Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Boris » Pon Apr 16, 2012 9:35 pm

Plavec - Vy vravíte. Nie si sám čo tu diskutuje... a má názor, že nespokojná je väčšina členskej základne dobre vieš o kom hovorím... Ďakujem za prednášku, ale kde si postrehol, že mi nie je niečo jasné na systéme volieb? Nie je mi len jasné to, že niekto si urobí vlastnú MK... a to nepotrebuje komentár :ryba2:
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod jankes » Pon Apr 16, 2012 9:35 pm

sufix píše:Hodnota pstruhov bude cca 50€-priestupok a on dostane pokutu 200€čiek a bude loviť ešte v tejto sezone.Bodaj by som nemal pravdu ale tak to proste chodí.
kopco píše:Ryba smrdí od hlavy.Aký pán taký krám.

kopco - teraz na koho hlavu myslíš ??? sufix - ver že si dlho nezachytá !!!
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod martino5 » Pon Apr 16, 2012 9:42 pm

jankes píše:Páni rybári - Čo píše šarky je čista pravda - ja nezavádzam a zabratie R.Domu ne ni čiste! Môj názor - skonči to na súde, viac o tom nepíšem! Ak by dnes nebola začala P. sezónna tak by som nebol otvoril diskusné fórum MO SRZ KE. Dnes som s kolegom čl.R.S. zadržal povolenie na rybolov otcovi dvoch pretekároch ,na našej P-M vode. Mal privlastnené 11 ks P.D. 3 ks zapísané do záznamu o úlovkoch, 8 ks P.D.vyčistené a odložené v igel.taške,ktorá bola v jeho plecniaku(ruksak) vnútornosti samozrejme pohodené na miestach kde boli ryby vyčistené na brehu !!! Viac nepíšem ale takých mäsiarov bolo určite viac ale mali šťastie,že si do mrazáku naložili pár kusov aj vaších a mojich rýb !!!

pan Jankes ,blahoželam ;) ale v sučasnej situacii a v sučasnej teme si myslim ,že ide viacmenej z Vašej strany o odputanie pozornosti :ryba: ..pred par dňami tu dokonca lovil člen RS na Bukovci pred zahajenim a nebola potreba sa vyjadrovat :?:
http://kosice.korzar.sme.sk/c/6337219/p ... z1s285R2uE

..aj ked ja neviem ,mne sa zda velmi naivne mat na zahajeni 8ks na chrbte ,3 ks zapisane a nechat okolo seba bordel z vnutornosti .. :cry:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod derek_88 » Pon Apr 16, 2012 9:47 pm

Dá mi niekto relevantnú informáciu, či dostanem zajtra povolenku ak pojdem do rybodomu? Uz sa v tom nevyznam....raz tu pisu ze ano raz ze nie.
Obrázok užívateľa
derek_88
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Pon Apr 16, 2012 9:49 pm

kura11-Nebol to náhodou tvoj otec ? K schôdzam sa nevyjadrujem,nie je to moja zaležitosť!!! Ja som napísal čo si si aj prečítal tak ma do ničoho iného nezaťahuj ! A čo bolo na Bukovci k tomu nemám žiaden komentár - nebol som pri tom,ak si si nevšimol píšem,len o tom,kde som bol prítomní !
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod kura11 » Pon Apr 16, 2012 10:01 pm

jankes reagoval som na tvoje reci akoze chytili sme otca dvoch pretekarov... :lol: dalsia snaha zdiskreditovat pretekarov ti alebo vam nevysla... raz to uz skusal "vybor" a ostal nemylo prekvapeny reakciou.. neviem co si myslel... za vsetko mozu presne pretekary, ale tymto krokom ste stratili aj tych poslednych pretekarov... moj otec to isto nebol, ten nerybarci ale je nepolujuci polovnik... nema take stastie ako iny dostat sa do polovneho zdruzenia... mozna keby mal 280 volnych povoleniek na rozdavanie tak by ho nejake zdruzenie zobralo :lol:
kura11

Poslaťod kura11 » Pon Apr 16, 2012 10:04 pm

plavec je to opet snaha pospinit... opozicia otvori dom ale pravoplatny statutari nevydaju povolenia aby to bolo vsetko na proreformnych ze to oni za to mozu... to iste brigady... pokial nie je podpisove pravo tak su statutary stary, to uz tusim ide aj cez ministerstvo,nove podpisove pravo.. RH rozohral novu partiu a rukojemnikmi maju byt rybari... ale za nevydane povolenia mozu dakovat RH... rybodom bol otvoreny...
kura11

Poslaťod dr.david » Pon Apr 16, 2012 10:07 pm

plavec - ty nevies, ze za vsetko mozu pretekari? za rodicov, za znamych, za zle pocasie, za to neberu.....

to, ze porusil zakon rodic pretekara je vyhodene na oci hned, nechcem si predstavit, aky by bol krik, keby taky pruser vyrobil pretekar. ked ale pruser vyrobi clen rs, tak je to bez komentara.
Naposledy upravil dr.david dňa Pon Apr 16, 2012 10:10 pm, celkovo upravené 1
dr.david
Pretekár
Pretekár

Poslaťod jankes » Pon Apr 16, 2012 10:09 pm

plavec - Je zaujímavé že mňa vieš upozorniť na to aby som nepísal že je to otec pretekárov!!! Ale člen.R.S.ste vypísali cele meno a neraz aj moje a ja som nenapísal meno pretekárov ani jeho otca !!! Keď budeš na budúce niečo písať tak upozorni aj iných! A Rada SRZ 24.3.2012 rozhodla o odročení termínu konania konferencie . Máš to v oznamoch ...a k tejto téme sa viac nevyjadrujem. Dobru noc.
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod Martinbati » Pon Apr 16, 2012 10:10 pm

ja som vedel preco idem uorok po povolenku :D
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia