4-3270-4-1 Vodná nádrž - Bukovec

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Bukovec-pstruhový

Poslaťod walther » Sob Júl 24, 2010 9:03 pm

Myslíš si, že na Slovensku je ešte niekde nezávadná voda? A nielen na Slovensku. :lol:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Palino1 » Ned Júl 25, 2010 8:11 pm

Dobrá poznámka... Tento rok podľa mojich informácií voda na Bukovci zodpovedá hygienickým požiadavkám pre kúpanie, dokonca v rámci Slovenska patrí tento rok medzi tie s najlepšími parametrami. Z vlastnej skúsenosti - v porovnaní s predošlými rokmi voľným okom relatívne čistá a výrazne teplejšia. Pri pohľade von oknom však ťažko uveriť, že si tam v blízkych dňoch zaplávame...
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod s0krates » Sob Sep 04, 2010 7:59 pm

SRZ zvykol nasadzovať pstruhy na Bukovci koncom augusta-začiatkom septembra.
Som zvedavý koľko rybárov sa o tom dozvie už pred oficiálnym oznámením v hospodárskej sekcii.
s0krates

Poslaťod basta » Ned Sep 05, 2010 1:34 pm

s0krates píše:SRZ zvykol nasadzovať pstruhy na Bukovci koncom augusta-začiatkom septembra.
Som zvedavý koľko rybárov sa o tom dozvie už pred oficiálnym oznámením v hospodárskej sekcii.

aj ja, lebo presné číslo sa asi nikdy nedozvieme :lol:
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod Sten » Str Sep 15, 2010 8:17 am

Som zvedavy ci je tam dneska narez. Na tom Bukovci. Ja tam ked tak skocim kuknut po praci. Bohuzial dnes som to vyhral ja . :)
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Str Sep 15, 2010 5:59 pm

bol som po robote cca o 15 tej, ludi bolo dost, ryba sa tahala len na jednom useku aj to valcovali sbiristi, ja bez sbira som sa s nimi nemohol rovnat, jeden maly duhacik a inak prd... bolo zaujimave sledovat rybarov s delenymi boilies prutmi ako chytaju pstruhy... sklamanie velke...skoda ze hornad tecie velky...
kura11

Poslaťod Laci » Str Sep 15, 2010 10:27 pm

No ja som tam bol poctivo od piatej a ta voda pred zaciatkom lovu doslova vrela rybami...do tej desiatej to este ako tak slo 8 zdolanych 2 mi usli tesne pri brehu a jeden mi spadol medzi kamene :roll: :oops: Naj mal 36cm ale inak vsetko okolo 30 cm...a po desiatej ako keby utal a konec...potom uz neslo nic sem tam starsina na zbiro tahali blizsie k rampe na hradzi
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Štv Sep 16, 2010 8:25 am

Zdravim. Ja vcera od 16,00 do 18,50 , jeden kolak ale pstruzik ani tuk. Hruza des. Skusal som lachku privlac ale asi to nebola ta spravna volba.
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Sep 16, 2010 7:40 pm

Laci-ten pstruh,čo Ti spadol medzi kamene,čo sa s ním dalej stalo? To by nás zaujímalo!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod sixpack » Pia Sep 17, 2010 12:39 am

asi zil dlho stastne az kym neumrel :cry: ... ten nasyp na hradzi je zradny, tiez mi tam v priebehu par rokov odisli nejake 2-3 pstruhy, no casom to prebolelo :twisted: ... naposledy na poslednej nasadzovacke, to ma fakt sralo, ked ho pocujes jak sa trepe, nedociahnes na neho a nevies ani zaboha ten poltonovy balvan odvalit :?
sixpack
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia