Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod blinker » Ned Júl 19, 2009 2:53 pm

Kura: Ahoj, máš SS
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Júl 19, 2009 9:00 pm

S Joysim sme celú noc na Ružíne vláčili.Nie v tej burkovej,to by som už asi nepísal tieto riadky,ale noc predtým.Tichá hladina,horúco,miliardy hviezd,padajúce meteority,...ale žiadne zalovenie,mrtvo na hladine,ozývajúca sa diskotéková hudba,kdesi od Bradanu,hulákajúca opitá partia,kdesi smerom na Maricu a plno bordelu na vode.Teraz by som rád napísal,že...chytili sme pekné zubáče a ostrieže,ale musím napísať,že sme chytili... veľké lobogo :(
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod pace » Ned Júl 19, 2009 9:53 pm

rybopet- Peto teraz sme sa vratili z Ruzinu.Ja,Mirec a Maros.Spolahlivo brali male zubace a ostrieze.Poskusali sme rozne nastrahy,Miro chytil jedneho zubika aj na slidera.Jedina poriadna ryba bol kapor 57 cm na banjo .Skoda chvilu som myslel ze to bude pekny dravec.
pace
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod blinker » Uto Júl 21, 2009 7:22 am

Kura11, nechaj mi na teba kontakt, neviem či ti došla správa.
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Aug 02, 2009 8:50 pm

Včera ostrý tréning na jalcovačke s Pacem a Hlavou.Wobík prehrával s rotačočkami,ale nakoniec aj moja rotačka Vaškovka zabrala.Pod splavom na Jazere aj potočáky,síce len kolo 20 cm,ale potešili.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod dr.david » Ned Aug 02, 2009 10:43 pm

rybopet: cez tyzden som tam chytil 37 cm sivona, za chvilu budu uz v madarsku
dr.david
Pretekár
Pretekár

Poslaťod hlava » Pon Aug 03, 2009 5:03 am

A ja 2 x jedle potocaky cca 27 - 30 cm. Uz sa tesim na trening ;)
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Str Aug 05, 2009 6:22 pm

Viete kedy sa strašne teším,že nič nechytím???Tak ako včera na Ružíne,ked chytám karbonovou udicou blesky :P
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod sixpack » Sob Aug 08, 2009 3:08 am

no jak panove, co nove (hlavne na ruzine) ? ... nic tu nevidim, co vsetci vajcakujete pri mori ??? ... ja som stravil 3 uzasne dni na lipt. mare, chytil som az 4 ostrieze, cisty cas lovu asi 30min., viac sa nedalo ... dojmy neskutocne, vsetko zasrate a zabordelovane, jedna velka skladka, miestnej samosprave by som ruky dolamal, darmozraci zk.rv.ny, ti zmrdi nevedia umiestit jediny kontajner pozdlz celej mary a cierne skladky ostavaju nedodknute jak minuly rok, tak aj teraz, bez zmeny ... hlavne ze buzeruju za stanovanie ... a to som sa hanbil za bordel na ruzine !!! ... zlaty vychodoslovensky fjord, co mame hen tam za humnamy ...
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Sob Aug 08, 2009 11:47 am

sixpack,

súhlasím s Tebou. Mňa tá Mara serie už dosť dlho a najmä žandári, čo ma tam chodia buzerovať pre akési parkovanie na tráve. Hneď by udeľovali pokuty za ohníček, za stan a kadejaké hovadiny na základe rozhodnutí miestnych samospráv. Tieto ale zabudli, že na bordel treba aj kontajnery a treba ich vyprázdňovať. Oni sa totiž mylne všetci domnievajú, že Mara je ich a my ostatní sme hovädá a nie občania tohto sku.....ho štátu.
Na Domaši múdrejší / Povodie Bodrogu a Hornádu? /začali rezať stromy aby ukázali bordel, čo tam postavením rôznych prechodných búd bez súhlasu a protizákonne postavili niektoré hyeny. Som zvedavý, kedy to napr. vojenská technika zrovná so zemou. Vojsko by urobilo konečne užitočnú akciu za posledných 20 rokov.
31.8. si idem na týždeň s nimi ničiť nervy ja. :evil:
walther
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia