Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Martino » Pia Máj 30, 2008 10:16 am

scimitar píše:hmm...aj ja som nad takym niecim uvazoval.....ale zdalo sa mi to moc drahe....
kolko si za to vycaloval?, robi to ten chlapik na objednavku?
dik za odpoved

No ano robi sa to na objednavku ,cena myslim,že nie je až taka hrozna, v rybarskych obchodoch sa to pohybuje cca okolo 20 tisic,ale toto je hlboko ,hlboko menej ;) zatial ju len ,,testujem,, na ,,hajenych,, vodach a som maximalne spokojny ,akurat vyzera ,že nema ,,cuvaci,, chod,takže nesmieš vojst do trstia alebo pomedzi stromy,lebo nevycuvaš,jedine ,že ju pritahneš. :P
Martino
.
.

Poslaťod scimitar » Pia Máj 30, 2008 11:05 am

ok.
mas dôvod cenu neuvadzat? zaujimalo by ma KOLKO ?
scimitar
.
.

Poslaťod Martino » Pia Máj 30, 2008 12:20 pm

Ups,som si nevšimol,že na tej web stranke nie je cena :oops: takže vratane ovladača,nabijacich bateriek,nabijačiek je cena 12 tisic sk ;)
Martino
.
.

Poslaťod lovec » Sob Máj 31, 2008 7:28 pm

Dnes na Cani rychly pokus pred burkou, chytane na boiles + par na pva, zial bezrybka...
lovec
...
...

Poslaťod martin1973 » Ned Jún 01, 2008 9:06 pm

Dnes celý deň na Geči bez záberu.Videli sme sexuálne hrátky žiab,krásneho lieňa,ondatru a prvykrát na Geči korytnačku ktorá mala priemer panciera asi 30cm :shock: :D
martin1973
.
.

Poslaťod Jonny301 » Ned Jún 01, 2008 9:19 pm

tak ma napadlo, amury žerú aj tú pobrežnú trávu že?a riadia sa čuchom či zrakom?????
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod TATTOmen » Štv Jún 05, 2008 11:02 pm

ja a este ......sme boli na hutnych/cintorin.nic az nad ranom ked som na novo previezol nastrahu tak dve zaberi po sebe a zdolane take 55ky kapriki krasne zdrave a stale zive.treti zaber som uz nesekol ,nestihol a hned sme zbalili a sli prec,nakolko to je slabe ...take rybicky to su feedrovky,alebo plavackove kapriki,na vyvazku som cakla viac.potom zo stredy na stvrtok hornad nad kosicami...po 20 minutach krasny zaber,ukazkovi,dlho mi zostane v pamati,ale bohuzial ,ryba sa vybrala hore prudom,tazko ju bolo zastavit,tak vosla do stromov,ktore jej pomohli vyslobodit sa z mojej montaze a tu som nakoniec aj tak utrhol nakolko sa to nieke zavadilo o konare...a potom uz nic,hm ,ale mam bomba flek na hornade,len ho mierne upravim,potom sa pochvalim..... ;)
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod lovec » Pia Jún 06, 2008 10:10 am

Vcera na Cani dve hodky s feedrom, dokopy asi 30 pleskacov a piestov a dve amuriky 35+. Co hod to okamzity zaber. Nastraha kostnak+burizon ;)
lovec
...
...

Poslaťod lovec » Sob Jún 07, 2008 9:59 am

Vcera na reviry xyz super chytacka, pol hodinu po nahodeni prvy mensi amur, pri brehu sa mu podarilo utiect, a potom za tmy prisli hned za sebou dalsi dvaja, jedneho som nevedel ani zastavit, dvadsta minutovy suboj skoncil vitazne pre ryby. Prvy aj druhy sa oslobili. Hmm, hladam chybu...dnes menim montaze a haciky... a este nastraha: boilies
lovec
...
...

Poslaťod maro » Pon Jún 09, 2008 8:34 am

V sobotu poobede 4 hodinky s feedrom na Ruzine, cca 30 plotic a kopec nepremenenych zaberov ... mam z toho kraaasnu svalovku (nahodit-sadnut-zaber-seknut-vztyk-pritiahnut ploticu-zist dolu pod breh-odopnut ploticu-ist hore na breh-nabit zostavu-nahodit ... ). Ked som to poriadne rozkrmil a mal som zabery do 10-15 sekund od nahodu, bola to celkom fuska :D . S druhym prutom test noveho signalizatora, na 18ku gulicku co ine ako plotica, taka cca 25 cm ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia