tiez som za nejake to stretko pri vode,ale prvy uvadzany termin ak bude slusny cas,chcem ist na hornad,lebo som dlho nebol a zas druhy termin budem sutazit v jasove,takze neviem,ale hodte to tu ,aby som vedel keby nahodov som siel medzi vas...
amur pekny,a ked zije ta je nadherny,,,,,,zkoda tych amurov z gece co sa pobrali pred niekolkymi rokmi,to boli amuriska a brali neskutocne ...skoda ich...
no toto stretko treba dotiahnut do konca davame termin buduci vikend je to aj posledny termin takze ozaj kto chce tak nech sa pripravi myslim si ze bude fajn ak sa zideme takze tak pocitajte s tym kludne napiste komu to vyhovuje ta ruzinovacka opekovacka chytacka opijacka:D
aaa sem s tzm amurom chceme ho vidiet Marek.Adamek
To sa neda ist na ryby ked nezarybnuju, to musia zarybnovat??? ja by som bol radsej keby vobec nezarybnovali a radsej odkupovali pozemky pod vodami... lebo o chvilu prideme o reviry...
Mišo-si normálny?,že vraj aspoň dačo...V jeden deň som také ryby chytil leda tak v minulom storočí.Dakuj,dakuj,dakuj a všade hovor:oplatí sa,oplatí sa,oplatí sa!