4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod martino5 » Pon Jún 29, 2009 3:33 pm

chlapi mam otazku ohladom Ružina...bol som včera v jednej časti ,ktoru trampisti nazyvaju "Nevada" je to dajaky kilometer za chatou Marica..ale čo ma zaujima či niekto to pozna resp. či tam chodite lovit??? čo sa tam da očakavat ake ryby ?? vačšinou dravce?? nakolko voda tam asi bude dost hlboka .tak sa pytam..Dakujem ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sixpack » Pon Jún 29, 2009 6:10 pm

pekny flek, minuly rok na jesen som tam stravil 2 vikendy, ryby ako vsade inde, da sa chytit vsetko ... velka stratovost pri jigovani z brehu, najlepsie z clna, ale tomu som sa nevenoval ...
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Uto Jún 30, 2009 2:36 pm

Suhlasim ze je to pekne miesto, bol som tam aj so sixpackom. Ale je tam velke mnozstvo potopenych stromov a skal. Odporucal by som lovit na plavanu na šťuku. Z dna toho vela nevytiahnes späť. Ked tam pojdes tak na to daj pozor. Nech sa dari.
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod blinker » Uto Jún 30, 2009 4:22 pm

Na Nevade je zatopená železnićná trať, je tam zlom a tom sa dosť trhá. Nejako takto by to malo vyzerať: http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/0 ... Ruzina.asp Ale popri brehu sa dá chodiť a skúšať. V tom ústí potoka brali ostrieže. Ja sa tam v dohľadnej dobe chystám znova stanovať, tak vtedy by som tam neradil chodiť nikomu, iba ak by chcel cítiť vo vzduchu čerešnovicu a počúvať spev do rána :D
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Str Júl 01, 2009 3:48 pm

chalani dakujem velmi pekne za odpovede :P zvlašt Blinker .velmi poučne čitanie..vdaka,snad potom aj popišem či som niečo ulovil :P
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod gumkač » Str Júl 01, 2009 5:10 pm

Blinker. Tak za tieto snímky skláňam ti poklonu a vyslovujem ,že je to super. Krásna príroda a super zábery.
Uvažujem,že až bude raz taká možnosť tak pošlem zábery. Mám niečo z nízkeho stavu L.Mary tak sa uvidí.
gumkač
.
.

Poslaťod stefko166 » Str Júl 01, 2009 8:46 pm

Cawte :?: nema niekto fotky s opatky ked bol nizky stav
stefko166
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod murmur » Pia Júl 03, 2009 8:18 am

Zdravim pani. Po roku sa znova na dlhsi cas dostanem do Kosic, resp. do Opatky, tak sa chcem opytat, ako to vyzera na opatskom ramene (resp. belianskom, pod mostom, skratka v tom okoli...). Rad by som vyskusal nejake dravce, asi hlavne ostrieze, ale zubac a stucka by potesili viac. Neurobili nieco s tymi nanosmi z minulorocnych burok pri vtoku opatskeho potoka?
murmur
.
.

Poslaťod kura11 » Pia Júl 03, 2009 8:34 am

murmur neurobili s tym nic a co by mali urobit??? ved o to sa postarala priroda a je to dobre podla mna teraz tam aspon nechodia rybyckary a kaporary lebo sa tam zle chyta cez ten nanos... chvalabohu...
kura11

Poslaťod murmur » Pia Júl 03, 2009 9:08 am

ok, nevravim, ze to je zle, len ak dobre viem, tak to uz niekedy v minulosti precistovali, tak preto sa pytam. Ale na Ruzin sa tesim, vyrastal som pri tej vode, ale teraz uz nemam sajny kde, co a ako .... ;)
murmur
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia