4-2670-1-1 Štrkovisko Geča

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: GEČA

Poslaťod martino5 » Štv Aug 27, 2009 11:06 pm

:D a trebalo by ešte zakazat aj lov na kostnaky...take kraaaasne muchy by z nich mohli byt :mrgreen:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Laci » Pia Aug 28, 2009 8:21 am

No chlapi takze dnes o 17:00 vyrazam na gecu a dufam ze sa mi uz konecne podari za tie 4 dni co tam budem moj prvy tohtorocny kaprik...uz som tam potahal vsetko mozne toho roku od uhorov , zubacov, sumca, liena pleskaca a neviem co este ale kaprik net boha prijsc... Ale teraz som sa vybavil poriadne na kaprosov som nechal v AZete skoro 70 ewry :twisted: tak drzte palce a potom sa ozvem ako to cele dopadlo ;) Prajem Nice Weekend
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Jonny301 » Pia Aug 28, 2009 3:08 pm

kura ak ťa trápi týranie zvierat pri love na živú rybku, potom čo taký chov sliepok?takmer žiadny životný priestor.alebo prevážanie jahniat, oviec a podobné veci?to, že rybka prežíva stres je pravda, ale stres prežívam aj ja a nikto ma pred ním nechráni, keď už to tak mám prirovnať...a rybka, ktorá nieje na háčiku a loví ju dravec neprežíva stres?čo tie chúďatká z výteru, ktoré prerieďujú ostrieže?nádej na únik je malá, stres obrovský.porovnaj to s lovom na živú rybku a vyjde ti to isté.a mylsím, že ostriežom nemôžeš zakázať loviť rybky...
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Aug 29, 2009 12:14 pm

Jonny to ze ostrize lovia poter, to je priroda, ekosystem, to ze niekto okova rybu-ZIVU a ma ju ako navnadu na dravu rybu je primitivne... to ako keby som siel na medveda a dal im tam ako navnadu ziveho kona, nech ho fajne dotrhaju a potom ho strelim... tak sa strielali medvede volakedy a robi sa to este??? nezijeme v stredoveku... zakon by mal chranit zive tvory pred triznenim co okovanie nastrahovej rybky je.. ak stuka aj nepride a rybka nedajboze nezdochla na haciku tak ju rybar odopne a hodi do vody nech zdochne... je to normalne??? vidim ze u vecsiny je... na pstruhovke by mala byt zakazana akakolvek mesita nastraha ako su cervy, hmyz, co aj je ale mrtva rybka nie je preco???
kura11

Poslaťod djnasty » Sob Aug 29, 2009 7:16 pm

kura ty si debil uz to je trapne jak to rozoberas si zapamataj vzdy sa bude lovit na male rybky a nikto nikdy to nezakaze!!!!! ale ked tak rozpravas asi si vegetarian len rozmyslam ze ci budes mat s cim kusat tu zeleninku ked ta niekto stretne lebo uz tu lezis v krku viacerym rybarom!!!! ja sa venujem kaprarine ale keby som chcel dravca tak tiez si chytim malu rybku a ju zajebem na hacik lebo mna osobne nebavy chodit kolo vody ako keby som bol sfetovany. Platim take iste peniaze za povolenku ako ty tak mi tu nebude nejaky grcko rozpravat ako mam chytat ryby a si myslim ze malokoho zaujima co si myslis .Nas zvaz ma uz dost zakazov tak daj uz pokoj s pozdravom

Mala morska víííííííííííííla !!!!! :lol:
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Sob Aug 29, 2009 7:46 pm

Djnasty-tak to si prehnal,taký príspevok si strč vieš kam,je to od Teba primitívne,ako sa tu vyjadruješ.Nemusíš s niekym súhlasiť,ale to neznamená,že sa budeš chovať ako...A ked sa odtajníš,môžem ti to povedať aj rovno do očí,aby si sa spamätal.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod djnasty » Sob Aug 29, 2009 7:57 pm

tam mas moju fotku ja mam dobreho zubara:D a pre teba to nepatrilo tak sa nehnevaj ale uz tie veci kazdy mesiac pravidelne to je primitivne kazdy tu pise zazitky co kde je a niekto tu v kuse len drbe tha to je spravne nech si to necha pre seba
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Aug 29, 2009 10:57 pm

djnasty, je to len moj nazor na danu vec, tebe nic nezakazujem, chytaj si ako chces ale nikdy nehovor nikdy, raz pride cas ked hore budu iny ludia, zmenia sa pravidla a nase vody sa zacnu predovsetkym chranit, nie plienit, az vtedy uvidis zakazy... ono to raz musi prist, taka rybarska reforma...
kura11

Poslaťod TATTOmen » Sob Aug 29, 2009 11:16 pm

djnasty...fandim ti :D :D :D
tiez by som tak reagoval na kuru11.mozno nie verejne ,ale niekde pri vode urcite,je kazdeho osobna vec ako lovi dravce...to ze vy ste privlaciari,nikto vam to nezazlieva,ta ani vy nezazlievajte ludom co lovia na rybku..taktiez lovim obcas na privlac a stane sa ,ze dostat niekdy z ust dravca nejaku tu umelu nastrahu je az tak obtiazne,ze ta ryba casom zdochne...takze kde je ta HUMANITA PRIVLACIARA????

CHLAPCI "OCHRANCOVIA" Uz neraz sa to tu rozoberalo a je to zbytocne,ja,ako aj sumciar,naviac pouzivam zivu rybu.
Je uzasne lovit zubace v noci na plavacik na malu nastrahovu rybicku ktora zije.
Najrychlejsie ulovim ostrieza na malu zivu rybku.
skratka,ziva rybka ma svoje caro a ci to je tyranie ,alebo nie,to nech posudi vsemohuci ;) ;)
je xxx sposobov lovu,tak nech si kazdy chyta ako chce,hlavne nech to je v sulade zo zakonom,nech neberie podmoierecne ryby a uz vobec nie na "kila"...to by vas malo trapit a nie kto ako lovi.
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod djnasty » Ned Aug 30, 2009 10:47 am

tatomen mas pravdu a mozem ti dat aj podpis ak chces :lol: :lol: :lol:
djnasty
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia