Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod rybopet » Ned Júl 05, 2009 9:25 pm

Jalčekovanie na 2 hodky prinieslo 6 jalcov od 20 po 40 cm.Na starú dobrú vaškovku.Ked som chcel vyskúšať wobík,hned som ho zachytil.Nepomohol ani veniec z vrby,tak gate dole a podho poň.Zaujímavé,že vôbec neboli komáre.A to som bol v Krásnej.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod hlava » Pon Júl 06, 2009 9:39 am

vcera ranny trening na hornade ja a pace jalce boli pri chuti kazdy chytil po cca 17 rybach. Potom kofola na opatskom tel. od Dr. Davida a druhy trening od splavu na jazere dole prudom kazdy este po cca 15 rybach... Pekna rybacka
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Júl 06, 2009 12:32 pm

vcera hornad cez noc ..veeelmi zaujimava rybacka ...upozornujem nevlacil som chytal som na tazko s rukou v sadre tazko vlacit a este k tomu v noci..tak najprv bol ostriez.Celkom ma prekvapil.Potom pstruh ,ale pototcny tak totho som nevidel pekne dlho..no a do tretice vsetko najlepsie ,sumec..vsetky tri boli male ale o to vobec neslo bola pestra rybacka tri ryby kazda ina a to sa mi velmi lubilo ziadne otrepane mreny aj ked sa priznam ze mi velmi nevadia krasne sa da s nimi pohrat....mimch ten sumec mi vrta v hlave uz to bol druhy na tom istom mieste ......a jedna otazka pre vas kolegovia :) ..ked nje maldy sumec cca 25 35 cm este nema pigment na sebe? Je vtedy svetly a farbu naberie neskor? alebo som mal stastie a sa mi podarilo chytit dvoch albinov..boli bielucky tak sa pytam.... dakujem :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod joysi » Pon Júl 06, 2009 8:46 pm

Dnes rano od stvrtej do deviatej na rybach.
Chytene 5 PD, naj 41 cm.

Obrázok
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod hlava » Uto Júl 07, 2009 4:56 am

ides aj dnes na ruzin ? poobede by som mohol vybehnut alebo vecerna zubacovka
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Uto Júl 07, 2009 9:10 pm

Joy-vidím,že ich chytáš na žuvačku Pedro!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Abyss » Str Júl 08, 2009 1:04 pm

Cawte. Po malej odmlke som sa dnes bol prejst po krasnej. Pocasie bolo ake bolo, ale aj napriek tomu som vybehol prevetrat moje nove jerky. Ryby ani zaberu som sa nedozil, avsak bordelu kolo vody, ohnisk, spiny a flias som videl na dost dlho.

odkaz pre RS:

Nie na ruzine buzerovat za podberaky a meter, o 00/05 za nezapisany datum brat povolenky,ale pekne sa prejst po krasnej a pokutovat za neporiadok na lovnom mieste, davat vytahovat pruty vonku, lebo nie kazdy prut vyzerajuci ako na kapre, kapre chyta (na brehu rybky zdochnute po love na ne s popresivanymi chrbtami).

Celkovo som sa zhrozil, ako po zacati nonstopky krasna vyzera. Cez vikend sa jej radsej zdaleka vyhnem. Skoda, ze nasi "rybari" si nevazia nielen to co je vo vode, ale uz ani na brehu :(
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Str Júl 08, 2009 5:53 pm

Ab-škoda sa rozčuľovať,na Slovensku žije veľa bordelárov s IQ hojdacieho koníka.Ale čo ked nájdem na brehu zdochnutú rybku a zavesím na háčik ako nástrahu.Nechytil som ,nepriniesol som! :P
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod sixpack » Str Júl 08, 2009 7:09 pm

buzerovanie za podberak a meter? ... dost ubohe panove ... obdoba buzeracie za expiracnu dobu lekarnicky vasich verejnocinitelskych kolegov ...
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Str Júl 08, 2009 10:08 pm

Davam za pravdu abyssovy, nasa draha RS sa davno vysrala na krasnu, jednoducho ju odpisala, hlavna vec sa chvalit po casakoch a kde kade ze mame taky revir a ako sa on starame... s tymi rybkami ma abyss plnu pravdu, vela akoze na kapra a na konci rybka... ja mam podberak len koli povinnej vybave, ale ryby do podberaku akmer nikdy nedavam... pean je dobra vecicka a mal by ho mat kazdy pri sebe...
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia