4-2670-1-1 Štrkovisko Geča

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: GEČA

Poslaťod Mišo » Uto Okt 06, 2009 7:08 pm

tak potom som mal stastie :D sak mam 16 rokov zaciatocnicke ci nie __?? :D idem aj tento piatok a sobotu uvidime teraz mam dedka tam a chitil iba 1malu stucku :D:D dufam ze sa mi bude viac darit ako jemu
Mišo
....
....

Poslaťod djnasty » Uto Okt 06, 2009 8:41 pm

ked ja idem na gecu tiez sa mi podary nejaka ta stuka a za 4 hodinky aj dokopy 5 su aj trosku vacsie 550mm :D :lol:
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Okt 12, 2009 10:29 pm

Dačo napíšte!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod XpeterX » Str Okt 14, 2009 7:29 am

rybopet píše:Dačo napíšte!

vidis rybopet ze asi nikto nema co napisat... a este ked par dni bude take pocasie tak sa tu nedockame ziadnych noviniek od vody...
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Hannah Montana » Pia Nov 13, 2009 4:10 pm

Boli sme na obidvoch Hutných jazerách, aj na Geči a počula som , že ani na rezervačke nič neide. Úplne bez záberov. Koniec rybám. Prosím Vás kde nasadili rybky a aké?
Hannah Montana
.
.

Poslaťod lefis » Ned Nov 15, 2009 2:48 pm

všade kapre
lefis
....
....

Poslaťod route89 » Pia Dec 04, 2009 3:52 pm

vsade kapre a na dalsiu sezonu nebude ani tretina s toho co sa na jesen nasadilo nakolko na geci je denno denne katovanie kaprikov hlavne romskymi spoluobcanmi ktorý sa spravaju ako by geca bola ich sukromny majetok a nikto s tym nic nerobi kontroly nechodia,normalny rybar sa tam pomaly boji ist aj za bieleho dna......kam to spejeme?rybacka ma byt relax,oddych a nie strach kedy co vam zmizne a od koho schytate vyprask.......
route89

Poslaťod Abyss » Pia Dec 04, 2009 4:11 pm

no dnes som tam bol. Ako nejde len o ciganov, ale biely su jak majstri sveta, ratat do dvoch nevedia a este si to hadzu kade tade :( grcat mi treba!!!
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pia Dec 04, 2009 5:25 pm

su to hajlzli co maju svoj domecek hned za zadkom a chodia tam katovat kazdy den kapriky aspon keby skoncili lov ked uz maju po dvoch ale oni smelo chytaju dalej ja som si bol chytit vianocneho kaprika ale nie katovat skoda toho prvy krat by som chcel aby jazero zamrzlo cim skor ....zahajenie mohlo byt perfektne po tom nasadeni lenze asi aj co nasadili to aj vytiahli mam taky pocit respektive este vytiahnu lebo su nenazraty romovia tak aj gadzovia :(
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pia Dec 04, 2009 6:33 pm

No rybozvez by sa mal vysrat na take nasadzanie lebo to nie je totalne k nicomu, iba sa vyhadzuju peniaze na kktov... mali by nasypat kapore ale povedzme 20 cm kapriky, o to by nikto nemal zaujem, kaporiky by si rastli a aj sa ucili, stali by sa isto trosku ostrazitejsie, rozplavane... to je ako s duhakom... mam rad suboje s duhakom ale po tyzdni je po subojoch... naj radsej supnu potocaciky take 15 cm rybky... keby sa nezarybnovalo konzumnymi rybami, ludia vlastne kkti by ani nechodili a bol by pri vode klud... mne je tiaz na grc ked vidim tie masy a sa predbiehaju normalne kto skor bude na fleku kde to vcera slo... otrasssssssss, neviem preco MO neda kade pred rybarsky dom, napise odkaz ze sa rozdavaju kapore a kazdemu kto dojde nech sypne 5 kaprov a odchod... nasypu to do vody a potom je sialenstvo...
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia