4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornad

Poslaťod walther » Štv Mar 25, 2010 3:48 pm

A Ty si sa ako stal rybárom, za peněži????
Kto Ti dal povolenku, že sa pýtaš také ľažké otázky?
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod mrenka99 » Štv Mar 25, 2010 3:55 pm

DAREK- PRESTUDUJ ZAKON §§§ a budes vediet ci ta podzubu ci ne.na rieke mozes chytat furt ked nesi MäSIAR :lol: :lol: :!:
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Štv Mar 25, 2010 3:57 pm

Derek píše:Caute, chcem sa spytat ci ma teraz nemozu podzubat za to ze chytam na hornade ak je teraz skoro vsetko hajene...myslim tie druhy ktorych je vela v hornade

Nie nemožu Ta podžubat ;) chytat samozrejme na Hornade možeš ,len na kaprovom t.j. od Kysaku smerom ku KE .....hlavne ,aby si si hajene ryby neprivlastnil a chytal dovolenym sposobom ;) privlastnit si možeš len ryby ,ktore nie su hajene, ale to si už naštuduj ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Derek » Štv Mar 25, 2010 7:37 pm

ja viem...dobre poznam zakon, viem ze na kaprovych tokoch je mozne chytat celorocne...len som cital niekde tu na fore ze niekto chytal tak isto na hornade, a ked prisla kontrola tak ho chceli podzubat ze chyta hajene ryby...a ako im dokazes ze nie? len preto sa pytam...lebo dilinom nevysvetlis...
Derek
.
.

Poslaťod Derek » Štv Mar 25, 2010 7:38 pm

prosto mu povedali ze cielene chyta hajene ryby a nebola to pravda....
Derek
.
.

Poslaťod rybopet » Štv Mar 25, 2010 8:23 pm

Der-ked chytáš s matchkou na štíhly plaváčik na krupy,je podozrenie,že cielene chytáš podustvy a to nemôžeš,teraz môžeš len plotice,ostrieže a jalce,takže hnojáčky ,daždovky,alebo aj kostňáky ako nástrahy/hoci kostňáky zobnú aj podustvy/ :P
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod dr.david » Štv Mar 25, 2010 8:41 pm

peto, podozrenie mozu mat, ale to je tak vsetko. co zakon nezakazuje, to je dovolene.
dr.david
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Štv Mar 25, 2010 10:23 pm

Peto ked chytas so sbirom na vypusti na strimer tiez je tam podozrenie ze chytas cielene hajene zubace... ked dam trebarz na bukovci vecsi vobler tak ma mozu drbat ze idem cielene po zubacoch... je to take dvojsecne... chytam na kaprovom hornade na muchu teraz, tiez chytam cielene hajene pstruhy, lipne... pokial ich opatrne pustim s5 bez nejakeho velkeho stresovania, nevidim v tom problem... horsie je to s rybarmi co sa vyhovaraju na nejaku bielu rybu a pritom chytaju cielene hajene ryby co si chcu vedome ponechat... to su svine a prichytit takeho rybara tak dozivotne zakaz cinnosti..
kura11

Poslaťod peter » Štv Mar 25, 2010 10:33 pm

Cavte lidi potreboval by som poradit ze mozem teras chytat na hornade cast nad jazerom od splavu po krasnu ked mam kaprovy rybarsky ?? a naco sa vlastne moze chytat kosnaky a cervi ? Dik za odpoved :mrgreen:
peter

Poslaťod kura11 » Štv Mar 25, 2010 11:00 pm

No coment... takto vyzera cele nase rybarstvo...:-((( je mi to fakt luto ze papiere dneska ma uz kde kto... prestuduj si poriadky, vyhlasku chlape...
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia