Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod djnasty » Ned Nov 07, 2010 2:19 pm

walther mas pravdu len pre mna tzo bolo sklamanie pretoze nech si mysli kto co chce isiel som na izru konecne na kapra ze bol nasadeny koli tomu lebo za celu sezonu mam zapisane v povolenke len 2 ryby tak konecne som chcel mat nieco v mraznicke ked uz pomaly budu vianoce a kapra v tescu kupovat velmi nechcem :)
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Laci » Pon Nov 08, 2010 9:17 am

djnasty no mi sme boli pri chatke cislo 9 pod lesom...mozno si si vsimol taky kremovy velky offroad toyota FJ cruiser. Ale s tym sklamanim mas uplnu pravdu...je to smutne ze je to tak ako to je...
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Pon Nov 08, 2010 9:36 am

Laci píše:djnasty no mi sme boli pri chatke cislo 9 pod lesom...mozno si si vsimol taky kremovy velky offroad toyota FJ cruiser. Ale s tym sklamanim mas uplnu pravdu...je to smutne ze je to tak ako to je...

..jasne,že sme videli ;) aj to,že ste asi neišli cez rampu :P ,ale ako relax bolo na Izre od piatku "bukekelaaaaa" :lol: ,akurat sme skonštatovali ,že treba založit novu kaprarsku stranku www.neberu.sk :lol: ... ...ale verim,že toho roku ešte nejakeho dravca či kapora dostanem von a šup do mrazaku :geek:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Pon Nov 08, 2010 10:07 am

Zdravim. Vcera Laborec na 3 hodinky , podarilo sa par malych Stuciek , ale ten pokoj . :)
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Jak » Pon Nov 08, 2010 9:28 pm

Vážení priatelia, dovolte niekolko informácií o vypustených rybách na Hornáde č. 1. Nejedná sa o žiadne potočáky, ako spomínate, ale o dúhaky. Nebolo tam až tolko rybárov aby ich všetky dali požrať svojim sviniam ako poniektorí píšete. Pstruhy totiž boli na Hornáde dávno ako sa tam systematicky začalo nimi zarybňovať. Ale čo myslíte prečo asi tak dobre sa zarybňuje Hornád a je úplne jedno či je to kaprami, pstruhmi, mieňami alebo inou rybou? Tak skúste hádať a zistite kde asi má chatu pri rieke funkcionár z SRZ. Pred 2 dňami som bol svedkom zarybňovania Hornádu kaprami. Poviem Vám zasadili ťažkú ranu Hornádu, (ten to len tak nerozdýcha) vypustili pod Súdkami cca 30 ks kapríkov a dlžke 35 cm. No proste nádhera. :lol: :o
Naposledy upravil Jak dňa Pia Nov 12, 2010 10:31 pm, celkovo upravené 1
Jak

Poslaťod Sokol » Pon Nov 08, 2010 9:38 pm

Jak,uverejnene v Hospodarskej sekcii:
4.11.2010

Zarybnili sme pstruhom potočným úseky Hornádu č. 1 - úsek medzi mostami a úsek nad Teplárňou.
Sokol
.
.

Poslaťod Palino1 » Pon Nov 08, 2010 10:55 pm

Kolegovia, treba brať do úvahy aj to, že zo zákona vyplýva určitá zarybňovacia povinnosť - možno aj preto niekedy pre nás "nezmyselné" zarybňovanie. Takže chcem veriť tomu, že si nikto nedovolí zarybňovať čím chce, kde chce a kedy chce, ale sa drží zákona a interných stanov SRZ. Slušnosť a korektnosť snáď spomínať nemusím.
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod s0krates » Uto Nov 09, 2010 1:49 am

Tuším, že kategorizácia príspevkov do tém je niekedy zbytočná. Príspevky ohľadom zarybňovania patria do inej !
Možno sa moja reakcia niekomu nebude páčiť,ale úspech v rybačke nie je len o zarybňovaní. Ak niekto toho roku nenachytal tak kedy nachytá? Povodne niekde ryby ubrali a inde zas pridali. Je to len o tom nájsť ich a zvoliť vhodný spôsob lovu.
s0krates

Poslaťod Eko » Uto Nov 09, 2010 2:09 am

s0krates - suhlas
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Uto Nov 09, 2010 2:12 am

rybopet - caves :)...bol si na geci v tom bazene ?...mne sa tam nejako prestalo darit moje stastie som si tam nechal v lete:)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia