4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod hlava » Pia Júl 03, 2009 12:10 pm

opatku nezpoznas budes prekvapeny ale asi nie radostne ale budes chytat z nanosou a autom sa tam uz nedostanes
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod arsen8 » Ned Júl 05, 2009 4:31 pm

od včera cca7 do dnes 15:00 rybačka na ružíne,výborná! :cry: po príchode k vode mi vypadol mobil a doteraz pláva v ružíne, neskoro o 2 hodky som polámal špičku na prívlačovke, potom pre zle naviazaný háčik(nie mnou) mi ušiel pekný zubáčik , dnes som ešte parádne zmokol . no ale tak rybky aj celkom brali asi 40 ostriežov,6 zubáčikov od 25 do 50 cm, všetko na plavák na rybky,na prívlač som ani nemal chuť . :x
arsen8
..
..

Poslaťod Rotteno » Sob Júl 11, 2009 12:02 pm

Dnes sme sa vrátili z jednonocovej člnovej prívlač trolling rybačky dravcovačky z Ružína ... jeden sumček kolo 70-80cm zabral podvečer na 7cm voblerík, ráno nám poodkusovali nástrahy 2 šťuky a pri návrate na miesto nalodenia skočil ešte sumček 102cm a 7kg na vobler 11cm YO-ZURI
Takže spokojnosť nadovšetko ....
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Sob Júl 11, 2009 12:10 pm

parada aj ja by som to chcel raz vyskusat ..len skoda ze nemam cln a predovsetkym skusenosti vo vlaceni :?
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Rotteno » Sob Júl 11, 2009 1:09 pm

tak hlavný je myslím si ten čln .... skúsenosti naberieš keď budeš chytať.... vláčenie zas nieje nejaká brutálna veda .... ja tiež nemám nejaké nevjem aké skúsenosti s prívlačou, venujem sa jej keď mám chuť a čas ... Akurát tohto roku ma to chytilo trošku viac ;) ... lebo sa zatial parádne darí ....
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod joysi » Sob Júl 11, 2009 6:41 pm

Rotteno: Pekne, poslal som Ti sukr. spravu.
Hod dajake foto ...
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kura11 » Ned Júl 12, 2009 1:36 am

No skor to bude to zaciatocnicke stastie, prajem majko len nech sa dalej tak darí, ja zatial total smola co sa dravcov tyka, idem si v stredu liecit ego na popradik s muchou... uz sa nevem dockat, snad cas vyrdzi...
kura11

Poslaťod Rotteno » Ned Júl 12, 2009 8:20 am

No tak samozrejme že aj to šťastie tam musí byť, ruka Sv. Petra úraduje ;)
Ja sa nevenujem prívlači veľa ani dlho ... ale baví ma to, lebo pri nej mám nané šťastie pomerne často ...
Ale tento rok maám zatiaľ veeeeeľmi úspešný .... Ako z rybarskeho sna .... na ryby nemam moc času ... Zatiaľ som absolvoval len 4 rybačky, z toho len jednu kaprovačku 4 nocovku, jednu dravcovačku 2 nocovku a dve jednonocové dravcovačky a výsledok : kapre 9kg a 14,5kg, a dravce zubáč 84cm a 6kg, úhor 85cm a sumce jeden cca 80cm a jeden ten spomínaný 102cm a 7kg ....
TAKŽE IDE MI KARTA ;)
Peťo Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Foto mám na našom fóre www.kaprari.sk aj vo fóre aj v mojej galérii ...
NA tomto fóre je to vkladanie foto riešené strašne moc špatne .....
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Ned Júl 12, 2009 10:11 am

Rotteno si ma teraz uplne znicil :D ..ja ani uz nepocitam kolko krat som bol na rybach a som chytil velke H kurnajz ale tuto noc sa mi snivalo o rybacke na cani chytil som dvoch zubacov a normalne som ich aj meral mali 37 a jeden 40 cm :D :D no jedna basen, aspon v sne to bolo zaujimave aj ked sice mali mizernu mieru:D ...mimch. kde sa ti podarilo chytit kaprikov?
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Rotteno » Ned Júl 12, 2009 12:17 pm

No kapríky vyšli na našej naj naj naj naj vodičke .. na Krásnej .... tá voda aj napriek drancovaniu obdarí ešte nejedného rybára krásnymi úlovkami .... chlopi využite to ešte pokial je Krásna v takom stave v akom je ...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť