Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod joysi » Uto Júl 29, 2008 10:27 pm

Rybopet: nie bol som bez lodky a sam. A tie rybky no nevim ... Bol som na tom istom mieste ak vy .. Odtial nebola ani supinka len hlucny kaprary...
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod hlava » Str Júl 30, 2008 9:32 am

Zajtra ja a pace ideme poobede na krasnu skusit stastie ak niekto chce moze sa pridat
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Str Júl 30, 2008 9:37 pm

Joy-chceš povedať,napísať,že si vláčil od polnoci v kuse 8 a pol hodiny??? :roll: :roll:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Str Júl 30, 2008 10:52 pm

Tak som stravil dva nadherne dni na ruzine s bratom, prvy den, prv vlacka na mieste kde to pred par dnami slo na nahod teraz cuduj sa svete ani puk, voda sa na opatke vycistila a klesla kusok dole, ryby sa z toho miestecka odstahovali, presun do margecian tam zasa mutna voda, ale predsa sme to skusili, voda sla trosku prudom a bola riadne zmutena ale co bolo hlavne ryby kusali, chytili sme zasa mozna kazdy po 40 okunov plus drobna stucka a tri male zubaciky, nastraha male tvistriky a kopytka vo vyraznych farbach, paradny lov, podvecer sme sa presunuli opet na opatku hned vedla mosta pri bradane, nahodili sme 4 pruty na rybky-male okuniky, asi o pol jednej paradny potah, zasek a vysledok asi 40 cm sumec, akoze riadne prekvapko len mohol byt väcsi, do rana par krasnych potahov ale ryba ziadna... rano sme zbalili tabor a vyrazili pozriet na hubky, postupne sme nasli miesta kde sa dalo pomali kosit kosov a na ryby sme zabudli, nasli sme cez 200 kusov krasnych mladych dubakov ako z rozpravky, dokonca sme nasli pohromade 42 kusov krasna rodinka, to som este nezazil jeden vedla druheho, dubaky rastli tak ze nikdy neboli osamote ale vzdy v skupinkach... nakoniec sme dubaky uz zbierali rovno z clna... fantazia... podvecer opet presun k margecanom a zasa okunove jatky s ul... na vecsie nastrahy zabral len jeden zubko malicky inak total nic... musim povedat ze aj ked ulovky neboli nic moc, ruzin pre nas prichystal dva paradne dni stravene na jeho brehoch... :!: Obrázok Obrázok Obrázok sceneria..
kura11

Poslaťod lovec » Sob Aug 02, 2008 5:24 pm

Za 4 dni kaprovacky na Cani sa podaril len jeden kaprik 48 cm a dva sa vykvackali
lovec
...
...

Poslaťod kura11 » Ned Aug 03, 2008 4:11 am

lovec vrelo ti odporucam vyser sa na canu, co ta tam vzdy tak taha, je to onicom voda... v KE poznam len krasnu, kechnec, gecu a hornad... xi xi a ruzin srdcovecka...
kura11

Poslaťod kura11 » Ned Aug 03, 2008 4:13 am

Vcera ruzin, voda celi cas klesala co sa prejavilo aj na utlme ryb, okuny kusali ale az pred zotmenim a zubace nic, len dva asi 15 cm kusky ale uplne zlatucke ako male deticky... xi xi
kura11

Poslaťod rybopet » Ned Aug 03, 2008 9:34 pm

Tento víkend neskutočné zážitky.Kde?V lese na hríboch.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod TATTOmen » Ned Aug 03, 2008 11:33 pm

aj ja som mal neskutocne zazitky,ten prvy je to,ze som stravil vikend na rezervacke ohladom sumca,samozrejme nic a druhy je z minuleho vikendu,ked som bol na hubach v rejdovej...v skorych rannych hodinach ked sme chodili lesom po nadherne krasnej prirode a venovali sa zberu smrekacov,ktoych vela nebolo,sme nasli cerstve stopy od mevedvedice a mladich medvediat,pravdu povedaic v tom momento som zmeravel,ruky sa mi roztriasli srdce islo buchnut............no,taky strach ako vtedy som uz dlho nemal a to tam chodievam casto...stopy boli tak cerstve,ze ma presla sranda na cely den...tak aj taky mam zazitok z hubaciek a rybaciek.....cakam na hornad kedy sa ustali a potom si to vyvchutnam v love kaprov a dufam ze aj sumcov.
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Aug 04, 2008 5:11 pm

Tattomen-ak mi dôveruješ,zober ma na sumce.Nič neprezradím nikomu,budem vláčiť Hard ,tak aby som nerušil,chcem len vedieť,či sú na Hornáde dole sumce.Nejde mi ani o maso,ani nebudem nič brať,maximálne keby som bol náhodou úspešnejší,tak by som Ti sumca daroval,ak by si chcel.A nikto nepripisujte,že tiež chcete ísť,lebo nemá to význam. :roll: :roll: :roll: :roll:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia