mrenka99 - išiel by som, ale ja som iba taký amatér čo loví z teleskopmi a feedrovými montážami takže by ma tam prechytali ako nič By som sa išiel aj pozrieť, ale idem na svadbu
peto 8407- prezradím ale musíš sľúbiť, že potom rybky pustíš Úplná klasika, na malý háčik 2-3 kostné červy, tvrdý syr a teraz experimentujem s halibut peletami a kaprík mi tiež skočil na kostné kukace
stewik - ved svadba je vecer pretek o 10tej aspon sa niecomu priucis. ja sice tiez nesom nejaky profik ale za 5rokov co chytam na fed som sa daco naucil. a na hornade v krasnej sa dari dost dobre ,tak som zvedav ako to pojde na anicke.
mrenka99 - svadba je síce večer, ale je to bližšia rodina a som prisľúbil pomoc od rána, zdobiť auta, ísť tam a tam . Nedá sa nič robiť, sľub je sľub a preteky budú aj ďalšie
kuurna chlapi sak ja som sa vam tu zabudol pochvalit, ze som chytil svojho prveho zubiho................bolo to 21.7. na hornade na splave nad jazerom , mal 49 cm a prisiel asi na 5. nahod na tmavozeleny twister....a od radosti som sa skoro po....l