4-2670-1-1 Štrkovisko Geča

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: GEČA

Poslaťod maro » Pia Sep 04, 2009 9:02 am

kura11> Kurka Kurka ... si to dostal od toho diskdžokeja, ale tak Ti treba. Nemá význam sa tu vybavovať s nejakým militantným trubirohom, kým lov na rybku bude legálny. Bohužiaľ u nás stále budú viac fungovať zákazy ako zdravý rozum.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pia Sep 04, 2009 10:56 am

Kapore uz nechytam a take minivody ako jasov ma nelakaju... ide o to mat peknu vodu, dostatocne velku a primerane zarybnenu, tieto nase vody si mylim ze su zarybnene podpriemerne, chybaju tu velke ryby.. ak je toto ciel rybacky istk k vode na 5 dni a lapat pleskace tak neviem... u mna je rybacka ist k vode a ist tam aj s tym vedomim ze je sanca na pekny ulovok... napr. chodil som rad na krasnu tam sanca je a aj bola.. ale uz ani tato voda neni to co byvala... rokmi to bude len sedi priemer ako ostatok... nasada, piesty, pleskace.. teraz sme boli na besenovej je to CaR ale voda pekna s kapitalnymi rybami ake ine na svk tazko chyti clovek, je to tazka voda ale clovek vie ze tam ta ryba je a ak motyka vystreli da sa chytit.. vodu navstevuje mnoho rybarov s celeho slovenska, dokonca zo zahranicia... voda sama na sebe zaraba a ludia ktory ju navsetvuju vedia preco tam chodia... , preco take nieco nemoze byt aj v nasej MO, jedna perla ktora by sa zveladovala, ktora by bola vychyrenou medzi svk vodami, ktora by pritahovala krasnym prostredim a hlavne ulovkami... nie ze by sme zveladovali ale naopak nicime... lovu zdar...dneska ked nebude prchat idem trosku na gecu...
kura11

Poslaťod TATTOmen » Pia Sep 04, 2009 2:15 pm

ani pre mna neni jasov zaujimavy,ale ani nic podobne ,ziadna velka a ani mala voda kde je ryb viac ako vody...nejde mi o ulovenie kapitalnej ryby ktora pozna rybarov,ale skor o ryby ktore su divoke a to mi ponukaju rieky a hlavne hornad v miestach kde diviaky oddychuju,kde je porastov neurekom,proste divoka voda ,to je pre mna TOP...
MARO...na rybku sa da lovit a pokial sa da ,tak prosim nekomentovat...a ci je niekto trubiroh,alebo nie len koli tomu ze lovi na rybku,tak nad tim by som sa zamyslel....
to mozem povedat ja o tych chudakoch ,ktory si nevedia zachytat inde ryby ,len tam kde je to nimi perfektne zarybnene....to vy ste trubirohovia co chodite na besenovu a podbne.....paci sa vam to??????????..ked niekto druheho ohovara????????

no coment..
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod maro » Pia Sep 04, 2009 5:18 pm

TATTOmen> Lov na rybky je legálny a ten nekomentujem, rešpektujem ak tak niekto chytá a nemám s tým problém, hoci ja na rybky už pár dlhých rokov nechytám. Ten spomínaný trubiroh je u mňa ten, kto druhému len kôli inému názoru vynadá do debilov a predpovedá stomatologické problémy. Nebolo to na Teba, čítaj pozornejšie. Inak peace ...

PS: Na Bešenke som ešte vživote nebol ... :)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod TATTOmen » Sob Sep 05, 2009 12:59 pm

maro
ja viem ze to nebolo na mna,ale nebirujem ked niekto ohovara niekoho,len preto ,ze robi nieco ine a pritom nic nelegalne...
takze.......aj mna sa to dotklo........
ja do debilov {a pod} nenadavm,pokial nepozanm dotycnu osobu osobne a ak mam byt uprimny,velmi rad by som vas viacerych spoznal,aby som vedel ,s kym mam tu cest na nete...

skoncil som...je to tema o geci a ne o ko..nach
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Sob Sep 05, 2009 1:30 pm

Pridavam sa k tattomenovi uz minule som pisal kto ma chut sa o tom bavit respektive hadat nech sa paci vytvorte nato miestnost tam sa mozete bavit o tom do zblaznenia ....inak Tatto ..boli sme s kamosom na laborci ,ako opisujes hornad, divocina riadna bali sme sa spat vonku takze noc sme stravili v aute:D:D:D diviaky bolo pocut statocne ale ryby ake su tam tak to je nieco uzasne kazdych 10 20 metrov jedna stuka pri brehu z druhej strany jak sme boli pravidelne lovili az do vzduchu sa vychadzovali .Jedna zalovila presne pred nasimi nohami fakt je to asi jedna z najlepsich vod co ja poznam sice nemali sme dobre ulovky jedna stuka mansia a jalec 37cm..a uprchnuty zubac ,ale nepoznam vodu kde je tolko dravcov na jedej kope ...a vlacit sa tam oplati asi viac jak hocikde inde skoda ze sme nemali lodku...mali sme aj taky zazitok ze hned pri nas naraz skocilo asi 70 malych rybiek kamarat mal pripravenu privlacovku lebo prave cakal na nieco take, smaril tam plandavku ci ako sa to vola a stucka hned za tym sla az ku brehu skoda ze nechnapla a potom s ato zopakovalo este raz..hadzali sme aj na druhu stranu hned jak nieco zalovilo ale to skor len tak na nahodu :) ...no porste parada su tam aj pekne kapre mimch. :) .no ale najvacsia prekvapenie bolo ked prisla navsteva v noci rybarska straz nabehli tam jak komando dvaja policajti zbehli k udiciam a dvaja hned ku nam no pekny zatah na nas dali ale boli v pohode podberaky a ine blbosti nekontrolovali popriali dobry lov a vzduchli :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod djnasty » Sob Sep 05, 2009 2:41 pm

heloooo kamaradi pocujte vsetci to co som pisal kurovy nebolo napisane vazne len som sa vytocil tak to zo mna vypadlo jak s bobiho lego tak to nekomentujte oki ja suhlasim s kazdym ale kym kazdy rybar lape tote ryby legalne tak si dajme navzajom pokoj radsej si dajme nejako big masiv stretavku pri vode. kaprari ci dravciari hoci na rybky alebo aj bez nich mohlo by to byt celkom zaujimave kazdy ma nejake zazitky a na zivo pri ohni s nejakou horlavou palenou vodou by sa porospravali ja by to bral bolo by to konnecne zaujimave kto bere nech sa ozve budem len rad peace bratmmmmmmm ;)
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Ned Sep 06, 2009 7:21 am

som za nejaka velka ruzinovacka, opekovacka a pochytovacka :shock:
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Ned Sep 06, 2009 11:24 am

som za dobry napad Peto a hlava to krajsie napisat ani nemohol :lol: ;) ..do septembra by sme mohli spachat nieco pokial bude 24hodinova lapacka ruzinovacka opekovacka :lol:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod djnasty » Ned Sep 06, 2009 12:12 pm

som rad ye aspon dakto sa ozval ja to beriem uricte treba len dohodnut nejaky termin sracmmm dajte nejaky tip :!:
djnasty
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť