v celom useku v meste mas krasne kapre odporucam ti usek vysne opatske ,ibaze musis chytat na cit ,>3jemne sklbnutia a sekas kapre okolo 60/70cm zdrave bojovne,no budes tahat hlavne vela inych ryb podestiev a mrien,dobre je tiez v krasnej v tichej vode najdi si nejaki krik al. strom previsajuci nad hlbsou jamou zakrm dva tri hrste kukurice a pelety hned ku kraju cca1m a musis si pockat..... hlavne sa spravaj potich a nenapadne a pouzi jemne systemi...
stewik- tak ako dopadla svadba. preteky na hornade sa nekonaly lebo po piatkovej burke bola sobotu velka voda ,tak sa sutazilo na jazere aspon som si chytol svojho najvecieho amura na feder 78cm 4,5 kg na 16ku silon
mrenka99 - svadba bola perfektná, išiel by som znova Tak toho amura ti prajem, musel to byť pekný boj A kto vyhral? Ja som na ďalšiu sobotu chystám na celodennú rybačku len dúfam, že bude bude pod mrakom aby som sa neuvaril na slnku
stewik- 1 skoncili presovcania 2-kosicania, 3 ja s kolegom, ale vysledky mas na sportovej sekcii. vcera som na laborci chytil 6tku kapra na feder 20silon.super zazitok.