No tak ale teraz je v tom vážne taký chaos že neviem kedy mám isť na ryby...či ráno, poobede alebo večer....jednu hodinu je 140cm druhú 250 a tretiu 180cm...tak ozaj nechapem
kura11 píše:opravuju technologicke zariadenie na hradzi ruzina tak preto to kolise... cez den vypustaju, v noci zasa zastavia...
...hej a čital som ,že to aj preto,lebo do Hornadu nasadzovali K2 a potočaky ...tak aby si "masiari" neplnili mrazaky a aby ich nahodou všetky nevychytali ,tak to planuju robit s kolisanim Hornadu minimalne až do 30.decembra buduceho roku ...
doobedu sa oplati vtedy je nizka poobede uz tecie 1 vy povodnovy... niekedy skor uz okolo 11 tej niekedy neskor az o 15 tej... neobjavil som ameriku ale ked sa tu pytal tak som odpovedal..
No to je asi preto,ze sa topi sneh a aj prsalo Hladina velkeho Ruzina je tiez po par mesiacoch konecne vyssia,takze nabera vodu zo zrazok. Tiez ma to stve,nemozem sa dostat na Hornadske rybky...
Dnes vydal hornad za necelu hodinku jedneho pstruha duhoveho 29cm, snad nejakeho podobneho si kupim aj na vianoce v niektorom supermarkete. Voda vysoka, zima ako v ruskom filme, hnojaky som musel mat vo vrecku aby nepomrzli
Krajšia je ryba vrátená vode na fotke, ako ryba privlastnená v mrazničke.