djnasty> Keď si to myslel zo srandy, tak beriem nazad. Len som mal potrebu sa Kurky zastať, keďže ho poznám ako mierumilovného človeka. Nabudúce použi smajlíka, nech nedôjde k omylu. Na ten Ružín by som došiel ...
no zatial to vyzera na partiu HLAVA,DJNASTY,JAAAA:D,MARO, a duufam ze MArtino nas nesklame a pojde s nami ,tak pridajte sa dalsi .. dame nocovacku opekovacku ruzinovacku
jasneee ja som za ..aj ked mne skor vyhovuje cez tyžden , no len treba to vymysliet kym nepridu dajake mraziky Ale je mi jedno, či to bude na Ružine,Krasnej,Hornade či inej divočine
sraci aby zbytocne nenastal problem napisem terminy a sa dohodneme mne by najviac vyhovoval vikend takze 18/19/20.9 potom25/26/27.9 tak sa ozvite a kazdz nech osobitne napise datum ktory mu vyhovuje chcel by som to osobne stihnut kym je este 24h to asi kazdy
dneska sa stal zaazrak akoo......som na geci (mam notebook)....rano presne o 8:30 (vcera vecer sme prisli) jazda jak svina, zasek, 30 min zdolavania...no ale ked som zdvihol tu rybu tak som sa isiel posrat ...amur 118 cm a 25kg....tak som ho zmeral, odfotil a pustil nech zije...potom dopisem co bude dalej a doplnim aj foto s amurom
to by bola iba zbytočnosť, taká veľká ryba už nieje jedlá, to by si mali zapamätať všetci, čo berú ryby, je to mastné, smrdí to, nedá sa to jesť, veľké ryby treba púšťať