Vcera prichod o 17:00 tej k vode, o 20:00 prvy kapor 55 cm, potom o 23:30 druhy kapor 56 cm, a potom rano o deviatej treti 50 cm. MIesto: Cana, nastraha boilies Cesnak/ryba
trochu neskor, ale 30.6. 2008 som bol vlacit s kamosmi, chceli sme chytit nejake sumce a zubace namiesto toho sa mi podarilo vyvlacit kapra 78 cm cca 8-9 kg legalne za usta.. Bol som z toho trochu mimo ale potesil sumec a zubac sa neukazal
Volal mi kamoš z Dunaja,že zapriahol sumca,ktorý ho po Dunaji vozil 1,5 hodiny/na wobler DT/.Potom to sumec radikálne vyriešil a všetko odtrhol.Pýtal sa ma ,čo je najlepšie na svalovku?
ja som vcera bol na nocnu vlacku, vysledok 15 ostirezov d 20 cm chytene podvecer, a v noci jedne subacik 30 cm, prva nocna rybacka, musel som najst ten spravni cit, vsetko na smacky
Konecne som bol prvykrat na rybach tohto roku a to vo vrbove od piatka do dneska doobedu.Kapriky boli pri chuti ale bohuzial secko iba do 50cm.V noci sa nedalo ani velmi vyspat pretoze vkuse nejaky dorastenec sa pytal na breh.No ale aspon sme si s otcom pekne zachytali ,dokopy to bolo asi 25 kaprikov.Plus este plno nepremenenych zaberov.