martino5 .... no tak to ma rozosmialo prepac kura ale ozaj ako chytit tie sumce?:D
mimch ziadna stretavka sa ani nekona inak dakujem kura ze si napisal ze nebudete moct cenim si to . Nakoniec sa chystame s kamaratom tam kde sme aj zacali sezonu a je to Geca ...ale stale plati kto chce nech dojde zajtra uz vyrazame
martino...ked nieco kludne zavolaj budem rad ked dojdes na gecu.. my ideme na cely vikend
Naposledy upravil Eko dňa Štv Sep 24, 2009 12:06 pm, celkovo upravené 1
To je pravda, jedine pozitivum lovu na rybku je lov sumca... inak nevidim dovod v pouzivani rybycky... ale je to dovolene tak nech si kazdy chyta ako chce.. ja len upozornujem na dost velku nerovnovahu vo vodach...
kura, ani bars ne, 2 mini zubaciky, jedna 50cm stucka mi na dvakrat spadla a nic viac, ostrieza som ani nevidel ... no ale velmi som sa tomu ani nevenoval, bolo este pekne teplo, dalo sa kupat, na huby a tak ...
Kura: ked dajakeho chytim ,tak ti spravim foto do ramceka, ako ho pustam DD ja sa sumcom len tesim, a ty si konecne kup poriadnu udicu na poriadnu rybu !!! ...chichi
V sobotu doobedu som strávil vcelku príjemnú prechádzku okolo Ružína so šťukovou prívlačkou, síce žiadna ryba na breu, ale bolo fajn. Bolo tam dosť husto, aj na brehu, aj premávka na vode. Pri moste na lúke bolo nejaké trestné sumčiarske komando (narátal som min. 8 bójí), neviete či sa im podaril nejaký fúzatý?