Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod kura11 » Pon Apr 16, 2012 10:14 pm

Jankes co je zle na tom ze som vykvakal meno Marcinko na forum?? aby sa to nebodaj neututlalo... vies co mi povedal clen co ho chytil??? ze mu ani nenapadlo volat Halmiho aby sa to nezakrylo, preto rovno policiu... tam sa to uz veru nezataji... tvoje meno bez suhalu by som nikdy nezavesil... teba ako RS si vazim... ale myslim ze na preslapy tych ktorí su strazcovia poriadku treba poukazovat a nezametat pod koberecek niekde v dome na Vodnej...
kura11

Poslaťod martino5 » Pon Apr 16, 2012 10:15 pm

jankes píše:... Mal privlastnené 11 ks P.D. 3 ks zapísané do záznamu o úlovkoch, 8 ks P.D.vyčistené a odložené v igel.taške,ktorá bola v jeho plecniaku(ruksak) vnútornosti samozrejme pohodené na miestach kde boli ryby vyčistené na brehu !!! ..

Akože nechcem nejak podrypavat,len ma zaujima ,kde skončia "zabavene" ryby RS ? konkretne napr. tych dnešnych 11 pstruhov? :oops: Ďakujem. ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Pon Apr 16, 2012 10:24 pm

Plavec- To že je dátum konania MK v miestnom rybárskom poriadku je asi preto že rybársky poriadok sa tlačí začiatkom roka pre rybárov čo si berú povolenky hned na začiatku. Obvodné schôdze a aj tie neplatné boli kedy? V tom čase nevedel nikto čo sa bude diať.... a zaujímavý je aj tvoj výrok že obyčajní rybári nemajú čo hladať na mestskej konferencí :|... Nemôžu voliť ale zúčastniť sa môžu oni volili delegátov
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Apr 16, 2012 11:00 pm

Boris to ze je datum v ryboporiadku stanoveny je preto lebo RH cakal ze mu to vsetko opet hladko prejde... ze opet pride par pozberancov z roznych obvodov a podvihaju ruky za delgatov urcenych vyborom... no ale hned prva schodza ukazala ako nas Tajomnik lubi svoju funkciu... a vlecie sa to doteraz a p. Kopčo ma pravdu nech sa ludia obracaju na toho komu zilina urcila ze je statutarom do opakovania CS a MK takze ak nevydava povolenky tak chodte za RH ale nech nerobi z ludi ktorych zilina podrazila hajzlov ktorí mozu za tento stav... je to divadlo a hlavnym hrdinom je RH ale tebe to nemusim vysvetlovat ty mas tiez svoju rolu aj ked vedlajsiu... cusss
kura11

Poslaťod Boris » Pon Apr 16, 2012 11:17 pm

Plavec - No dobre, tak asi som nechápavý, tak skus to zopakovať špeciálne pre mňa. Kto nemá na mestskej konferencií čo hľadať? Ostatní rybári (nezvolení), to nie sú obyčajní rybári? To sú akí prosím ťa? To ma fakt zaujíma.

Ku schôdzam sa nebudem vyjadrovať bol som na jednej a nebolo to v poriadku ani z jednej strany...

Kura - Pokial viem na schôdzi si nebol, tak keby si bol tak by si videl čo sa tam dialo .... Samozrejme teraz napíšeš že ťa nepustili ... prišiel si kedy si mal? Nie, lebo ti to vyhovovalo a teraz môžeš písať že ti niekto niečo zakázal...
Dátum konania MK v rybárskom poriadku bol od začiatku roka, nie pre dôvody ktoré uvádzaš. A mohol by si aj za seba hovoriť nie len ten a ten povedal....
Ak Žilina niekoho určila ako píšeš načo sa potom robil ten cirkus a menil sa zámok?
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Apr 16, 2012 11:22 pm

Borisko a na co menil RH zamok na rybodome 30.3 ti... nebodaj sa bal ze mestska podla stanov prejde... ale mal eso v rukave... kamosa zo ziliny... netaraj... o nic ine nejde len takeho tajomnika ako RH nam netreba... naj ide robit tajomnika polovnikom... ty ho radi medzi sebou uvitaju... :lol: a ked ho zilina urcila ze je dalej statutar tak nech robi svoju roboru a nebere clenov za rukojmenikov a nehadze svoju spinu na proreformnych... ak by mali oni podpisove pravo a statutar by bol docacny tajomnik Hammer tak povolenky sa normalne vydavaju a vsetko funguje docasne po starom... ale RH hraje zasa jednu zo svojich kontrahier a sabouje chod MO... fakt uz nemam naladu na tuto debatu... my mame uplne ine nazorove pohlady... ja som pretekar, mne sa mali a chcem aby nam MO preplacala aj stetky ked sa budeme vracat zo sutaze za to, to tu cele je... :roll:
kura11

Poslaťod sbiro » Pon Apr 16, 2012 11:31 pm

...slušná účasť ...harvizväzáci :D
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Apr 16, 2012 11:32 pm

ja osobne nemam slov je to nieco neuveritelne co sa to deje :|
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sbiro » Pon Apr 16, 2012 11:51 pm

V prípade akýchkoľvek dotazov ohľadom vývoja udalosti a fungovania SRZ-KE v najbližšej dobe kontaktujte môjho osobného hovorcu :D

Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hradzni » Uto Apr 17, 2012 7:14 am

sbiro tak to som sa dobre zasmial hneď ráno na lačno :lol: :lol: :lol:
hradzni
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia