4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornad

Poslaťod Palino1 » Ned Okt 24, 2010 8:17 pm

Rybačky podobného typu - návaly tesne po nasadení rýb, sa mi zdajú doslova trápne. Česť výnimkám, ja však okrem rybacinky nevidím v takomto love žiaden iný benefit. Oblbnúť násadového pstruha totiž nepovažujem ani za výkon ani za nejaký výnimočný zážitok. Poznám typy, ktoré na niektorých miestach nestretnem ako je rok dlhý, ale tesne po nasadení sa tam zázračne objavia a plnia igelitky...
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod peto 8407 » Pon Okt 25, 2010 9:50 am

stewik - mrenka aj duhak prisli na hnojoveho cerva. pekne mreny som toho roku nachytal aj nad splavom na jazere, na kostnaky a mali aj cez 50cm.
palino 1 - to co pises je pravda, tolko rybarov som uz davno nevidel pri sudkoch..............priznam sa, ze som si toho pstruha vzal, lenze nie preto ze som masáar ale preto ze mal hacik hlboko zazraty a aj tak by bol uhynul.
peto 8407
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Palino1 » Pon Okt 25, 2010 10:36 am

Nechcel som, aby to vyzeralo, že je hriech zobrať rybu - veď to patrí k tomu. Aj keby niekto zobral na každej rybačke plný limit, nič mu nezazlievam. Len ma štve, keď sa niekto okato nedrží pravidiel. A akcie spomínaného typu (nasadzovanie, otváračky) - v podaní mnohých prítomných prejav bezuzdnej nenažranosti. Nasadené ryby si platíme všetci - v rámci pravidiel nevidím žiaden problém v ponechávaní rýb, ani v tomto smere to netreba prehánať a tváriť sa na niečo. Ja osobne nič z toho, čo chytím, nejem, no na rodinných akciách máme vždy dostatok rybacinky, ktorú sa mi priebežne podarí nachytať. Podľa pravidiel, bez nenažranosti a výčitiek. Zďaleka nie som rybár - džentlmen, no snažím sa byť rybár - inteligent.
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod peto 8407 » Pon Okt 25, 2010 8:14 pm

palino1 - tak v tomto smere s tebou plne súhlasím........ :!:
peto 8407
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Dodo » Str Okt 27, 2010 11:36 am

Idu nasadove pstruhy na Hornade,v KE takmer vsade...kostnaky,hnojaky privlac...Ja som nebol len z pocutia viem, ze rybari tahaju duhaky:o)))
Dodo
....
....

Poslaťod Sten » Str Okt 27, 2010 1:57 pm

To pustali pre masiarov, normalny rybari sa Hornadu vyhybaju. :) Je diametralne odlisne oklamat nasadoveho duhaka ako ineho dravca z nasich vod. Lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Ned Okt 31, 2010 6:02 pm

Dnes som bol v Krásnej a nič... Chytil som ani jednu rybku čo som mi už veľmi dlho neslato :?
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Okt 31, 2010 6:09 pm

stewik ryby sa uz pomaly ale isto stahuju na zimoviska... jalcov uz nevydno vsade... voda zacina vyzerat prazdnym dojmom...
kura11

Poslaťod kura11 » Ned Okt 31, 2010 6:12 pm

Inak co sa stalo ze uz nevydno rybarov pri sudkoch??? ze by uz nebrali?? jaj teraz sa kormorany presunuli na nasadu kapora...
kura11

Poslaťod Eko » Ned Okt 31, 2010 6:49 pm

Kura11 - :lol: :lol: :lol: tak asi ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia