Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod martino5 » Štv Dec 02, 2010 9:29 am

...mam problem ,nemam žiadnu rybu na Vianoce :( ..a tak sa chcem opytat všetkych ,ktori vidia a videli ako "nenažranci" a "masiari" kantria ryby a pchaju ich do aut a ešte aj 3 krat do dna otačaju ....prosim Vas dajte mi tip..kde ? kde hladat take zarybnene reviry? ..viem ,teraz už je neskoro ,ale snad na druhy rok si aj ja niečo vytiahnem ;) ,ale toho roku sa mi nič zvlaštne nepodarilo na to sme skušali všetko možne aj nemožne ,aj po zarybneni chytali a nič moc :oops: ..tak Vas ešte raz poprosim ,keby ste videli kde a na akom reviry si plnia ludia auta rybami ,tak nevolajte Rybarsku straž ,ale stači ak mi pošlite PMku a ked sa mi podari chytit kaprika s dlžkou aspon 41cm ..tak mate u mna flašku..dakujem :geek:Petrov zdar!
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod djnasty » Štv Dec 02, 2010 7:43 pm

caw moj ideme zajtra na ryby
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod djnasty » Pia Dec 03, 2010 12:18 am

prosim ta tak bud skromny a daruj jedneho nebudem ho azda na vianoce kupovat no respektive 2ks lebo aj martinovy do presova jedneho :) aleob mu aspon MMSku posli :D nech vie ako to vyzera myslim ryba :D
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Dec 03, 2010 3:21 pm

martino ak to nevzdas tak na toryse u vas je este sanca na nejakeho jalca... jalca na stedrovecernom stole si isto nemal... budes vynimocny... kazdy len kapre, zubace, file... :lol:
kura11

Poslaťod martino5 » Pia Dec 03, 2010 7:18 pm

tak panove ,podarilo sa ;) ...nakolko cez den velmi vela času na ryby nemam ,tak som to skusil s lovom tam ,kde je nonstop lov ...Po prichode na miesto som nebol velmi nadšeny ,nakolko tam stalo dost vela aut ...a ludia sa motali kade tade ...ale aj ked som udice nechal doma a takisto aj rybarsky listok ,však sa aj vravi,že-" Pytliakovi najviac beru"..tak sa to predsa podarilo a ja som si konečne vytiahol svoju rybu ...nakolko bola akcia ,tak druha k tomu zdarma! no nezober to ,že? :geek: pripajam foto ,aby ste videli ake nadherne kusky sa mi podarilo vylovit z kopy.Revir neprezradim ,len napoviem ,že je ozančeny modro-červenymi farbami ,ale verim ,že ma neoznačite za masiara :? S radostou prikladam foto mojich ulovkov.

Obrázok

P.S.: Tak a konečne už možu prist ...Bukekela Vianoce ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Dec 05, 2010 9:16 am

Včera v mrazivom vetre 2 hodiny hádzania na štrkoch,potom palce a prsty "odišli".Doma som sa rozmrazoval horúcim hovadzím bujonom s peprom tiež 2 hodiny.Ostatní ešte ostali, ako ste dopadli?Dovtedy jedna šťučka a jeden zubáčik.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Eko » Ned Dec 05, 2010 8:03 pm

rybopet - no okrem toho ze sme vymrzli tak sixo mal dva pekne zubace a nejake zabery potom sme palili prec jak sa len dalo :D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Sten » Štv Dec 09, 2010 10:31 am

Vcera podvecer som to uzavrel , myslim sezonu na jednom strkovisku. Jeden posledny tohtorocny kolak , ale hmla sa dala krajat. Tak nech ten dalsi rok je aspon taky dobry ako bol tento. Lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Dec 09, 2010 6:52 pm

Dnes bol perfektný čas na vláčenie.Ale ja som len smutne pozeral z okna kancelárie zahrabaný v kokotinách,čo nedávajú zmysel . Zmysel má stáť v snehovej fujavici na brehu štrkoviska a nádejať sa každým hodom,že príde kopanec od zubáča. A dnes by určite prišiel.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Dec 09, 2010 7:45 pm

... a mozna by prisiel aj vietnamec so zazvorovym cajom :lol:
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia