4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod roces » Pon Apr 27, 2009 10:33 pm

Ja som bol v nedelu pozriet hornad a okrem par jam pri skole v prirode som nic nechytil :) Co som stretol rybarov tak sa tiez nemali cim chvalit az na jedneho co chytil 30 potocaka. Potom som to este skusil na vyrovnavacke a tam sa mi podarilo jedneho duhaka vytiahnut ale inak dost slabo. Este som si vsimol pri velkej lodine niekto muskaril tak pocas toho ako som ho sledoval vytiahol jedneho, tak ze asi sli na muchu, ale neviem sak vas tam bolo po milu jarmilu pochvalte sa niekto :D
A este taky dotazik mam, Laci pisal ze vytiahol asi 30 sivonov...to je limitovane ako pstruh ze 4 ks, alebo je na to iny meter??
roces
.
.

Poslaťod hlava » Pon Apr 27, 2009 10:37 pm

meter je rovnaky
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Laci » Uto Apr 28, 2009 9:27 am

No vies chytit mozes aj 100ks ked pustas ale vziat mozes len styri ;)
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod roces » Uto Apr 28, 2009 11:44 am

Tak dakujem za cenne informacie, nevedel som jak to je so sivonmi. Priznam sa, ze som ani nevedel ze tu mame sivone :oops:
roces
.
.

Poslaťod ungi » Uto Apr 28, 2009 4:26 pm

Nazdar ! Už dlho sa chystám zapojiť do diskusie, ale až terás som sa dostal k tomu. Pondelok som bol tiež na hornade.Skušal som to od Malej Lodini smerom dole po prúde, ale bez úspechu.Privlačil som a môžem povedať odtrhol som všetko čo sa dalo. Možno to bolo tou vodou ,plávalo veľa malých listou ,ktoré sa mi zachytávali na rotačkach. To ale neznamená , že ma to odradilo. Dnes som bol doplniť nejaké rotačky a možno zajtra to skúsim znova.
ungi
.
.

Poslaťod s0krates » Štv Apr 30, 2009 12:57 am

..ungi - len do toho.. kupuj a trhaj,nech z Teba majú v rybárskych potrebách radosť..vždy je to o voľbe nástrahy a technike ktorú použiješ..skús chytať ghostom (sklenená rúrka) na berkley dážďovku na florocarbone ..je to neokukané!
s0krates

Poslaťod ungi » Štv Apr 30, 2009 10:03 pm

Diki za radu.Možeš mi to popísať ako sa chita ghostom (sklenená rúrka)
ungi
.
.

Poslaťod s0krates » Ned Máj 03, 2009 6:51 pm

Chytám na to ,ako na potápave sbiro,len s kratším náväzcom (50-70 cm). Je to novinka a tiež to ,len skúšam. Na Ide č.2 som na to chytil 2 pstruhov pod malým splavom, no na Bukovci, len ostrieža.
Dnes som ghosta testoval na Hornáde, ale s chabým výsledkom. 4 opatrné zábery ,aj keď po tom pstruh vyštartoval po nástrahe nedobral ju .Videl som ,ako sa zlomil a odplával. Ako nástrahu som použil Berkley dážďovky ,osie larvy a skúsil som ,aj pár twistrov. Priznám sa čakal som viac a možno som mal skúsiť aj nejaké muchy.
Nakoniec sa mi podarilo 1PP uvláčiť na rotačku.
s0krates

Poslaťod scimitar » Pon Máj 04, 2009 8:56 am

Vsimli ste si tie fotky v hospodarskej sekcii ? Kde su odfotene trofejne pstruhy potocne?
Vraj "trpezlivost prinasa uspech" .....:-))). Vsetky fotky vznikli 21.04.2009, potom co boli napustane tie velke potocaky,a su priblizne z tej istej lokality..... Takze treba trpezlivo cakat, kedy vam vasi znami z ryb. zvazu oznamia kedy a kde budu pustat..... To uz sa podoba na Tesco. Trebalo by im navrhnut, nech si postavia taky vacsi bazen, kazdy tyzden napustia zopar vacsich pstruhov a do akcioveho letaka napisu ze od ....do... je akcia na lov pstruhov v bazene.....
scimitar
.
.

lov 7.5.

Poslaťod sardelko » Štv Máj 07, 2009 11:08 pm

Dnes Hornád od 5,00 do 13,00, celkovo 4 male pstruhy, len 2 z nich dorastli do lovnej miery, vsetky absolutne mimo osvedcenych "tutovych" miest. Podobne vysledky zvycajne zaznamenavam az koncom jula. Za 15 rokov, co chytam pstruhy suverenne najhorsi zaciatok sezony. Co som dnes stretol rybarov, podobny nazor. Neviem, ci je to tym nezvykle teplym pocasim, velkym rybarskym tlakom, alebo zeby som uz zabudol ako na to? Jednoducho bieda. Ale pocasie a priroda nadherna, vsetko ziari sviezimi farbami. Mat tak este na haciku takych potocakov ako su nafotene v hospodarskej sekcii... Asi nemam dostatok "trpezlivosti". :mrgreen: Ak mate niekto odlisne skusenosti, pochvalte sa.
sardelko

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť