4-2670-1-1 Štrkovisko Geča

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: GEČA

Poslaťod kura11 » Pia Dec 04, 2009 6:37 pm

... a este daco, k tym kontrolam, kontrola je nahovno, MO vie ze to nasypalo za ucelom vylovenia, tak naco kontrolovat... hoc aj zobere 10 kusov, cim skor si to vychytaju tym skor bude zasa pokoj pri vode... Mo to vie, nasypalo a viac nebude, vychytate, budete mat hovno... je len na rybaroch za ako dlho... na jar by som nedal ani supinku... chytajte to co sa dalo na jesen a ked nie je ta zjedzte viete co...
kura11

Poslaťod walther » Pia Dec 04, 2009 10:23 pm

A kde dáš peniaze, ktoré si rybári naskladali práve na tie násady??? :evil:
Neber im tú radosť. ;)
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Dec 05, 2009 12:03 am

No na konci roka by sme ich mohli spolocne prepit... lepsie vyhodene peniaze, jak nasypat chudence kapore par nenazrancom... ja s toho mam co??? kapore nechytam a mne tu nasadu netreba... ani jedneho kapora si nezoberem... moje love podme radsej fakt prepit do nejakej rybokrcmi... s rybokamosmi...
kura11

Poslaťod Mišo » Uto Dec 29, 2009 8:29 am

podla mna by mali nasadzovat kapre nad 55cm az do 70cm to nie su vyhodene peniaze !!!je stoho krasny zacitok pri vode ako keby si mal tahat 40centimetroveho...... 60cm kapre by rybarom netrebalo po 10 lebo by im nevosli do mraznicky !!!! a brali by pekne po 2 ...a mali s toho pekny zacitok !!§ Mooj nazor diks a kura naco sa chitaju ryby kvoli zabave a zazitkom co mam z toho ze vitiahnem 20cm kapre ???? 180 kaprov som pustil cez letne prazniny a nemam s toho ziaden zazitok .....prisli iba 4 vecsie 4-7 kg
Mišo
....
....

Poslaťod kura11 » Ned Jan 03, 2010 12:05 am

mišo nad 55 a az do 70 cm teraz si ma pobavil... :-))) to su duplom vyhodene peniaze...
kura11

Poslaťod Mišo » Ned Jan 03, 2010 10:40 am

Ani ne vieš určite nebudem chytať 20cm kapre :D:D id radsej na ruzin za den chitis 3-4 kapre okolo 70cm to je jazero a ne geca kde sadia 20cm kapre s toho musis mat velky zazitok
Mišo
....
....

Poslaťod carp2 » Pia Feb 12, 2010 3:40 pm

MaRoSX píše:Chcel by som sa vas opytat ake mate skusenosti s gecou pre tuto sezonu lebo je o nej nejako ticho ... a ked nahodou tak nejakych zopar rad co sa tyka nastrahy lebo sa chystam ku vode na 5 dni ... diki :) ... kapre predovsetkym ale ak mate nieco o dravcoch tak to tam prihodte :P

Skús gule salmon and black pepper a halibut pelety. Tieto gule tam majú dosť veľký úspech. Pochytali sme tam s kolegom pekné kapríky. V jedeň deň sme mali niekoľko záberov a výsledok od 5 do 8 kg a podotýkam že sme tam boli iba cez výkend. Tak veľa zdaru
carp2

Poslaťod Eko » Ned Feb 14, 2010 1:34 pm

CARP2.....je pekne ze si poradil ;) len mi je smiesno ze si mu poradil o rok a pol neskor ako to chcel :D :D :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod marekcc » Pon Feb 15, 2010 3:59 pm

Dobrý deň , chodíte na geču niekto na bolene? ako a kedi nanich? Ďakujem
marekcc
.
.

Poslaťod rybarik » Pia Feb 26, 2010 4:09 pm

marekcc píše:Dobrý deň , chodíte na geču niekto na bolene? ako a kedi nanich? Ďakujem

nechodim na ne cielene ale par som ich chytil v oblasti nudaplaže na klasicku plandavku a pri love kaprov na štrkovej lavici ked fukal vietor tak na plavajuci boilies.
rybarik
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia