 pm

Ryba smrdí od hlavy.Aký pán taký krám.
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sufix » Pon Apr 16, 2012 9:26 pm

Hodnota pstruhov bude cca 50€-priestupok a on dostane pokutu 200€čiek a bude loviť ešte v tejto sezone.Bodaj by som nemal pravdu ale tak to proste chodí.
sufix
...
...

Poslaťod kura11 » Pon Apr 16, 2012 9:33 pm

Jankes to s tym pretekarskym otcom to mala byt dalsia snaha o pospinenie pretekarov MO KE na ktorych vybor napisal ze su nenazrani a sa im mali??? nie je to pretekar a ked bral tolko co uvadzas tak dobre mu tak a snad si fakt nezachyta uz... treba to precistit v tom sa zhodneme... inak co vas clen RS co si chytal par dni pred zahajenim a nebyt toho ze to dal clen rovno policii a nevolal RS ktora by to pekne ututlala... co sa tyka situacie tak teraz je to tak ze sa robi dojem ze za vsetko mozu prevracaci... zilina prihriala polievocku svojmu cloveku , dvakrat po sebe prezident SRZ azda nie sme naivny ze ho zilina len tak potopi, "nove vedenie" tak ostalo zabetonovane ak by RH akceptoval clenske schodze a stanovy davno by bol radovym clenom a bol by pokoj.. 2 ka obvod RH sa neodvolal tusim 15 dni ako kazu stanovy, 4 ka bola uplne koser a RH klamal ze bol zvoleny disciplinarne rieseny clen ked bol zvoleny jeho syn... pre mna je RH obycajny klamar...ja som za zopakovanie tych clenskych schodzi aj 2 aj 4 a potom na zaklade toho opakovat mestsku... ale nenatahovat to ako gumu v gatiach... tajomnika co je viacej polovnik ako rybar a nevie dostatocne argumentovat pred clenmi nechcem ani ja!!! viacero ludi z vyboru sa mi aj pozdava ale zasa tajomnik aj so svojou kontrolnou komisiou urcite nie... vie mi dakto vysvetlit preco na prijmovom pokladnicnom nie je ziadne cislo pokladnicneho??? len tak pre moju zaujimavost... nic v zlom ale ked vam smrdi nove vedenie tak mne smrdi poriadne to stare... :!:
Naposledy upravil kura11 dňa Pon Apr 16, 2012 9:39 pm, celkovo upravené 2
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia