Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod kura11 » Štv Dec 03, 2009 7:17 pm

Tak ja navrhujem presunut to na buduci tyzden, ale zajtra kto ma chut pokecat tak ideme zatial 4 ja do kukabambi od tej 7 mej, pol 8 mej dufam ze bude volny nejaky priestrannejsi stol ak by dakto z vas dosiel... neformalny pivec... zatial Ja, sixpack, kolac, laci a david sa tiez mozna zastavi... nepiste tu kto dojde kto nie, proste dojdite a hotovo... v kuke je aj dobra piza, aj plzen, gambac saris... kazdy si pride na svoje :-)))jo a je tam aj kofola sa mi zda...
kura11

Poslaťod Abyss » Štv Dec 03, 2009 7:30 pm

o tyzden by som siel i ja
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pia Dec 04, 2009 10:52 am

No super pokial by bolo mozne tak o tyzden prave som siel pisat ze dnes nemozem aj ked viem ze ja az taky podstatny nie som na stretavke kedze mam najmenej skusenosti z privalce ale prave preto by som sa rad stretol s vami chlapi lebo som si uz aj objednal privlacovku konecne a chcem sa niecomu priucit sice nie v praxi ale aspon teoreticky:) a ten buduci piatok som volny sice az od 9 vecer ale hadam to neskonci po dvoch hodinach hehe:)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pia Dec 04, 2009 4:20 pm

OK, robím si čiarku na budúci piatok večer ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Jonny301 » Sob Dec 05, 2009 5:50 pm

zatiaľ s určitosťou povedať nemôžem, ale ak bude čas prídem aj ja
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sixpack » Pon Dec 07, 2009 12:29 am

joysi, od kedy si adminom, ta dajak nikto nepise :D

Kazdy spamer sa ma boji :-) . Joysi
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen2 » Uto Dec 08, 2009 7:22 pm

za posledny tyzden som prebohol asi vsetky reviri s feedrovkou...
podarilo sa ulovit zopar kaprikov a pleskacov,sem tam nejaky karas ,alebo ploticka...
Sena,Geca,Rezervacka: kapriki do 50cm
Hutne :kapriki nieco medzi 30-35 cm a jeden zubac 62cm
zadna plytsia Rezervacaka:len male pleskaciky
Kamenica ,Bidovce,Kechnec..nic az na par tukesov od mensich rybiek
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Sten » Pia Dec 11, 2009 9:30 am

Ahojky. Vcera som presiel kus Vychodoslovenskych vod.Rano sme aj s kamosom zacali na Laborci , 1zubi , 7 x stuka , potom UH ale bol maly takze bez zaberu , Latorica sutok s Laborcom bolo zopar spadnutych ( odhryzenych ) stuk , jedna mala asi meter. Zubi 3 x .Potom Vojany - nula. Tak sme to este skusili na vypuste zo Siravy kde bol jeden 60cm bolen , mien za papulku a 2 zubace. Bohuzial bolen bol za oko tak si ho kamos vzal. Inak vsetky rybky mali stastie a o jednu skusenost viac do buducna. Nadherny den a este krajsia rybacka ale asi uz posledna toho roku. Lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Sob Dec 12, 2009 12:55 am

Sten ....fiiiiiha pekna rybacka mozno sa blbo pyytam ale bolo to na privlac predpokladam vsak?:)...ak ano tak co si pouzil ?nemusis do podrobna len tak zhruba:) dikes
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod majo » Sob Dec 12, 2009 8:03 pm

Sten, ozaj pekna rybacka o takej som snival aj ja, no raz nebolo casu, raz sa malovalo,potom pred vyplatou inokedy rodinka chora a povecsine vysoka zamutena voda po neprestavajucich dazdoch.Musim dodat, ze ticho zavidim :( Nolen este trocha popis kolkokrat ste zapadli a ci ste auto pol dna umyvali :lol: ja zvycajne necham mesiac odstat, nech blato samo opadne,ked tak na rychlo pocitam tak sa tiez riadis heslom ko...do kilometrov len nech to stoji zato,pretoze nase dolniacke rieky su poslednym zlatom, ktore nam este ostali.Vela stastia do konca sezony :?
majo
....
....

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť