4-2680-1-1 Štrkovisko Kechnec

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Kechnec a všetko čo sa tam deje

Poslaťod majo » Pon Júl 28, 2008 8:21 pm

Ktoze sa tam odvazi ako prvy?Svit slunicku svit. :roll:
majo
....
....

Poslaťod TATTOmen » Ned Aug 03, 2008 11:11 pm

vcera som tam bol,je tam hodne rybarov..voda je asi o 1.5metra vysie ako je normal,ale pomaly klesa ...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Pia Aug 22, 2008 3:00 pm

zdravim vas tak zajtra sa chystam prvy krat na kechnec potom napisem co som chytil bol som uz aj v posilovni koli tomu:D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Ned Aug 24, 2008 6:24 pm

no tak bol som na tom kechneci stravil som tam cely den noc a den a zatial som mal najlepsiu rybacku v dnesnej sezone konecne boli aj kapre boli sme traja dokopy sme ich chytili asi 15, 17 ozaj netusim kolko presne ale vela ;)...mne sa podarila najvacsia 44 cm takmer 2kg mal a kamarat 50cm zhruba 3kg potesilo nas to velmi a zabery co tam boli tak to vam poviem jedna parada ked raz zatiahlo tak tahalo z cievky ako besne mali sme tam zhruba tri neskutocne ale ozaj ze neskutocne zabery po zaseku palicu ohlo do obluka ale potom to upustil .. dovoilm si tvrdit ze boli minimalne nad 50cm takze ja si myslim ze celkom paradna rybacka neboli to mega ulovky ale na potesenie az az kraasne nam dali zabrat aj na ruky tak to si ani nechcem predstavit takeho 20kg kapra co by so mnou narobil:D..no a tie bolene co tam stvaraju tak to je krasa rovno pred vami lovia a skacu na male rybky dobre ze vam na breh nevyskocia.. mal som cez noc zahodene na rybku ale tam nebolo nic ale nato som nebol poriadne pripraveny takze asi tak v skratke urcite tam pojdem najblizie ako bude mozne ist chytat ryby a dufam ze sa pritrafi aj vacsi kusok :) a prosim vas zlutujte sa nad kaprikami pod 40 cm a psutajte ich mozu z nich byt niekedy aj vase kapitalne ulovky ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod jozo23pp » Štv Feb 26, 2009 12:39 am

zdravim pani,ako sa mate?jak to vidite tuto sezonu na kechneci bude sa nam darit opet puštat nejake pekne ulovky? ;)
jozo23pp
..
..

Poslaťod Hannah Montana » Ned Mar 08, 2009 9:56 pm

Bola som tam minulí rok aj keď preferujeme s rodičmi skôr Geču, ale tá nám pekne zarástla. Vyskušali sme Kechnec a je to dobré na úlovky (40 až 45) čo nám to aj vyhovuje na prípravu ryby pri vode. Domov ryby nezvykneme brať alebo veľmi málo. Nie je to ono. Čo sa týka Kechneca , brutalita komárov na stanujúcich presiahla hranice tolerancie a už to hraničí s trestným oznámením. Ináč voda fajn, stanovacie miesta veľmi dobré ale Geča je Geča. Na úlovky jednoznačne vedie Kechnec ale čo sa týka miest na stanovanie a okolie je Geča na tom lepšie. Mohli by ju odriasiť neakým sposobom. Poraďte keď viete lebo na rybárskom zväze to asi nevedia. (už neaký ten rok,dva,tri.....) :P :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D
Hannah Montana
.
.

Poslaťod TATTOmen » Pon Mar 09, 2009 1:13 am

ked "odriasis"gecu,uz to nebude ta geca aku poznas.To iste je s krasnou,bol to jeden bomba revir,ale len do vtedy ,pokial tam boli riasi,teraz je to na nic.Pametam casi,kedy aj v kechneci sa nachadzali miesta z riasami a mozem ti pvedat,ze na tychto miestach boli rybacky o akych sa asi kazdemu sniva,ale bohuzial ,trava opadla a uz tie miesta niesu take zaujimave ako kedysi...
takze bratku,nesnaz sa vykynozit riasi zo ziadneho reviru,ja milujem ak je voda zarastena,je to prirodzeny ukrit pre kazdu rybu a ak si sikovny a vsimavy,tak si v takejto vode dokazes ovela krat lepsie zachytat ako kdekolvek inde...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Hannah Montana » Pon Mar 09, 2009 7:25 pm

No neviem!? Ale ďakujem za názor.
Hannah Montana
.
.

Poslaťod walther » Pon Mar 09, 2009 10:32 pm

Aj ja milujem prirodzený úkryt zarastený. Vyholený mi nereže. :twisted:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod majo » Uto Mar 10, 2009 7:46 pm

Tak veru TATTo ,sveta pravda :roll: aj ked sa v takej vode trocha tachsie privlacuje ale pre rybky je to ovela lepsie.Samozrejme ze kazdy sposob lovu je niecim inym zaujimavy,takze kazdy si v nom najde to svoje.Napriklad v minulej sezone sa po zaplavach drzala voda este dost dlho nad svojim priemerom a to mna osobne tesilo najviac,pretoze pobrezny porast zrazu ozil a stal sa zaujimavym jak pre male rybky tak pre dravce ktore ich museli castejsie vyhladavat blizsie pri brehu.Moja aktivita po prebdenej noci tak razom oziva ak pocujem zalovit peknu rybku aj pocas slnecneho dna :P .Inaksie Hannah montana predviedol nazornu ukazku ze kolko rybarov tak tolko nazorov,osobne som pocul dost rybarov nadavajucich ze si na zahajenie nechytili kaprika na Geci ale si vobec neuvedomuju ze neskor budu mat moznost si chytit krasneho vypaseneho amurika ;) ved ich tam nasadili dost.Kazdy nech si ten svoj kutik najde tam kde mu to najviac vyhovuje,ten co sa chce kupkat nech si najde cistinku atd... a ten co sa chce ozrat a vrieskat celu noc tak nech sa drzi odomna co najdalej 8-)
majo
....
....

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia