Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod Rotteno » Štv Feb 17, 2011 7:29 am

Maro: moj mail: ing.brinarsky.maros@gmail.com. Posli mi ten sumar navrhov ... Uz sa tesim na schodzu;-)
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod maro » Štv Feb 17, 2011 8:45 am

Rotteno » Máš to tam. A hlavne ... stiahni so sebou čo najviac hlasujucich kolegov a nechajte sa, podľa možností, nominovať na celomestskú schôdzu. Držím palce. Potom daj vedieť, ako to prebehlo.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Štv Feb 17, 2011 8:56 am

Rotteno- držím palce!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Rotteno » Štv Feb 17, 2011 8:22 pm

Tak malo by nas tam byt cca 8-10 ludi od nas... Oka, potom napisem ako to prebiehalo...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Sob Feb 19, 2011 7:13 pm

Rotteno-no ako bolo? Či ešte oslavujete K70? :)
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Rotteno » Sob Feb 19, 2011 8:25 pm

No tak akurat som sa dostal k pc. Schodza ma trosku sklamala. Vsetky nove navrhy stopol Harvanek s vyjadrenim,ze na kazdu zmenu v ryb.zakone by sa musel otvorit zakon a nato vraj cakaju poniektorí poslanci,aby zmenili nejaky paragraf c.4 tusim, kde by sa vedeli dostat k cca 300 nasim revirom a previedli ich na sukromne vlastnictvo. Takze vraj nemame sa pokusat radsej o zmeny nech neotvorime zakon a neprideme o reviry.... Mne toto vysvetlenie nejako nesedi... O krasnu sme sa museli pobit s panmi dochodcami,ale prehlasovali sme ich 13:7. A nechali sme sa nanominovat na mestsku schodzu... Bude 25.3. o 17tej. Ked som sa na zaciatku schodze informoval akou formou a kedy budem moct prist s tymi navrhmi, dostal som info, ze teraz sa to moc rozoberat neoplati,ze to mame predniest hlavne na mestskej schodzi... Kazdopadne sa na tej najhlavnejsej schodzi dufam stretneme v peknom pocte... A tam sa bude hlasovat a rozhodovat uz trochu p inom myslim....
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Feb 20, 2011 11:23 am

Takže aby som tomu rozumel,čo sa dostalo do uznesenia? Nič z toho,čo sme navrhovali? A koľkí ste sa nominovali na Mestskú konferenciu? Na dovetok, my predsa neideme iniciovať otvorenie zákona, o možných zmenách som na vlastné oči čítal v časáku, kde bol rozhovor s Balážom, teraz tajomníkom RADY. Tu ide o to,že ked dôjde k reálnej možnej zmene, aby boli návrhy na svete a mohli byť zapracované.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod maro » Pon Feb 21, 2011 9:51 am

rybopet » Ale naše návrhy si otvorenie zákona a vyhlášky vyžadujú. Peťo, nevieš naskenovať ten článok s Balážom a dať ho sem? Príadne mi ho poslať? Nech vieme, čo je tam presne napísané a vieme na ďalších schôdzach aspoň argumentovať ...

Pozerám, že postoj Harvánka je úplne rovnaký, ako bol pred pár rokmi. Presne toto isté čo Rottenovi povedal aj mne na jednej schôdzi, píšem o tom v niektorom z prvých príspevkov. Som sklamaný, týmto postojom sa nikam nedostaneme. Ale aspoň môžeme skúsiť presadiť to, čo sa týka Vykonávacej vylášky, jej otvorenie neohrozí vlastnícke vzťahy na revíroch.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pon Feb 21, 2011 9:54 am

Basta » Čo ty na to?
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Pon Feb 21, 2011 6:17 pm

maro-časák nemám,len som ho čítal na benzinke, skúsim pohľadať v archíve na webe. Určite to bolo Pa R, skús tiež pohľadať.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť