Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod brandys » Uto Jún 17, 2008 10:56 pm

TATO: Takto niekto často nenachytá, to je bomba, keď také veľkosti, je to špica! Geča je ozaj pekná voda na kapre.
brandys
Diskutér
Diskutér

ahoooj

Poslaťod djnasty » Uto Jún 17, 2008 11:13 pm

cawte dnesna moja rybacka bola cesta okolo sveta najprv hornad pri splave jeden kapor priblizne 60 az 70 cm usiel mi pri brehu smola asi 20 cm pred podberakom potom dlho nic tak som isiel na pstruhy na velku lodinu a to bolo priblizne 10 pstruhov za hodinu samozrejme 6 pustenych s5 do vody mala miera + jeden kapitalny pstruh 63 cm boj jak svina ale som ho zdolal a ozaj strasne vela a vela kaprov tam hore ked pride vacsia voda dufam ze sa spustia dolu ale dnes som ich tam videl fakt mnoho ani sa nebali lebo plavali max 3metre odomna
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Jún 17, 2008 11:19 pm

Dneska vlacka na ruzine, od piatej poobede do 10 tej vecer, bolo celkom fajn i ked pocasie mohlo byt aj lepsie, rybky brali tiez celkom fajn...dvaja 10 zubacikov a asi 15 okuniky... celkom dobry lov
kura11

Poslaťod TATTOmen » Pia Jún 20, 2008 2:02 pm

BRANDYS...si ma prekvapil,konecne nejaka pozitivna sprava od teba ;) ...ano mas pravdu,pekna voda a to miesto nepati medzi najkrajsie co sa tyka terenu,ale co sa tyka lovu ,tak je to pecka..kazdeho koho som tam poslal tento rok ,alebo minuli,si super zachytal...no,v okoli toho noveho fleku,o tom vie len par ludi :P ....
bol som v tyzdni na krasnej,ale nic k veceru sa nam stale ochladilo takz ebez ryby,ale pytliaci sa tam vo velkom...bezne tam kaaazdy chyta na rybky ,do cereni,nasiel som zopar pytliaciek atd... z clna davaju pyliacky kolo ostrovov,keby som mal tu pravomoc,asi by vela ludi skoncilo s lovom.
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod brandys » Pia Jún 20, 2008 3:20 pm

TATOMEN: Dobre, ďakujem, už som sa zlakol, lebo ja myslím stále pozitívne, teda aspoň sa stále o to snažím :P
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod MaRoSX » Sob Jún 21, 2008 10:11 am

Dnes rano Hornad zamerany na jalce. Ceresna bodovovla na plno behom 4 hodin jalce od 28 do 47 cm :)
MaRoSX
....
....

Poslaťod TATTOmen » Ned Jún 22, 2008 10:56 pm

sobota vecer,sumciarina na geci,ale nic,kolegovia na hutnych boli uspesnejsi,mali aspon zaberi ,ja som nemal ani to ,rano plavacka na mojom oblubenom fleku,ale tiez nic ........po hodinke a pol odchod na hornad v trstenej a take male zmapovanie dna na jednom fleku z clna a taktiez stretavka s jednym miestnym rybarom ,kamosom......par cigariet a pokec

neskor som to skusil na hornade v druzstevnej,ale to nekomentujem,alebo v skratke.....silny prud,kalnejsia voda ,starsne naplavovany bordel a tristo kanoistov ...takze tak dopadla rybacka velky k...t pardon
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod brandys » Pon Jún 23, 2008 10:55 am

TATO: Kolegovia mali zábery na sumce? Pri velkých nástrahach? Tak to je potom super správička. :P
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kolac » Pon Jún 23, 2008 5:46 pm

hehe tak mam novi osobak sumec 75 cm na smacka 7.5 cm ;) parada :mrgreen:
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod TATTOmen » Štv Jún 26, 2008 10:22 am

vcera vecer som sa zas vybral na sumca na gecu na flek,kde budem chodit ,pokial mi nejaky ten fuzac nezaberie,ja som taky "tester" novych flekov :) .......no a ako to dopadlo???ta nic podarilo sa nam nalovit nastrahove rybky az okolo osmej a kym sme to povyvazali ta bolo strasne pozde...neskor sa spustil dazd a my sme na to neboli pripraveny,takze uz o piatej rano som bol doma samozrejme bez zaberu....ulovil sa jeden kaprik do 45cm,pri love nastrahoviek,jedna stuka do 50 cm a jeden sumcek do 30cm ulovene pocas lovu nastrahovych rybiek ,kedy druha udica je nahodena na rybku..... teraz sa tak skoro k vode nedostname,pridu priatelia z okolia takze bude mejdan :D
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia